me pa neki zanima.. ..okoli tistih rež na sprednjem odbijaču (levo in desno v višini tablic), a je tisto gumjasta obroba okoli rež? to je serijsko v odbijaču?
to ima samo na desni strani orginal ker je tam kiler na drugi strani ima pa samo udrt odbijac in v barvi odbijaca (ce je sploh)
pol sm jst najdu se eno to plastiko pa razrezu odbijac in dodv se na drugo stran in ima vec namenov ta druga.....ena je dovod mrzlega zraka do sprint filtra in ena je lepotna...
sam morm neki pogruntat k je dz da to luknco (dovod mzuga zraka zaprem) ker mi je ze dvakrat cez to voda prsla pa mi je zalil avto
OK, hvala za odgovor. Jst bi nucu eno tako plastiko (v odbijaču bom naredu dodatno luknjo, da bo prišlo mal več zraka do kilerja).. ..bo treba it mal na odpade pogledat
stil mad mexa
na slikah sta dva fijata (bagr je tud fiat)
neki nocnih
pa se snegec na nemu
photoshot kako bo zgledu (ne ta ampak drug sporting k pride enkrat zdej)
aja pa tuki je ena malenkost k je trenutno se v izdelavi (not pride se fijatov znak namest tiste 14ke in se pobrust ga je treba dokonca)
ewo da vm pokazm se lcd zdej k je narjen do spomladi (k pol bo konzola in bo v konzoli)
pa se tole kamrco morm povezat .,(sam prej morm navodila prebrt :bodtih: )
spomlad zadn odbijac
kak se vm zdi...
aja navdih je lamborghini lp 640 :uuaauu: :034.gif:
no pa se par slikc
zadi ni se pobarvan k cakam na sportinga in nevem kake barve bo tist (upam da crn al pa rumen)
trenutno nimam meglenk gor k me je en isilu in sm z eno gumo na bankino moru zapelat in sm jih takrt odbv stran
no pa se v roku mesca dveh pride se en sporting sam bo meu menano masino z mocnejso in se bo tuning zacev....ta bo pa vs oskublen (org. stanje sportinga ) v prodajo su
pa ce koga zanima je naprodaj vufr,1 amp
pa se feltne abarth sporting tudi na prodaj 13col
pa se tole kamrco morm povezat .,(sam prej morm navodila prebrt :bodtih: )
lepo lepo... majhna zverina z okusom
uglavnem utaknu sem se pa v tole... mislm da bos rabu drugo kamerco
ker tele webcam rabijo driverje in kvecjemu ti bo to laufal na carpcju
sam izpeljujem tudi tak projekt in sicer s temlem lcd touch + carpc +
Luškan avtič, sem imel kot prvi avto to in je bil super . Morda ne hitr ampak kul za furat, ful placa uspredi, poceni..
Samo ni mi pa čisto jasno kako imaš manj kot 4k obratov pri 160kmh ?
Pa zakaj točno rabiš car-pc notri ? Raje si muziko kul naredi z enim radijem z velikim displayom , feltne kupi, naslon za roko ali šparaj. Nikoli nisem štekal zakaj bi gledal kdo (razen otrok) tv med vožnjo. Ok, če si morda skoz na cesti službeno z še nekom v avtu, s katerim sta si že vse povedala ali pa če imaš šoferja...
jst nimam car pc v avtu in ga tud nebom meu k ga nerab....radijo bere cist use....kar se tice mam musko supr not ceprv zdej bojo sli zadni cici vn pa neki mocnej prsl not....(zato prodajam vufr pa en ojacevalc)
feltne 15col na rob pridejo upam da ze spomlad,sredinska konzola in naslon za roko bo pa itaq doma narjen tko k use ostalo na avtu(sam spet k bo toplej)
drugac lcd mam not zato da mi je rasirl opcije na radiju in je drugi displej radija (use preko njega dela) zravn mi pa omogoca da gledam dvdje,dvix in podobno,
tuki k je slikan ni delu prv obratomer in je zato 4 obratov....v resnici je 5tisoc obratov...
k se stevc zabije v plastiko dol da se nemore vecc premikat je 6tisoc obratov pol pa se rastejo ....