Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Broz
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Re: _B3yBo_ OOOO S6

Napisal/-a Broz So sep 24, 2011 2:44 pm

Ne bom rekel da je to njemu ljubo okolje, ampak mi je pa všeč! Tako avto ( čeprav si ga verjetno poteral lih 5 metrov ) , kot slike da ga nista slikala pred planetom tuš zvečer :) Včasih moreš naredit tudi kaj takega sebi neprimernega oz. nepričakovanega ( avanturisti bodo razumeli ) tako, da če ti je pasalo just go for it ;)

Predvidevam, da B3yBo tega ne počne vsak dan in da je pač to nardil tisti dan v kontekstu. Razumem pozitivne in tudi negativne omentarje ampak mam filing da se eni usajajo kot da so vsi potencialni kupci dotičnega avta in se že zdaj sikirajo.

Škoda od kamenčkov? Potem predvidevam da se polovica štajerske pozimi sploh ne vozi ker sol in pesek škodita?!

@Tadej92: Glede slik pri prodaji, potem bi verjetno VSI udeležnci racelandov ipd. lahka dali na avto.net slike in napisali da je avto uporabljen za amatersko dirkanje, saj je avto ne glede na vse gonjen pa pika. :)

Lp
Zamenjam Opel Astro GTC Black & White za Laguno II grandtour Dynamique :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So sep 24, 2011 3:53 pm

Broz je napisal/-a:Ne bom rekel da je to njemu ljubo okolje, ampak mi je pa všeč! Tako avto ( čeprav si ga verjetno poteral lih 5 metrov ) , kot slike da ga nista slikala pred planetom tuš zvečer :) Včasih moreš naredit tudi kaj takega sebi neprimernega oz. nepričakovanega ( avanturisti bodo razumeli ) tako, da če ti je pasalo just go for it ;)

Predvidevam, da B3yBo tega ne počne vsak dan in da je pač to nardil tisti dan v kontekstu. Razumem pozitivne in tudi negativne omentarje ampak mam filing da se eni usajajo kot da so vsi potencialni kupci dotičnega avta in se že zdaj sikirajo.

Škoda od kamenčkov? Potem predvidevam da se polovica štajerske pozimi sploh ne vozi ker sol in pesek škodita?!

@Tadej92: Glede slik pri prodaji, potem bi verjetno VSI udeležnci racelandov ipd. lahka dali na avto.net slike in napisali da je avto uporabljen za amatersko dirkanje, saj je avto ne glede na vse gonjen pa pika. :)

Lp

:clapclap

.Dk.
Nov uporabnik

Napisal/-a .Dk. So sep 24, 2011 5:50 pm

saj pa to ni nič kaj takega ne bluzite eni ki še takega avta niti vozli niste to kaj da on malo na gas pa ga zanese pa ga malo v prazno zanese pa res ni nič kaj takega omg ste eni bimboti :mrgreen: =P

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Ne sep 25, 2011 10:00 am

Če ne končamo pri porabi, se moramo pa ob kaj drugega spotaknit. :D juhuhu...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne sep 25, 2011 10:26 am

nisem vedel, da se S6 tudi uporablja kot WRC :lol:

Za naslednji car pa S8. Tisto bo šele driftalo :) dobri ste!
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne sep 25, 2011 8:26 pm

Ej, rajš S6 za driftat pa WRC, kot pa gledat 1001 sliko 50:50 spolirane Fabie, srebrne barve, z Rial feltnami, before/after slike posesanih tepihov in pa zavornega prahu, ki se cedi po feltnah zaradi nekega Wolf super duper onesnaževalca podtalnice, okej?

Avto je za nucat in če maš pod sabo quattro pogon+preveč konjev, pred sabo pa ogromen raven makadamski plac, kaj boš naredu?? Čist počas do sredine, da narediš fotoshoot, kao ful čist avto vsred svinjarije? My ass.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne sep 25, 2011 9:04 pm

primozek68 je napisal/-a:Ej, rajš S6 za driftat pa WRC, kot pa gledat 1001 sliko 50:50 spolirane Fabie, srebrne barve, z Rial feltnami, before/after slike posesanih tepihov in pa zavornega prahu, ki se cedi po feltnah zaradi nekega Wolf super duper onesnaževalca podtalnice, okej?

Avto je za nucat in če maš pod sabo quattro pogon+preveč konjev, pred sabo pa ogromen raven makadamski plac, kaj boš naredu?? Čist počas do sredine, da narediš fotoshoot, kao ful čist avto vsred svinjarije? My ass.

Slika
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne sep 25, 2011 9:11 pm

primozek68 je napisal/-a:Ej, rajš S6 za driftat pa WRC, kot pa gledat 1001 sliko 50:50 spolirane Fabie, srebrne barve, z Rial feltnami, before/after slike posesanih tepihov in pa zavornega prahu, ki se cedi po feltnah zaradi nekega Wolf super duper onesnaževalca podtalnice, okej?

To je res, ker že vsak hoče bit polir majster na tem forumu :D

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Ne sep 25, 2011 9:14 pm

nič slabega glede polir majstrov, si vsaj delajo konkurenco drug drugemu, kar pomeni za nas nič slabega, pelješ k tistemu ki ti je najbližje in naredi korektno. Ostali ko pa mate take avte, ki jim šoder ne poškoduje laka pa itak nerabite takih majstrov :)

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne sep 25, 2011 9:22 pm

Word!

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne sep 25, 2011 10:50 pm

:)

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Po sep 26, 2011 6:15 am

Ej Bejbo, kok pa kj kuri S6? :lol: :lol: :lol: :lol:
Jao ste se vpiknal u drift pa makadan kot muhe na drek :D. In še ena tema k ste jo zafurali .........

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po sep 26, 2011 7:54 am

MyWay! je napisal/-a:Če ne končamo pri porabi, se moramo pa ob kaj drugega spotaknit. :D juhuhu...

no dajmo umirit konje... pri takšnem vozu je poraba nepomemben podatek.

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Napisal/-a MyWay! Po sep 26, 2011 7:58 am

adis je napisal/-a:
MyWay! je napisal/-a:Če ne končamo pri porabi, se moramo pa ob kaj drugega spotaknit. :D juhuhu...

:?: Od kje pa zdaj to? Jaz sem bil sarkastičen.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po sep 26, 2011 11:03 am

MyWay! je napisal/-a:
adis je napisal/-a:

:?: Od kje pa zdaj to? Jaz sem bil sarkastičen.

citiral sem samo 1 post od mnogih, ki so "odveč" tako, da ni letelo direktno na tebe. moje mnenje je, da je poraba pri tem vozu nepomemben podatek, ker verjamem, da si ga avtor ni privoščil zaradi porabe ampak užitka katerega mu nudi ta voz.

tako kot je meni vseeno koliko spije 3.6 ( bencinar) v primerjavi z 2.0 tdi-jem.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po sep 26, 2011 11:12 am

Adis pa kje je kdo omenjal porabo ? :lol: Sej je čisto razumljiv post od Myway!-a

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po sep 26, 2011 11:39 am

2Fast&2Furious je napisal/-a:Adis pa kje je kdo omenjal porabo ? :lol: Sej je čisto razumljiv post od Myway!-a

sem jo jaz omenil še preden jo je kdo drug, ker se bo hitro našel nekdo, ki se bo zapičil tudi v to.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 To sep 27, 2011 7:46 am

Poraba je pa okol 15... da se ne bo kdo na glavo postavu... lahko pa tudi manj... samo za porabo 10 litrov in manj si človek raje kupi tsi-ja... in se bo hitreje peljal..

Zmaga pa komentar uporabnika primozek68.. dec imaš pir v dobrem.. :mrgreen:

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Napisal/-a MyWay! To sep 27, 2011 11:43 am

mito155 je napisal/-a:Poraba je pa okol 15... da se ne bo kdo na glavo postavu... lahko pa tudi manj... samo za porabo 10 litrov in manj si človek raje kupi tsi-ja... in se bo hitreje peljal..

No saj sem vedel, da se bo nekdo našel. :mrgreen: Ah ...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To sep 27, 2011 3:52 pm

Tadej sam ti si ena cist navadna jokica druzga ti ni za rect....

Glede porabe tud lahko napisem ceprav me boli briga kok pije.

Pri meni poprecno od 14 do 15 litrov. Zdej zadn mesec mam 18+ porabu ker grem na siht z mrzlim pa vracam se z mrzlim. Na relaciji gre z lahkoto na 9 litrov. Sam moja noga je preteska da bi se sparal. Kokr je reku mitja ce bi gledu na porabo bi kej druzga si omislu.

No zdej pa se naprej kostke obirite.....ker je zanimivo opazovati vas :-)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 52 gostov