crxdelsol je napisal/-a:King kot sem že povedal eno je če kupiš avto pa narediš normalnega ven, drugo pa je če kupiš normalnega pa narediš cigojner vagen ven kot je pogumni.....za ceno menjave osebne in par dokumentov.
dejanot je napisal/-a:Eeee zdej pa vem kaj je, cista slovenska FOUSIJA, fous ste mi ker sem star 23let in sem imel avte bolse k tri cetrt ljudi na tem forumu in kaj je najpomembneje kupil sem se jih sam, tko da ne mi tle zdej neke buce prodajat kako kripo imam lej doben nima j**c da bi mi to povedal v friz, sorry ampak tko je,... ajde folk skulirat se pa pa svoje mnenja troste po svojem zelniku hehe crkavam od smeha kaki folk je tle.
Klamzi je napisal/-a: je pa tista petka zgoraj, s temi razmaki za tri prste, absolutni zmagovalec v tej temi
Klamzi je napisal/-a:Porihtaj tako kot tebi najbolj paše in se čimmanj oziraj na razne "cigo" pripombe drugih. Se pa strinjam z večino, da temu avtu še najbolj paše original look, ampak navsezadnje ga boš vozil ti![]()
Če pa že govorimo o bruhwagon (vsaj kaj se oblike tiče) je pa tista petka zgoraj, s temi razmaki za tri prste, absolutni zmagovalec v tej temi
C4V4L13R je napisal/-a:Klamzi je napisal/-a:Porihtaj tako kot tebi najbolj paše in se čimmanj oziraj na razne "cigo" pripombe drugih. Se pa strinjam z večino, da temu avtu še najbolj paše original look, ampak navsezadnje ga boš vozil ti![]()
Če pa že govorimo o bruhwagon (vsaj kaj se oblike tiče) je pa tista petka zgoraj, s temi razmaki za tri prste, absolutni zmagovalec v tej temi
Če bi imel vsaj malo pojma o avtomobilih in njihovi zgodovini, nebi trosil takih neumnosti.
Avtorju teme pa pustimo čas, da vidimo ali ima res kaj v planih
ChuckNorris je napisal/-a:mislim da je sedaj zadnja stvar ki bi te mogla skrbet kako tapicirungo maš noter.. prodaj pa kupi enega ko je v štartu vredu ker to neboš
mel nikol dovolj denarja da bo kolk tolk zgledalo
ninjeti je napisal/-a:Nekaj mi ne gre skup - da ne serješ dnara. Za koliko si prodal mazdo? Za koliko pa si potem kupim (oprosti izrazu) to kanto? Kupil bi en OK primerek in porihtal par malenkosti in bi blo ok. Zdaj pa si kupil kontejner na 4 kolah poln odpadne plastike kerega "predelava" te bo prišla dosti več ... svašta.
ninjeti je napisal/-a:Ja upam da bo res. Veliko je takih avtov ki so imeli take načrte pa so na koncu ostali kot so bli
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov