Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po feb 27, 2006 10:47 am

3 jurje ja ... zdaj pa se za gume poglej :lol:
Slika

Uporabniški avatar
levak1
Novinec

Napisal/-a levak1 Po feb 27, 2006 11:07 am

tuki zna pa biti razlika precej večja ja!! :D

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Po feb 27, 2006 12:23 pm

CockroaC je napisal/-a:3 jurje ja ... zdaj pa se za gume poglej :lol:

VEM :twisted: se da tut cnej dobit :) mislim vsaj jest jih bom dobu zdaj odvisno kere dimenzije feltne bom kupu po se odlocim za gume :twisted: :lol:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po feb 27, 2006 2:03 pm

LP
zdej sm šele opazu temo pa sm mal pogledu tvoj avto in nekako mi ni ušeč mogoče če bi še mal havbo predelu da bi bila bolj zaobljena mogoče bi bad look popravu da nebi biv tm tko naravnost odrezan apak da bi pršu vsaj mal zaobljen. nekako probi havbo al pa odbijač predelat še mal da se nekako zlijeta skupi pa mogoče še zamenjaš prag daš enga k bolj paše k tem odbijačem ki jih imaš pa bo avto velik lepši pa mogoče če še feltne zamenjaš čez čas bo res špica ;) Nočem nikomur tuki solit pameti pa se norca delat samo pač predlagam kako bi zgledal mal bolš zdej odločitev je tvoja če ti je avto ušeč ga pusti takega kot je in se ne oziraj na komentarje drugih, drugače pa počas ga lahko še mal dodelaš da bo vse skupi pasal nekako pa vedi da tud Rim ni biv zgrajen v enmu dnevu tako da se nč ne mudi in vsi tuki gor vemo da denar ne pada iz neba :roll: to je moje mnejnje pa brez zamere.

LP
n33yo
....

Barracuda
Nov uporabnik

Napisal/-a Barracuda Po feb 27, 2006 4:14 pm

Eeee to majster Zajebani....Thor ti je pokazal kako je treba avto naredit. Odbijace popravit pa ene lepe feltne gor stavit, pa bo. Na tvoj avto pasejo grobe linije zato morajo biti tudi feltne take.
Take feltne pa ima on na BMW-ju le da so njegove 18 col.

LP bavarc

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Po feb 27, 2006 4:32 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:LP
zdej sm šele opazu temo pa sm mal pogledu tvoj avto in nekako mi ni ušeč mogoče če bi še mal havbo predelu da bi bila bolj zaobljena mogoče bi bad look popravu da nebi biv tm tko naravnost odrezan apak da bi pršu vsaj mal zaobljen. nekako probi havbo al pa odbijač predelat še mal da se nekako zlijeta skupi pa mogoče še zamenjaš prag daš enga k bolj paše k tem odbijačem ki jih imaš pa bo avto velik lepši pa mogoče če še feltne zamenjaš čez čas bo res špica ;) Nočem nikomur tuki solit pameti pa se norca delat samo pač predlagam kako bi zgledal mal bolš zdej odločitev je tvoja če ti je avto ušeč ga pusti takega kot je in se ne oziraj na komentarje drugih, drugače pa počas ga lahko še mal dodelaš da bo vse skupi pasal nekako pa vedi da tud Rim ni biv zgrajen v enmu dnevu tako da se nč ne mudi in vsi tuki gor vemo da denar ne pada iz neba :roll: to je moje mnejnje pa brez zamere.

LP
n33yo

tnx bom uspostevov ja drgac pa to traja ker nismo eni tko bogati :) am kr se tice haube bom samo tko naredu kot je na sliki pokazov prvi znak dol kermi je zej zov da ga nism ze takrt dol butnu ksm takrt strihov pa une nastavke na haubi dol pa pokitov tito crto posredi haube k je taka hauba original am kar se tice badlook mi je pa tko vsec sm tko hotu nardit ker sm gledov ene slike da je mal zaoblen pa mi grdo zgleda tko da sm mal podalsov haubo pr straneh in si tko naredil.Feltne sm pa ful zagret za te momo gtr ful vsecne ce dam 15tke bom avto se bl spustu ce dam 17 bom pa pomoje tezave mu ker nebom mu zavijalnega kota vec takega kot imam pa original sm mu gor drgac 13" hm nevem pomoje da bodo tezave bomo se vidl :) sj drgac prednji odbijac je v zivo lepsi kot pa na sliki no sej usak ma svoje mnenje pa TNX za komentar vedno so zazeljeni 8)
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po feb 27, 2006 5:11 pm

uf mal preveč plastike za moje pojme samo usak ma svoj okus tko da... kr kul avto 8)
>>ZIDEK<<
Slika

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Po feb 27, 2006 11:23 pm

RAPMAN je napisal/-a:uf mal preveč plastike za moje pojme samo usak ma svoj okus tko da... kr kul avto 8)

tnx
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To feb 28, 2006 10:43 pm

zaj****!
Ma ti si rojen hondas, zakaj ravno renault? Honda z drugimi odbijaci in vecjimi platisci lepse poje v rdecem polju obratomera..
lp

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 28, 2006 11:53 pm

_PaPy_ je napisal/-a:Z(a)jeban dons sm vidu enga rdečga renault 19 s podalški, pa u podnu d se neda povedat in je biu brutalno lep:) Še poblendal sem mu ka je biu tolk hud. Vsekakor lepši kot tvoj :lol: Pa ne mislim nič slabega pač komentar. :roll:

Kot prvo renualt 19 in renualt 19 chamade sta dva razlicna modela :P
Kot drugic a hoces prcat al vsake tok cajta dajt take komentarje ker vidim da nimas drugega dela????
Kot tretjic zdj si car k si vidu lepo rdeco 19tko kvab dav da sm na tvojmu mestu res zdj si GLAVNI NA VASI moral se bom zgledovati po tebi 8)

Opomba:tvoji komentarji me sploh ne zanimajo!
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi To feb 28, 2006 11:58 pm

AXioN je napisal/-a:zaj****!
Ma ti si rojen hondas, zakaj ravno renault? Honda z drugimi odbijaci in vecjimi platisci lepse poje v rdecem polju obratomera..
lp

Hehe rojen hondas mogoce nasledn avto bo pa res honda :twisted: .Renault zato ker je malo Renulatov 19 chamade ta model kmam jest.Kar se tice petja v rdecem polju je pa res da lepse poje :) se posebej ce je VTI :) LP :!:
/// Wv \\\

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr mar 01, 2006 10:00 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:Z(a)jeban dons sm vidu enga rdečga renault 19 s podalški, pa u podnu d se neda povedat in je biu brutalno lep:) Še poblendal sem mu ka je biu tolk hud. Vsekakor lepši kot tvoj :lol: Pa ne mislim nič slabega pač komentar. :roll:

Kot prvo renualt 19 in renualt 19 chamade sta dva razlicna modela :P
Kot drugic a hoces prcat al vsake tok cajta dajt take komentarje ker vidim da nimas drugega dela????
Kot tretjic zdj si car k si vidu lepo rdeco 19tko kvab dav da sm na tvojmu mestu res zdj si GLAVNI NA VASI moral se bom zgledovati po tebi 8)

Opomba:tvoji komentarji me sploh ne zanimajo!

Samo osebno mnenje. Če te ne zanima tut prou.
Zadnjič spremenil _PaPy_, dne Sr mar 01, 2006 11:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr mar 01, 2006 10:03 pm

:roll: Das naute kej nardil z temi komentarji :roll:
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr mar 01, 2006 10:59 pm

Zakaj mam občutek,da bo tole LOCKED :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr mar 01, 2006 11:16 pm

Vse teme ko se hudi avti predstavijo not se prej kot slej zaklenejo, ker pride do fovšije in posledično kregarije.
Slika

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Sr mar 01, 2006 11:29 pm

CockroaC je napisal/-a:Vse teme ko se hudi avti predstavijo not se prej kot slej zaklenejo, ker pride do fovšije in posledično kregarije.

Točn tak-FOUŠIJA!!! :evil:

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Če mar 02, 2006 8:31 am

CockroaC je napisal/-a:Vse teme ko se hudi avti predstavijo not se prej kot slej zaklenejo, ker pride do fovšije in posledično kregarije.

Jp, najbrž bo res fovšija tista, zaradi katere je folk raztrgal ta avto. :twisted: :twisted:

OK, zajebani, še moj komentar:
- Prednji odbijač je grd (in absolutno preveč ekstremen)
- Zadnji odbijač je grd (in absolutno preveč ekstremen)
- Pozabil si na detajle. Recimo pobrat dol spredaj značko... Pa sharky je tudi strel mimo.
- Če ga gledaš kot celoto je neskladen, zmetan skupaj z vseh vetrov, feltne in pragovi ne gredo skupaj z odbijači, barva je sfaljena in še lahko naštevam v nedogled...

Moj predlog:
A) Prodaj vse skupaj
B) Zapelji v garažo in dokončaj in ga ne pripelji ven, dokler ni fertig. Pod fertig mislim vsaj da ga uskladiš, daš gor večja kolesa in ga pobarvaš. Lep še zmeraj ne bo, lahko pa boš vsaj upravičeno rekel da imaš "ekstremen styling". In na koncu ti ga bo mogoče kak renaultov salon odkupil, kot je kalosa, ki je bil podobno skrpucalo :twisted:

Žal...

Lp mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
gas gas
Nov uporabnik

Kraj: Neverland

Napisal/-a gas gas Če mar 02, 2006 11:48 am

tale 19... men ni usec. je stock 100krat lepsa zame. :)
RACE

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne mar 05, 2006 11:00 pm

zakaj si uspred z lučmi kej tazga ne nardiš
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po mar 06, 2006 8:32 am

:cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov