Samo zdaj mam to cel projekt, ker na radiju še nevem kater kabelček je mišljen za kamero

Se opravičujem za nedopustno slovnično napako!

robivitez je napisal/-a:Bom jutri slikal, da ti pokažem razliko v kvaliteti slike in boš videl o čem govorim.Ker razlika v ceni je mogoče 5€. Pa nima veze al je kamera za avto, tovornjak ali pa trajekt.
robivitez je napisal/-a:Sem naročil kamero izrecno brez črt, ker navigacija v mitsubishijih, v katere jaz montiram kamere ima že v svojem softweru dodane črte.Če te ne moti vijolčna barva namesto zelene ali rjave potem pa kul.
No, ne trdim, da bo na tvoji kameri isto, ampak načeloma to leti vse iz iste tovarne na kitajskem.
Ker vidim, da imaš konzolo res lepo nareto, pa tudi radio je pošten, bi lahko še imel solidno kamerco.
robivitez je napisal/-a:Na strani 65 (oziroma 67 stran v PDF) imaš pinout. Glej konektor št. 17, reverse. Piše, da je oranžno-bel kabel. To vežeš na + kabel od vzvratnih luči.![]()
http://www.alpine.si/fileadmin/user_upl ... 7BT_EN.pdf
sasocar123 je napisal/-a:Živjo, danes sem dobil res po ugodni ceni čisto nov športni lonec Remus za golf 4, audi a3 .. Pa me zanima, če ma to kaj smisla gor devat, glede na to da je dizel, so kakšne prednosti, slabosti, ima kdo kakšne izkušne ?
Dobil sem tudi po ugodni ceni okrasne nastavke, malo večje, zdaj sem pa rahlo v dilemi, ker remus je res brutalen![]()
Lp,
jeronimo je napisal/-a:sasocar123 je napisal/-a:Živjo, danes sem dobil res po ugodni ceni čisto nov športni lonec Remus za golf 4, audi a3 .. Pa me zanima, če ma to kaj smisla gor devat, glede na to da je dizel, so kakšne prednosti, slabosti, ima kdo kakšne izkušne ?
Dobil sem tudi po ugodni ceni okrasne nastavke, malo večje, zdaj sem pa rahlo v dilemi, ker remus je res brutalen![]()
Lp,
Jaz imam športni avspuh isto na Seat leonu (Magmaflow).
Zgleda lepo vendar ne preveč, je popolnoma črn od sajRopota pa čist o bvz, sploh ni tistega pravega zvoka.
Ker je to gor dal prejšni lastnik, sam se odločil da po 2 letih leti ta dol in gre original lonec gor
robivitez je napisal/-a:Prvi del prav misliš, napajanje za kamero pa prav tako potegneš iz rikverc luči. Kamera ti itak ne rabi ves čas delat, ampak samo ko daš rikverc.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov