Neyo-Neyo je napisal/-a:LP
zdej sm šele opazu temo pa sm mal pogledu tvoj avto in nekako mi ni ušeč mogoče če bi še mal havbo predelu da bi bila bolj zaobljena mogoče bi bad look popravu da nebi biv tm tko naravnost odrezan apak da bi pršu vsaj mal zaobljen. nekako probi havbo al pa odbijač predelat še mal da se nekako zlijeta skupi pa mogoče še zamenjaš prag daš enga k bolj paše k tem odbijačem ki jih imaš pa bo avto velik lepši pa mogoče če še feltne zamenjaš čez čas bo res špicaNočem nikomur tuki solit pameti pa se norca delat samo pač predlagam kako bi zgledal mal bolš zdej odločitev je tvoja če ti je avto ušeč ga pusti takega kot je in se ne oziraj na komentarje drugih, drugače pa počas ga lahko še mal dodelaš da bo vse skupi pasal nekako pa vedi da tud Rim ni biv zgrajen v enmu dnevu tako da se nč ne mudi in vsi tuki gor vemo da denar ne pada iz neba
to je moje mnejnje pa brez zamere.
LP
n33yo
_PaPy_ je napisal/-a:Z(a)jeban dons sm vidu enga rdečga renault 19 s podalški, pa u podnu d se neda povedat in je biu brutalno lep:) Še poblendal sem mu ka je biu tolk hud. Vsekakor lepši kot tvojPa ne mislim nič slabega pač komentar.
AXioN je napisal/-a:zaj****!
Ma ti si rojen hondas, zakaj ravno renault? Honda z drugimi odbijaci in vecjimi platisci lepse poje v rdecem polju obratomera..
lp
ZaJeBaNi je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:Z(a)jeban dons sm vidu enga rdečga renault 19 s podalški, pa u podnu d se neda povedat in je biu brutalno lep:) Še poblendal sem mu ka je biu tolk hud. Vsekakor lepši kot tvojPa ne mislim nič slabega pač komentar.
Kot prvo renualt 19 in renualt 19 chamade sta dva razlicna modela :P
Kot drugic a hoces prcat al vsake tok cajta dajt take komentarje ker vidim da nimas drugega dela????
Kot tretjic zdj si car k si vidu lepo rdeco 19tko kvab dav da sm na tvojmu mestu res zdj si GLAVNI NA VASI moral se bom zgledovati po tebi
Opomba:tvoji komentarji me sploh ne zanimajo!
CockroaC je napisal/-a:Vse teme ko se hudi avti predstavijo not se prej kot slej zaklenejo, ker pride do fovšije in posledično kregarije.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov