Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če mar 31, 2005 8:20 pm

killah bee je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:killah bee prit s svojim spačekov v velenje pa boš vidu ka je to PUNTO GT!!!!!!!!

jao,ma ga moj sosed-zelo dobr frend,pa je malo bolj porihtan kot tale rdeč, kar se mašine tiče oz nasploh ;) ,tak da ne mi govort da ne vem kaj je GT,ker preveč dobr vem,pač en povprečen stroj tako kot moj in nič več,tko da ne mi nabijat desetletne fore tuki gor :?

Pa če je ta punto dobr zakaj so se ga poznavalci tolk izogibal,dej mi to povej,med njimi je bil tud kupec moj frend,tak da mal.....

dej zresnte se mal ,matr :evil:

;)

hehe tema spet deluje :P

:pop:
Slika

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Če mar 31, 2005 8:41 pm

Ni lih najbol pri moči ta GT, bo treba kej bildat... ;)

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe apr 01, 2005 2:00 am

Punto_GT je napisal/-a:Ni lih najbol pri moči ta GT, bo treba kej bildat... ;)

Sej ves....kako je s tem....obvezno bo moral mal motor h zdravniku..na preventivni pregled,pa mal tunat

P.S. Punto GT..hmal bodo slikce od moje INTEGRALKE :lol:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe apr 01, 2005 4:46 am

Kar se tiče motorja ga ni treba nikamor vozit saj je bil motor komplet generalno obnovljen pred pol leta tako da ne piši neumnosti da bo moral motor k "zdravniku". pa avto je čist serijski. lp
ALONSO CAR

fiat gt
Novinec

Napisal/-a fiat gt Pe apr 01, 2005 4:53 am

WILLIAMSCAR je napisal/-a:Kar se tiče motorja ga ni treba nikamor vozit saj je bil motor komplet generalno obnovljen pred pol leta tako da ne piši neumnosti da bo moral motor k "zdravniku". pa avto je čist serijski. lp

Ma ti sploh ne razumes kaj sem hotel povedat.....v bistvu sam da bo treba mal po tunat,ampak kako si siguren da ima generalko? ker ti je prodajalec rekel? : ;) ,konec koncev sem imel pred tabo GT-ja tko da ti lahko marsikateri nasvet dam.......ker post zgoraj ni bil v slabo....ce je to kr mislis....

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe apr 01, 2005 5:34 am

sej te zastopim ja prodajalec mi je rekel pa zraven sem bil ko se je delala generalna ker sva kolega in soseda. menjan je pa bilo bati,ventili,ležaji,glava jermeni,šponerji,batni obročki,tafloni,sklopka.itd. lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe apr 01, 2005 6:35 am

URBY je napisal/-a:tukaj se cesta kar precej vzpenja, poleg tega pa je bila cesta zelo mokra in je šlo kar v prazno kar se vidi na posnetku, saj bodo posnetki še po ravnini in to kar posntek direkt iz števca

A si to na Vršiču snemal?
URBY,če že tok snemaš pa lalalalalalala,dej pol gor vrž sebe pa svojga novga megana k ma 17col litke od kupeja gor!Zi že pozabu?

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe apr 01, 2005 7:30 am

URBY je napisal/-a:tukaj se cesta kar precej vzpenja, poleg tega pa je bila cesta zelo mokra in je šlo kar v prazno kar se vidi na posnetku, saj bodo posnetki še po ravnini in to kar posntek direkt iz števca

to me je zaj spomnilo na eno zgodbo z letališča...

pride en mulc z golfom 130 KM dizel valda na letališče in izigrava tam neko budalo dela se frajera kak njemu noben nič ne more bla bla jada jada kak je on auto čipau pa kak leti ko svinja. In valda prije caf do njega isto 130 KM golf dizel samo 4x4 pa mu reče daj grema probat... pa pravi model ma neee ti maš čipanega, pa pravi caf ja pa jebot!e ti tudi si prej reko da maš čipanega, pravi model aja ok te pa grema probat.

Štartata pa valda 4x4 naredi svoje, po enih 10 sekundah kolko je golfič ostal zadi prije ded do cafa pa pravi STARIII KAK SI TE SPELO TO ?

hahahahahahahahhhaha umirali smo celo nedeljo :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe apr 01, 2005 8:18 am

WILLIAMSCAR je napisal/-a:Kar se tiče motorja ga ni treba nikamor vozit saj je bil motor komplet generalno obnovljen pred pol leta tako da ne piši neumnosti da bo moral motor k "zdravniku". pa avto je čist serijski. lp

turbine niste nič pogledal :roll:
Slika

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe apr 01, 2005 8:28 am

smo pogledal pa je še dobra ker se je znjo delal tako kot je treba. tuning predelava motorja še pa pride. naj izdam skrivnost da pride turbina od audia A3 gor. lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Pe apr 01, 2005 9:17 am

WILLIAMSCAR je napisal/-a:smo pogledal pa je še dobra ker se je znjo delal tako kot je treba. tuning predelava motorja še pa pride. naj izdam skrivnost da pride turbina od audia A3 gor. lp

To se že lepše sliši,

P.S. zakaj morte vsi glih kle gor pokazat svoje besedne nevrline vsak nej pokaže svoj avto tacga kot mu je všeč brez da ga vsi kurcate.
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe apr 01, 2005 9:26 am

ne kurcamo avta ampak kurcamo obnasanje uporabnika URBY.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Pe apr 01, 2005 10:01 am

Courage™ je napisal/-a:ne kurcamo avta ampak kurcamo obnasanje uporabnika URBY.

no sej to sem hotu povedat
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Pe apr 01, 2005 11:18 am

Ti prvo zamenji odbijač, da ti bo kaj služu tisti intercooler, na pa da ga imaš pokritega!!!

fiat gt, komi čakam, dej hitro gor slike :P

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe apr 01, 2005 11:24 am

odbijač je že pri ličarju tako da ga bomo zamenjal drug teden. kolk časa nazaj si pa imel puntota. lp
ALONSO CAR

fiat gt
Novinec

Napisal/-a fiat gt Pe apr 01, 2005 11:25 am

Williamscar: a si bil na fiat srecanju ne?...skoda da me ni bilo...... :cry: .....rad bi sprobal se skom....ki ima GT-ja ,aja ce se nisi vedel,oziroma opazil GT zaradi majhne kubikaže "samo 1.4" v 1 potegne bore malo"reci nikamor" medtem ko 2 brzina naredi vse se za 1.... ;) je pa eden redek avto za 1.4 da ima 200 NM navora in to ze pri 3000rpm,ce imas kaj denarja odvec se ti splaca predelat motor v 1.6 v italiji to delajo, in pol lahko ze govorimo od 250 Hrčkov naprej :lol: ,js že razmisljam :twisted:

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli Pe apr 01, 2005 11:53 am

Courage™ je napisal/-a:

to me je zaj spomnilo na eno zgodbo z letališča...

pride en mulc z golfom 130 KM dizel valda na letališče in izigrava tam neko budalo dela se frajera kak njemu noben nič ne more bla bla jada jada kak je on auto čipau pa kak leti ko svinja. In valda prije caf do njega isto 130 KM golf dizel samo 4x4 pa mu reče daj grema probat... pa pravi model ma neee ti maš čipanega, pa pravi caf ja pa jebot!e ti tudi si prej reko da maš čipanega, pravi model aja ok te pa grema probat.

Štartata pa valda 4x4 naredi svoje, po enih 10 sekundah kolko je golfič ostal zadi prije ded do cafa pa pravi STARIII KAK SI TE SPELO TO ?

hahahahahahahahhhaha umirali smo celo nedeljo :)

:cry :rofl :noro

naj eden res to temo prestavi v zabavni kotiček, zdajle sem vso prebral od začetka pa sem se v eno smejal :bonk
kdaj sledi nadaljevanje? :EE

LP!

:pop:

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe apr 01, 2005 11:57 am

fiat gt se popolnoma strinjam z tabo! bil sem na srečanju. koliko približno pa stane da ti predelajo motor v 1.6? lp
ALONSO CAR
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov