_bordon_ je napisal/-a:sem tel samo pokazat da si nisem izmišljeval glede hitrosti
daj e kot sem reku, DA PO ŠTEVCU pač kaže tolko
ker ste me vsi podjebavali da je nemogoče
samo to sem tel pokazat
S|icKeR je napisal/-a:ti in tebi enaki ste eden izmed vzrokov zakaj ste hondaši tako na slabem glasu in se vam posmehujejo za vsakim vogalom.
seat je napisal/-a:Na žalost se ti smejiš drugim mi ostali pa se smejimo tebi,ker si ne daš nič dopovedat.MacTron ti je lepo povedal kaj in kako.Da pa se hvališ kakšne vragolije si počel z ostalimi avti pa še vedno potrjuje tvojo nezrelo obnašanje in to kako neprimeren si za vožnjo z avtom.
MacTron je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:sem tel samo pokazat da si nisem izmišljeval glede hitrosti
daj e kot sem reku, DA PO ŠTEVCU pač kaže tolko
ker ste me vsi podjebavali da je nemogoče
samo to sem tel pokazat
_bordon_ 27 mar 2007
1. brzina 50km/H (do limitatorja na 7500)
2.brzina 100km/h(do limitatorja)
3.brzina 150km/h (do 7000 obratov)
4.brzina 180 km/h (do 6000obratov)
_bordon_ je napisal/-a:seat je napisal/-a:Na žalost se ti smejiš drugim mi ostali pa se smejimo tebi,ker si ne daš nič dopovedat.MacTron ti je lepo povedal kaj in kako.Da pa se hvališ kakšne vragolije si počel z ostalimi avti pa še vedno potrjuje tvojo nezrelo obnašanje in to kako neprimeren si za vožnjo z avtom.
ful se hvalim ja![]()
![]()
sem samo reku da pol nebi samo hondaši bit v slabi luči
ha ha ne bom ko tvoji kolegi
avti 200+ in vozit po omejitvah
pol naj si enga puntota 1.1 uzemejo pa bo(pa brez zamere za tiste ki jih majo...nimam nič proti njim)
pa si reku da se neboš več uglašal![]()
smejeste se pa vedno tisti isti
pi je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:seat je napisal/-a:Na žalost se ti smejiš drugim mi ostali pa se smejimo tebi,ker si ne daš nič dopovedat.MacTron ti je lepo povedal kaj in kako.Da pa se hvališ kakšne vragolije si počel z ostalimi avti pa še vedno potrjuje tvojo nezrelo obnašanje in to kako neprimeren si za vožnjo z avtom.
ful se hvalim ja![]()
![]()
sem samo reku da pol nebi samo hondaši bit v slabi luči
ha ha ne bom ko tvoji kolegi
avti 200+ in vozit po omejitvah
pol naj si enga puntota 1.1 uzemejo pa bo(pa brez zamere za tiste ki jih majo...nimam nič proti njim)
pa si reku da se neboš več uglašal![]()
smejeste se pa vedno tisti isti
oprosti, samo punto 1.1 ne gre skoraj nič slabše kot pa tvoja honda :P
_bordon_ je napisal/-a:kaj ima zdej to veze z unim ki semnapisal
btw....pred 2 tdni smo se dajali pa sem ga dol pihnu
pa to sploh nima veze z tistim komentarjem ki sem a jaz napisal
seat je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:kaj ima zdej to veze z unim ki semnapisal
btw....pred 2 tdni smo se dajali pa sem ga dol pihnu
pa to sploh nima veze z tistim komentarjem ki sem a jaz napisal
Kaj z Hondo si pihnu Puntoja 1.1 waaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa to mi delaj nej ostali vidijo,da Honda lahko pihne tui 1.1 Punto-ta
_bordon_ nena se več smešit z takimi izjavami.
Drgač pa v tistem ovinku in kolesarju ni tolk pomemben sam drift in kdaj je fante zategnil ročno ampak to,da se je preseraval z uničenimi gumami,ki naslednjič ali takrat nebi zdržale pritiska in nebi zadržale linije in nebi služile svojemu namenu in kaj kmal bi lahk bil tist kolesar proti svoji volji udeležen v povsem neumno nesrečo,ker se je nekdo želel postavljat pred pupo z paličnim mešalnikom.![]()
![]()
![]()
Samo toti izraz palični mešalnik mi je pa zj že fuul prirastu k srcu :P :P
75hp palični mešalnik,če pokličete v naslednjih 15 minutah dobite poleg še tesnilo za 90hp tjuning
_bordon_ je napisal/-a:ahsploh ti nebom več odgovarjal
ker s takimi butastimi ljudmi, ki se jim neda nič dopovedat ne mislim imet opravka
in ta palični mešalnik bi ti najraje v rit utaknil
škoda da na tem forumu ne obstaja črna lista, ker bi te najprej tebe in tvoje bedne komentarje vrgu gor![]()
seat je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:ahsploh ti nebom več odgovarjal
ker s takimi butastimi ljudmi, ki se jim neda nič dopovedat ne mislim imet opravka
in ta palični mešalnik bi ti najraje v rit utaknil
škoda da na tem forumu ne obstaja črna lista, ker bi te najprej tebe in tvoje bedne komentarje vrgu gor![]()
Lej lahk me modi dajo na črno listo in lahk me ostali uporabniki linčajo lahk mi dajo kartonček ali celo dva ali morebiti celo 3 lahk me tudi banajo,ampak dokler bom zagovarjal lepo vedenje in bom kritiziral izživljanje na cestah sem po moji logiki dokaj vzoren član avtomobilizem.com portala.
Ker mislim,da ta portal in ta forum sprva ni bil mišljen kot forum,kjer se bojo člani dokazovali kako se izživljajo in kako ogrožajo sebe in kako ogrožajo druge udeležence v prometu.Dokler bom zagovarjal lepo vedenje na cesti mislim,da ne spadam na črno listo,če pa modi in ostali člani foruma podpirajo to izživljanje in ogrožanje tebe samega in drugih udeležencev pa mislim,da ne sodim na tak forum,kjer naj bi si člani med seboj pomagali pri raznih problemih in kjer bi lahko vsak,ki bi ga kaj zanimalo dobil odgovor.
Boli mene k*rac kolk ti gre ta palični mešalnih v 3 brzini.Če se hočeš neki preseravat pejt to delat na temu namenjen prostor,kjer boš v primeru nesreče varovan in boš ogrožal več ali manj samo sebe.
Palični mešalnik bom pa še naprej uporabljal,ker tko ti kot mnogi drugi ne vejo kam sodi divjanje in izživljanje in ti lahko kr lepo povem,da četudi maš 90hp nimaš v rokah bolida in tuning se najprej začne pri zavorah tko,da se mal zamisli.Me zanima koliko članov foruma,ki ima res zavidljivo konjenico tkole brezglavo bezlja po cesti.No mogoče se motim ampak vseeno.
sicer pa nena se tak razburjaj mož boš prekmalu imel sive lase
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 4 gostov