vepar je napisal/-a:a si se kaj pozanimal pri tem topfinišu če ti original garancija na prerjavenje ostane?
po mojih informacijah (timy) ti s tem ko ti oni spolirajo avto avtomatsko poteče 12letna garancija na prerjavenje,ker naj bi bilo tko grobo poliranje, da ostane pretanek sloj barve...
Top finish polira nove avte v salonih vseh dražjih in "prestižnih" znamk (ferrari, maserati, porsche.... ko sem jaz avto predajal je bil ravno notri nov lexus is, ki se bo šele začel prodajat. mnogo novih avtomobilov je še pred prodajo zelo grdo spoliranih še posebno znamke srednjega in nižjega razreda. sem tudi pri renaultu na lastne oči videl nov avto ves v hologramih. še posebno so problem navadne barve(nemetalik) kot je tudi moja. zato sem avto zaščitil. Andreas(lastnik) mi je tudi razložil katere znamke imajo"trše" lake in katere"mehkejše" in še kup zanimivih stvari katere ločijo pravega poznavalca in mojstra poliranja od nedeljskega "sam-svoj majstora".
kar se tiče prerjavenja-me zanima kako je z garancijo ko na renault servisu lakiraš avto. kaj je potem z garancijo. avto je priporočlijvo peljat na pregled vsake tri mesece oziroma vsaj pred zimo in takoj po koncu zimske sezone. avto ti cel pregledajo in korigirajo morebitne spremembe. ti pa lahko iz lastnih izkušenj povem da ko mi je priletel v vrata kamenček je lak ostal nepoškodovan se pa lepo vidi sloj Cairbona in luknjica v njem. lak je pa ostal nepoškodovan.
če že sprašuješ o garancijah-preveri malo kako tretirajo umazanijo in sploh ptičje iztrebke. so že bili primeri, da niso priznali garancije zaradi ptičjega dreka, ki je za lak smrt.
malo sem zašel......
torej, Andreas je tudi rekel, da je zelo pomembno da pripelješ čim novejši avto ker ima z njim bistveno manj dela-v laku oziroma porah ni veliko umazanije, avto ni poškodovan, ima zelo malo praskic, barva ni zbledela..... in poliranje poteka zelo hitro. starejši ko je avto, več je z njim dela, višja je cena usluge,....
tako da poliranje ni "grobo" oziroma globoko pa še dodatni zaščitni sloj je čez. predvsem je pomembno to da je zdaj površina avtomobila-recimo skoraj-idelano ravna. ni por-ni prostora za umazanijo,......
-luknjice od kamenčkov na havbi- ti odbije vse plasti do pleha in začne rjavet-kaj bojo rekli v renaultu?
predvsem pa je pomembno to kako ti avto voziš in kako ga vzdržuješ. potem hitro vidiš spremembe(praske, luknjice od kamenčkov, speskan začetek zadnjih blatnikov,.... in interveniraš pa je.
sem prodajal scenica in so skoraj vsi mislili da je spredaj štrihan ker nisem imel skoraj nobene luknjice na havbi od zimske vožnje. pa sem pač povedal da ne vozim vsakemu čisto v riti.....