BBS je napisal/-a:Kako to, da takšne barve Cliotov ne vidim po cesti? Oziroma zelo redko?
ne vem, folk se ne odloca za te barve... jaz imam pa rajs take redkejse prejsni clio je bil zlat - to tudi redko kaksnega vidis, ta pa zdaj modr - sem ravno tako kombinacijo dobil kot sem jo hotel itak majo pa vsi crne, to men ze sploh ni vec zanimiv (brez zamere lastnikom crnih cliotov)
2 dni pa sem se vozil z nadomestnim puntotom, 1.2 60KM
Te je navdušil?
seveda...neprecenljiv obcutek ko na avtocesti opazujes a bos prehitel golfa II ali ga ne bos Drugace se mi tud na splosno ni prevec dopadel, razen mogoce city gumba, pa se to je bolj za voznice ali pa za zafrkavanje pri parkiranju z mezincem
Nic presenetljivega, 31.000 na leto in 2500 na mesec... diesel je le zadihal
Ta post je bil po vsej verjetnosti ustvarjen bolj zaradi same okrogle stevilke.
Na avtu so ze nekaj casa spet letne gume, prejsni vikend pa sem zamenjal zarnice meglenke za LEDice. Sicer jih itak ne rabim velikokrat, ampak vseeno sveti zdaj vse belo, namesto rumenih meglenk (svetijo pa mal slabse).
Ob menjavi znoris nad tistim, ki se je spomnil se plasticnih vijakov poleg navadnih in seveda nikakor ne dobis ven. Na koncu sem jih od jeze odscipnil in sel po nove na servis
Zarnice:
Podnevi:
Ponoci:
Zadnjič spremenil jurre, dne Ne apr 11, 2010 10:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.