Lep pozdrav, prvi Megane II meeting je za nami, za prvič smo bili trije, je blo pa vseeno super.Naslednjič pa upajmo v veliko večjem številu.Za dodatek pa nekaj slikic od danes:
mogoce bi lepo zgledalo ce bi tist del kjer imas zdej folijo prebarval z ene tremi nanosi transparent rdecim sprayem...pri prejsnih luceh sem vse oranzne dele in rikverc del prebarval z ene tremi tankimi nanosi in je prav lepo izpadlo...samo prej moras celo luc lepo zascititi da se ti spray ne nakadi na luc kjer noces da se kaj zgodi...moje mnenje pac...
Lp
BlackWind:
Sej to je v planu, oz bom kr rdečo folijo čez dal, sam čakam da jo dobim.
Mimgrede, a si se mogoče včeri zvečer peljal od Brnčičeve po obvoznici do odcepa za Kranj? Smo se vidl men se zdi?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
ga-ma je napisal/-a:BlackWind: Sej to je v planu, oz bom kr rdečo folijo čez dal, sam čakam da jo dobim. Mimgrede, a si se mogoče včeri zvečer peljal od Brnčičeve po obvoznici do odcepa za Kranj? Smo se vidl men se zdi?
ja bil sem smo bli od desetih do mal cez ponoci pomojem na brncicevi Lp
ga-ma je napisal/-a:BlackWind: ja pol smo se srecal, od križišča brničičeve z obvoznico proti rondoju Tomačevo. Bomo naslednjic kaksno rekl
ja pol smo se ja...sam jest nism porajtal....no sej kdaj kej na B pridi pa me pocukej za rokav...sej ce bos mojo gajbo vidu bom nekje zravn pa reci kdo je kle blackwind Lp
metallic:
Kako mislis 4 leta ce so ga zaceli 2003 na trg devati, to pomeni komaj dve leti Upam, da res ne bo prevec estetike, kr mi je tak kr vsec, heheheh
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Moj megan je včeraj dobil novega lastnika Kot sem obljubil, pa prilepim še slikco novega, ma še D tablice, samo ne več dolgo Tko da bom mogu tud temo zamenjat
Gama, torej zate ne velja naslov te teme Sicer je videti da si šel na starejši letnik vozila kot je bil Megane ampak predvidevam da si vseeno navdušen nad bavarcem. A je 320? ... no, lepo! Pa novo temo odpret z slikicami
deo: Ja od sedaj naprej ta naslov teme ne bo več veljal zame:)
Ja avto je pa 320 Ci in je malo starejši kot megan. Samo 6 valjev in zadnji pogon so poseben užitek :P
Slikce v novi temi bodo pa drugi teden