Speedfighter je napisal/-a:Voltage, dobr si ga tole predelu!Sam bi pa mel eno vprašanje:bl pr začetku te teme sm namreč opazu, da maš zadnje luči poštrihane oz zatemnjene, pa me zanima a jih morš to dol snet&od notr špricnt, al se da tud od zuni? Pa če maš pol kej problemov na tehničnem al pa s kopsi zarad tega(da se niso tud za to že kake homologacije spomnl!!
)? Tenx!
voltage je napisal/-a:odvisn od volje policaja... lahk ti bo že prvič zatežu pa pokasirou, lahk da sploh nč nau reku. drgač pa dons tedn moj devil dobi pumparce (fedre), za po***an zadn podalšk pa še zmeri nimam NOBENE ideje.. tko da prosim na plan z idejam. aja car tatto sm pa zj naroču mi ga režejo u eni lokalni firmi bo pa točn takle:
sedeže mam že rezervirane sam še iskt jh morm jt (se prau ko bo dnar oz. vrjetn k prodam use stvari iz tistele moje teme PRODAM)
Speedfighter je napisal/-a:DarkDog, še eno vprašanje: če slučajno že imaš zatemnjene-te kej opozorijo prvič, al morš že prec odpret denarnico?? K drugače bi si jih vseeno dal zatemnit, pa bi jih mel do prvega opozorila, pol bi jih pa nazaj na stock spucu...
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov