slike so ena a..končno ta škatla dobiva podobo crx-e take prave...mali greš v prave vode, zdaj se pa začneja pravi pimp...čez dobra dva mesca bo tole lepota..še prej če se le moja garaža ne zruši..hehe...sem vesela, da sem lahko pri tem projektu če ne drugega pa saj gledalec pa prevoznik za dele..hehe...
ima zuja prav,velik pohval gre ibizuli,ker ce en bi ze znoru.res svaka cast taki tuning mejkerici. avto pa res komi nekak zgleda po dolgem casu.upam da bo hudaaaa
kamot ti se kr oglas.ceprav je bla zdej spet podreta dns je ze pset nazaj v novi formi.razn tega odkriul dns spet eno napako. pusca kiler znoro.bomo9 vidl kak pa kaj.ta tedn pridejo nove pozicije,ker je prslo do spremembe,bojo kr original stanley
evo tko mel nekja problemov z avtom eno velko jezero not.komi odpravu napako je ze druga spet.heheh.ene par slikc z suzico poleg pa se nekaj novih tud muska gre not.sm boks je za silo
da nebo tema zamrla.avto je v poiplni pripravi.neki se problemov z reg. drgac mislim da ta tedn bojo tablce gor.slik kej dost ni.cerpav sm musko skp dal.vam pa lahko pove rumena beeza.kak spila ko bojo pa paneli pa gepek pride pa sigurn slikce.tud prej vmes bo kak shuting