UDO1 je napisal/-a:Jaz KIA avto nebi imel nikoli, pa če tudi bi jo pokrili v zlato. KIA je KIA, pa neki okraski na njej naredijo še večji kič.
Bi še razumel, če bi vozil mercota, bmwja ali audija. Da pa maš škodilaka, pa šimfaš čez kio, je pa meni malo hmm .... ČEŠKOTo je pa moje mnenje in tudi nočem nobenga žalit!
Wemar je napisal/-a:UDO1 je napisal/-a:Jaz KIA avto nebi imel nikoli, pa če tudi bi jo pokrili v zlato. KIA je KIA, pa neki okraski na njej naredijo še večji kič.
Bi še razumel, če bi vozil mercota, bmwja ali audija. Da pa maš škodilaka, pa šimfaš čez kio, je pa meni malo hmm .... ČEŠKOTo je pa moje mnenje in tudi nočem nobenga žalit!
ko že tako pljuvate čez škodilaka, škoda je daleč daleč pred usemi evropejci v svojih razredih, dost blizu Japoncem po kvaliteti, ampak je res da škoda je škoda. nič pa ne bom rekel čez kio ki se je kar popravila glede na njeno stanje cca 10 let nazaj!
roomeo je napisal/-a:Cliopower-
ma kaj zdej mate karavana, proceeda in navadnega? Lahko a vsakega napišeš motor...sem prebral celo temo ampak se se zmedu...
cliopower je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:Pismo zakaj samo kupuješ in prodajaš? Samo mečeš stran denar.
A si ti moj finančni minister, da veš kaj jst delam z denarjemČe te kej zanima v zvezi avtomobila vprašej takih vprašanj se pa vzdrži.
Doche je napisal/-a:cliopower je napisal/-a:roomeo je napisal/-a:Pismo zakaj samo kupuješ in prodajaš? Samo mečeš stran denar.
A si ti moj finančni minister, da veš kaj jst delam z denarjemČe te kej zanima v zvezi avtomobila vprašej takih vprašanj se pa vzdrži.
če pa romeoo ne ve da ti vbistvu delaš v salonu tam
drugač pa bel je prehuuud
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost