Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Po jun 12, 2006 9:33 am

kdo bi mi v sloveniji kvalitetno in pravilno vgradil Sabelt pasove http://suspensionsupplies.us/?lg=de&veh ... mnrorqqgnq
navadni pasovi ostanejo notri. te bi imel za kakšno hitro nedeljo. po sliki vidim, da se odpnejo na vseh treh koncih.

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Po jun 12, 2006 10:07 am

pozanimaj se pri kakšnem rally dirkaču....bo sigurn vedu. :D

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Po jun 12, 2006 3:24 pm

za take zadeve bi ti pomojem najbolje svetoval Samo Valant... sam žal nimam številke, tko de se boš moral oglasit do njegovega salona in ga tm poiskat...

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Po jun 12, 2006 3:33 pm

a si se kaj pozanimal pri tem topfinišu če ti original garancija na prerjavenje ostane?

po mojih informacijah (timy) ti s tem ko ti oni spolirajo avto avtomatsko poteče 12letna garancija na prerjavenje,ker naj bi bilo tko grobo poliranje, da ostane pretanek sloj barve...

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Po jun 12, 2006 3:54 pm

prosko002 je napisal/-a:za take zadeve bi ti pomojem najbolje svetoval Samo Valant... sam žal nimam številke, tko de se boš moral oglasit do njegovega salona in ga tm poiskat...

lp

Prosko

sem te že prehitel in bil v njegovi delavnici :D . samo je danes v italiji ampak sem z njegovimi fanti vse predebatiral in sem pogledal kako to oni zrihtajo v seicentih. oni uporabljajo omp in sparco pasove. grem jutri ko bo samo tam glede cen in to je to.

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Po jun 12, 2006 4:19 pm

vepar je napisal/-a:a si se kaj pozanimal pri tem topfinišu če ti original garancija na prerjavenje ostane?

po mojih informacijah (timy) ti s tem ko ti oni spolirajo avto avtomatsko poteče 12letna garancija na prerjavenje,ker naj bi bilo tko grobo poliranje, da ostane pretanek sloj barve...

Top finish polira nove avte v salonih vseh dražjih in "prestižnih" znamk (ferrari, maserati, porsche.... ko sem jaz avto predajal je bil ravno notri nov lexus is, ki se bo šele začel prodajat. mnogo novih avtomobilov je še pred prodajo zelo grdo spoliranih še posebno znamke srednjega in nižjega razreda. sem tudi pri renaultu na lastne oči videl nov avto ves v hologramih. še posebno so problem navadne barve(nemetalik) kot je tudi moja. zato sem avto zaščitil. Andreas(lastnik) mi je tudi razložil katere znamke imajo"trše" lake in katere"mehkejše" in še kup zanimivih stvari katere ločijo pravega poznavalca in mojstra poliranja od nedeljskega "sam-svoj majstora".
kar se tiče prerjavenja-me zanima kako je z garancijo ko na renault servisu lakiraš avto. kaj je potem z garancijo. avto je priporočlijvo peljat na pregled vsake tri mesece oziroma vsaj pred zimo in takoj po koncu zimske sezone. avto ti cel pregledajo in korigirajo morebitne spremembe. ti pa lahko iz lastnih izkušenj povem da ko mi je priletel v vrata kamenček je lak ostal nepoškodovan se pa lepo vidi sloj Cairbona in luknjica v njem. lak je pa ostal nepoškodovan.
če že sprašuješ o garancijah-preveri malo kako tretirajo umazanijo in sploh ptičje iztrebke. so že bili primeri, da niso priznali garancije zaradi ptičjega dreka, ki je za lak smrt.
malo sem zašel......
torej, Andreas je tudi rekel, da je zelo pomembno da pripelješ čim novejši avto ker ima z njim bistveno manj dela-v laku oziroma porah ni veliko umazanije, avto ni poškodovan, ima zelo malo praskic, barva ni zbledela..... in poliranje poteka zelo hitro. starejši ko je avto, več je z njim dela, višja je cena usluge,....
tako da poliranje ni "grobo" oziroma globoko pa še dodatni zaščitni sloj je čez. predvsem je pomembno to da je zdaj površina avtomobila-recimo skoraj-idelano ravna. ni por-ni prostora za umazanijo,......
-luknjice od kamenčkov na havbi- ti odbije vse plasti do pleha in začne rjavet-kaj bojo rekli v renaultu?
predvsem pa je pomembno to kako ti avto voziš in kako ga vzdržuješ. potem hitro vidiš spremembe(praske, luknjice od kamenčkov, speskan začetek zadnjih blatnikov,.... in interveniraš pa je.
sem prodajal scenica in so skoraj vsi mislili da je spredaj štrihan ker nisem imel skoraj nobene luknjice na havbi od zimske vožnje. pa sem pač povedal da ne vozim vsakemu čisto v riti.....

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Če jul 27, 2006 8:34 pm

odem81
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a odem81 Če jul 27, 2006 9:27 pm

Glede preformanc je avto zakon,sam kaj k je taku grd(edinu spojlerji aka timi ;) mu pomagajo),upam da bo nasledn model lepši čeprou prototipi nč ne kažejo da bi biu :roll:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če jul 27, 2006 9:36 pm

khmkhm, kje si pa vidu kkšn prototip megana 3? :shock:

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Če jul 27, 2006 10:07 pm

odem81 je napisal/-a:Glede preformanc je avto zakon,sam kaj k je taku grd(edinu spojlerji aka timi ;) mu pomagajo),upam da bo nasledn model lepši čeprou prototipi nč ne kažejo da bi biu :roll:

:shock: :shock: ...tako lep citat imaš v podpisu potem pa greš primerjat čisto različna avta :?

Uporabniški avatar
mloncar
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a mloncar Če jul 27, 2006 10:12 pm

odem81 je napisal/-a:edinu spojlerji aka timi ;) mu pomagajo

še dobro da smo ljudje različni, kajti jaz trdim ravno obratno.. ..tale Megane RS F1 mi je zelo všeč (lepa barva, lepe feltne, dober motor) in ni nič nakičen!

odem81
Nov uporabnik

Kraj: Nm

Napisal/-a odem81 Če jul 27, 2006 10:55 pm

dare01 je napisal/-a:
odem81 je napisal/-a:Glede preformanc je avto zakon,sam kaj k je taku grd(edinu spojlerji aka timi ;) mu pomagajo),upam da bo nasledn model lepši čeprou prototipi nč ne kažejo da bi biu :roll:

:shock: :shock: ...tako lep citat imaš v podpisu potem pa greš primerjat čisto različna avta :?

sam o zunanjosti sm govoru,ne zamert :oops: pač usak ma svoj pogled,na splošno mi oblika megana ni ušeč,je pa stroj pod pokrovom,še sploh tvoj model :twisted: .

helvis
Novinec

Napisal/-a helvis Pe jul 28, 2006 9:35 am

uuuu hud pa jeee

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Pe jul 28, 2006 9:38 am

helvis je napisal/-a:uuuu hud pa jeee

pa kaj ti si normaln?? ti misliš zdaj v čisto vsako temo pisat al kaj? daj zresni se otrok...mater ej

prijam
Nov uporabnik

Napisal/-a prijam To avg 01, 2006 9:53 pm

jaz sem bil zadnjic pri top finishu, pa sem se malo zanimal.

pa me zanima koliko je potem prisel pri tebi racun za tisto poliranje s cairbonsko zascito'

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Pe avg 11, 2006 6:48 pm

prijam je napisal/-a:jaz sem bil zadnjic pri top finishu, pa sem se malo zanimal.

pa me zanima koliko je potem prisel pri tebi racun za tisto poliranje s cairbonsko zascito'

malo pozen odgovor.... je bilo 60.000sit.

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican So avg 12, 2006 9:19 am

Hud avto :!: To bi tud jaz mel :!: :lol: Če bi že kaj spreminjal oz. dodajal nanj, bi temnil stekla. To bi bilo pa tudi vse. ;)

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So avg 12, 2006 10:28 am

lep lepši najlepši megane :P samo stekla temnit pa si zmago :D

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 So avg 12, 2006 10:30 am

jaz sem tudi prej mislil, da bom avto kaj rihtal.... ampak ga ne bom čisto nič-samo gasilni aparat pride v avto. sem gledal malo clie williams in so tisti, ki so ostali tovarniški najbolj iskani in zaželjeni.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So avg 12, 2006 10:32 am

dare01 je napisal/-a:jaz sem tudi prej mislil, da bom avto kaj rihtal.... ampak ga ne bom čisto nič-samo gasilni aparat pride v avto. sem gledal malo clie williams in so tisti, ki so ostali tovarniški najbolj iskani in zaželjeni.
to maš pa tud prav :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov