pernat_b je napisal/-a:uhh to pa je projekt!!! Upam da ti vse uspe naredit brez kakršnihkoli zapletov.... upam pa tud jaz da bom kdaj zapeljan v tej zveriniops:
Ja zdaj če si s ptuja, pol je tolko večja verjetnost.

Dejan_S2 je napisal/-a:pernat_b je napisal/-a:uhh to pa je projekt!!! Upam da ti vse uspe naredit brez kakršnihkoli zapletov.... upam pa tud jaz da bom kdaj zapeljan v tej zveriniops:
Ja zdaj če si s ptuja, pol je tolko večja verjetnost."Verjetnost" da boš zapeljen prej.:P
pernat_b je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:pernat_b je napisal/-a:uhh to pa je projekt!!! Upam da ti vse uspe naredit brez kakršnihkoli zapletov.... upam pa tud jaz da bom kdaj zapeljan v tej zveriniops:
Ja zdaj če si s ptuja, pol je tolko večja verjetnost."Verjetnost" da boš zapeljen prej.:P
JEAH to sn htel čut kak pa naj zj spim?Zj bom pa tk al tk toto temo prečeso vsak dan 9999X pazi da ti nem še šo vsega na avto zmontirat
![]()
![]()
![]()
Dejan_S2 je napisal/-a:In 166 odgovorov, ups 167 :P ter skoraj 6000 ogledov...
Saj ni važno, res me veseli da se vam zadeva dopade.
Bi bilo lepo ja če bi bil še kdo poleg mene ponosen, ker drugače je pri takih zadevah te faušije - nevoščljivosti "če lahko tak rečem" tako preveč v svetu.![]()
Še 1x hvala vsem za sodelovanje.... in seveda vzpodbudne besede!
Dejan_S2 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Daj če te ne dobijo naroči še meni eno turbino![]()
Z veseljem!![]()
Bi jih res lahko ti tud nekaj dodal, to bi blo tapravo poleg tega izgleda.![]()
Sem se dans malo nagledal zunaj na placu, jaz naprej oke pa nazaj.![]()
btw. lahko pa probaš prvo mojo staro "gre do 310hp", zadost zaenkrat.
Pugi je napisal/-a:Dejan_S2 je napisal/-a:In 166 odgovorov, ups 167 :P ter skoraj 6000 ogledov...
Saj ni važno, res me veseli da se vam zadeva dopade.
Bi bilo lepo ja če bi bil še kdo poleg mene ponosen, ker drugače je pri takih zadevah te faušije - nevoščljivosti "če lahko tak rečem" tako preveč v svetu.![]()
Še 1x hvala vsem za sodelovanje.... in seveda vzpodbudne besede!
Sj kle je foušija, sam zaenkrat je več tega, da vsak gleda na svojo korist in ti v rit leze, ker misli da ga boš pelal, pa še lah se bo pohvalu da te pozna![]()
Teorijo zarote na stran, veš da se še najde folk k uživa nad tem ko vidi zverino indmejking. A beast is born
Courage™ je napisal/-a:
Bi, z veseljem, samo meni nekak denarnica tega nea dopušča, ker tu pa se cene gibljejo krepko preko mojih zmogljivosti. Me pa itak pokličeš ko se bo to vkup šraufalo, da vletim firbcat.
310 HP na mojem bi zazgalo ja. Kolko mas ceno za T ?
leoCar je napisal/-a:Kako je pa pol vse skupaj s homologacijo, boš dal vpisat vse predelave in konjiče
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov