Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: BMW 325i E36 by DejanOT

Napisal/-a crxdelsol To mar 06, 2012 10:52 pm

Pa saj vam človek v vsakem postu napiše da bo zrihtal tako da bo prav pa pustite mu čas pa ga ne gnjavit tolk no :D

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 To mar 06, 2012 11:01 pm

Dejte temo spucat

...glede števcov. Začel si dobro samo napačne materjale si uporabil. Kaj pa če bi reskiral enih 10-20€ da ti nekdo iz poliestra neredi blendo? Al pa propen pa nek kit gor pa prelakeraš al pa polepiš z folijo.. Bolo kaj samo da neki bilo tako nadebelo narjeno in da bi bili skriti šraufi. Zakaj nisi najprej prišraufal in nato nalimal tisto usnje? Bi vsaj šraufe skril.

No...čaka te še veliko dela. Če se ti pa splača ulagat v tako star avto pa ti najbolj veš.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 07, 2012 1:39 am

crxdelsol je napisal/-a:King kot sem že povedal eno je če kupiš avto pa narediš normalnega ven, drugo pa je če kupiš normalnega pa narediš cigojner vagen ven kot je pogumni.....za ceno menjave osebne in par dokumentov. :huh:

Prosim, ce mi pokazes vsaj 1 (en) avtomobil, podoben tistemu cigoaudiju, ki si ga lasti ali ga je porihtal cigan.

Pa btw., tudi tisti audi je bil kupljen pociganjen ;)

Pa nea se trudi, nimas zastojn "opazke" pod nickom.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr mar 07, 2012 7:36 am

dejanot je napisal/-a:Eeee zdej pa vem kaj je, cista slovenska FOUSIJA, fous ste mi ker sem star 23let in sem imel avte bolse k tri cetrt ljudi na tem forumu in kaj je najpomembneje kupil sem se jih sam, tko da ne mi tle zdej neke buce prodajat kako kripo imam lej doben nima j**c da bi mi to povedal v friz, sorry ampak tko je,... ajde folk skulirat se pa pa svoje mnenja troste po svojem zelniku hehe crkavam od smeha kaki folk je tle.

Sicer si že nekaj čaa nazaj tole napisal, ampak ne morem biti tiho. Predvsem ti želim, da bi se malo spustil z oblakov. Pri tvojih veleopevanih avtih, kar si jih imel, ti za mojo fovšijo manjka točno sledeče:

Slika
Slika
Slika

Za kaj takega bi ti bil fovš, dokler pa se boš hvalil s staro kanto, ki jo je imelo itak pol Slovenije, pa družinsko klasično limuzino ter zrižanim starim bavarcem, pa raje kar obdrži zase izjave o fovšiji.
BTW., bavarc ima lepe možnosti, da bi ti ga bil fovš. Če ga spraviš v spolirano original stanje. Brez knipingov in plastičnih, trikrat prevelikih spojlerjev.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr mar 07, 2012 10:37 am

Jaz osebno bi namesto kniping party-a uporabil original predalček, ki je bil tam prej in nanj prilepil/predelal konzolo za te števce. Kaj je pa sploh razlog da si dal stran števec za napetost?
Slika

Klamzi
Novinec

Napisal/-a Klamzi Sr mar 07, 2012 1:47 pm

Porihtaj tako kot tebi najbolj paše in se čimmanj oziraj na razne "cigo" pripombe drugih. Se pa strinjam z večino, da temu avtu še najbolj paše original look, ampak navsezadnje ga boš vozil ti ;)
Če pa že govorimo o bruhwagon (vsaj kaj se oblike tiče) je pa tista petka zgoraj, s temi razmaki za tri prste, absolutni zmagovalec v tej temi :lol:

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Sr mar 07, 2012 2:13 pm

Klamzi je napisal/-a: je pa tista petka zgoraj, s temi razmaki za tri prste, absolutni zmagovalec v tej temi :lol:

Tista petka je bila narejena v nekem drugem času in ne za razkazovanje lastnikovega ega =P
Pa še bistveno manj jih je bilo narejenih kot vse te novodobne plastične kante
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr mar 07, 2012 2:43 pm

Klamzi je napisal/-a:Porihtaj tako kot tebi najbolj paše in se čimmanj oziraj na razne "cigo" pripombe drugih. Se pa strinjam z večino, da temu avtu še najbolj paše original look, ampak navsezadnje ga boš vozil ti ;)
Če pa že govorimo o bruhwagon (vsaj kaj se oblike tiče) je pa tista petka zgoraj, s temi razmaki za tri prste, absolutni zmagovalec v tej temi :lol:

Če bi imel vsaj malo pojma o avtomobilih in njihovi zgodovini, nebi trosil takih neumnosti.

Avtorju teme pa pustimo čas, da vidimo ali ima res kaj v planih

Uporabniški avatar
cejpc
Nov uporabnik

Napisal/-a cejpc Sr mar 07, 2012 6:14 pm

Tale petka je skor 100% replika, al pa kar neki skp nametano, ker veliko kosov sploh ni original oblike in videza, zato pa je kot je.

Original je tole, lufti kot se šika

Slika

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Sr mar 07, 2012 6:32 pm

Sicer že dolga leta od tega, ko se slinil za temi originalnimi turbo petkami ampak zakaj je tisto replika pa mi ni jasno. Ter seveda kje je sploh razlika v karoseriji med turbo 1 in 2 ? Pod haubo vem da je bila razlika v številu glav živine ....
Pa pardon za off vendar me tole res zanima
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Sr mar 07, 2012 8:53 pm

Še malo off:

Lahko da je petka na sliki replika, čeprav dvomim. Prej bi rekel, da je bila sesuta in popravljena. Pa še vseeno, petka maxi je čisto druga liga kot petka campus ali five, katero naj bi bil fovš avtorju te teme. Pa dosti sedaj z off.
Kot sem že napisal, takle bavarc bi še mene zamikal, ampak niti pod razno v tej "dodelani" obliki, kot je sedaj. Če avtorju teme graja ni všeč, naj pač ne predstavlja avta, vsem takle pač ni všeč.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če mar 08, 2012 7:39 am

V MB na studencih bi našel take, ki bi jim bil ta bmw všeč.

Slika

Klamzi
Novinec

Napisal/-a Klamzi Če mar 08, 2012 7:53 am

C4V4L13R je napisal/-a:
Klamzi je napisal/-a:Porihtaj tako kot tebi najbolj paše in se čimmanj oziraj na razne "cigo" pripombe drugih. Se pa strinjam z večino, da temu avtu še najbolj paše original look, ampak navsezadnje ga boš vozil ti ;)

Če bi imel vsaj malo pojma o avtomobilih in njihovi zgodovini, nebi trosil takih neumnosti.

Avtorju teme pa pustimo čas, da vidimo ali ima res kaj v planih

Razumem kaj je hotel dask povedat, ampak vseeno... v tem primeru je pač grdo izpadla zaradi teh razmakov, pa nema veze če je klasika, legenda, oldi, ipd.
Se opravičujem za OFF ;)

Kak so zdaj plani za naprej? Original, sedanje stranje ali nekaj vmes?

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a dejanot Če mar 08, 2012 12:24 pm

Jao kaj ste mi s predstavitvijo naredli :roll: no ja se pa vsaj nasmejis :mrgreen: :mrgreen:

plani hmm,... zaenkrat nic, se bo pa kasneje zrihtalo (ce bojo finance dopuscale) notrajnost in sicer v crno usnje, zunajnost v M3 look, avto spustit v podenj, zamenjat platisca sicer se za te ne vem kako sploh zgledajo na avtu (replike M6) prednje in zadnje luci, prednje v original sz angel eyes pozicijami, zadje v tamnejso barvo kot so original te bele ko imam sedaj gor so mi prevec kicaste, no pa pol mogoce se kako malenkost na motorju.

LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Če mar 08, 2012 3:35 pm

mislim da je sedaj zadnja stvar ki bi te mogla skrbet kako tapicirungo maš noter.. prodaj pa kupi enega ko je v štartu vredu ker to neboš mel nikol dovolj denarja da bo kolk tolk zgledalo

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a dejanot Če mar 08, 2012 3:50 pm

ChuckNorris je napisal/-a:mislim da je sedaj zadnja stvar ki bi te mogla skrbet kako tapicirungo maš noter.. prodaj pa kupi enega ko je v štartu vredu ker to neboš
mel nikol dovolj denarja da bo kolk tolk zgledalo

Dnarja pa glih ne serjem da bi si lohka vsak mesec nov avto privoscil :roll: ves kaj ti povem; gdor z malim ni zadovoljen, velikega ni vreden
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če mar 08, 2012 7:06 pm

Nekaj mi ne gre skup - da ne serješ dnara. Za koliko si prodal mazdo? Za koliko pa si potem kupim (oprosti izrazu) to kanto? Kupil bi en OK primerek in porihtal par malenkosti in bi blo ok. Zdaj pa si kupil kontejner na 4 kolah poln odpadne plastike kerega "predelava" te bo prišla dosti več ... svašta.

javornic
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a javornic Če mar 08, 2012 7:09 pm

ninjeti je napisal/-a:Nekaj mi ne gre skup - da ne serješ dnara. Za koliko si prodal mazdo? Za koliko pa si potem kupim (oprosti izrazu) to kanto? Kupil bi en OK primerek in porihtal par malenkosti in bi blo ok. Zdaj pa si kupil kontejner na 4 kolah poln odpadne plastike kerega "predelava" te bo prišla dosti več ... svašta.

Meni se zdi, da si začel malo pretiravat. Če je zraven res dobil originalne odbijače sploh ni problem. Zamenja jih in že s tem bo 50% zboljšal avto. Pustimo se presenetit, drugače je pa to tako njegov voz.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Če mar 08, 2012 8:06 pm

Ja upam da bo res. Veliko je takih avtov ki so imeli take načrte pa so na koncu ostali kot so bli :)

javornic
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a javornic Če mar 08, 2012 8:08 pm

ninjeti je napisal/-a:Ja upam da bo res. Veliko je takih avtov ki so imeli take načrte pa so na koncu ostali kot so bli :)

To je pa res ja! =P Pustimo se presenetit.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov