Lep je in nevem če bi ga blo treba sploh kej h podnu tišat.Zdej je uporabn pa lep naenkat
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system
Danes sem si vzel čas in avto tudi opral....seveda gre zdaj dež uglavnem....dnevne slike pričajo da avto ni tak lep kot ponoči :P
Prišel sem do naslednjih ugotovitev...
- avto mora še bolj v poden...-4cm(če se je sploh toliko posedel) je premalo, tako da poleti spet posegamo na podvozju.
- avto je treba na novo barvat...skoraj celega - luči od maree,..notranja plastika se bo barvala v lakirano črno
- rabim xenon
- dokončat moram še zadnji strešni spojler in odbijač (kresničke stran.press)
in še zadnja ugotovitev...še zdej nevem kako se pravilno parkira v garažo
CST Blacky je napisal/-a:ooo lepo lepo......a xenona še ni? kje si nabavu marejine lučke?
kje si pa sliku tole....nekam znano mi deluje
Xenona še ni so sam extra super duper mega styling tuning interšpar žarnce ....luči sm naročil tam kot si jih ti za Minča Slikal sm pa mal višje naše hiše, na našem travniku,...čeprav me je sosed usen čudn gledu , ka delam ob 8 ponoč na travniku z fotoaparatom... :P