Zois je napisal/-a:raje menjaj za kr navadne AE
maarkec je napisal/-a:si nabavil Halogenske žarnice MTEC SuperWhite H7 55W (100W) 4350K 12V
Zois je napisal/-a:ja no na hitro sem poiskal... poanta je bla da daš lečo notri...one original črne so pa zelo lepe
Kl3mzy je napisal/-a:Zois je napisal/-a:ja no na hitro sem poiskal... poanta je bla da daš lečo notri...one original črne so pa zelo lepe
Aja, to si mislil.. ja bom videl kako bo s temlepo bi bilo če bi jih dal v črno ja.. aja, jutri grem gledat ene 19" felgice za letni komplet.. ja, 19.. včasih še sam sebe presenetim
Renault Co je napisal/-a:Samo toliko ker vidim ,da si lastiš tudi mercedesa me samo zanima kateri se boljši pelje , comfort udobje in ne športnost?.
buhti je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:Zois je napisal/-a:ja no na hitro sem poiskal... poanta je bla da daš lečo notri...one original črne so pa zelo lepe
Aja, to si mislil.. ja bom videl kako bo s temlepo bi bilo če bi jih dal v črno ja.. aja, jutri grem gledat ene 19" felgice za letni komplet.. ja, 19.. včasih še sam sebe presenetim
Znamka platišč?
.com je napisal/-a:dobra izbira platišč! BRAVO.... gume pa le nove kupi vse 4, pa maš mir 3 leta
Kl3mzy je napisal/-a:.com je napisal/-a:dobra izbira platišč! BRAVO.... gume pa le nove kupi vse 4, pa maš mir 3 leta
hehe hvala.. Eh nebom novih gum gor deval zdajprve že mam nagledane rabljene(7mm profila), zadnje bom pa pustil če nebom kje drugih rabljenih dobil.. pa glede na to da naredim mogoče 1000km na mesec bi mi gume držale 4 leta in več če bi dal nove
samo ni dnarja zdaj za to, morem še kej drugega prej urediti, tako da če dobim kje rabljene gume bo čisto okej zaenkrat
maniaxxx je napisal/-a:Kl3mzy je napisal/-a:.com je napisal/-a:dobra izbira platišč! BRAVO.... gume pa le nove kupi vse 4, pa maš mir 3 leta
hehe hvala.. Eh nebom novih gum gor deval zdajprve že mam nagledane rabljene(7mm profila), zadnje bom pa pustil če nebom kje drugih rabljenih dobil.. pa glede na to da naredim mogoče 1000km na mesec bi mi gume držale 4 leta in več če bi dal nove
samo ni dnarja zdaj za to, morem še kej drugega prej urediti, tako da če dobim kje rabljene gume bo čisto okej zaenkrat
Važn da je za felge, gume pa niso važne a ne![]()
Gume s 3mm js mečem stran, še šenkat jih nočem nobenmu, ti jih boš pa vozil....
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov