Ma glej clean in bad look sem se odloču da ne bom stavil gor, ker se mi zdi najbolje da tako avto ostane kokr tolko original, pa še zadnji branik bi mogu predelovat in še nazadnje je homologacija problem :P
ja maš prau. Vidu sm pač, da si nekaj omenjal ta bad in clean look, pa že celo nekaj delal, pa me je zanimalo. nisem te hotel takoj napasti ka za vraga počneš s clean look-om zadej na petki, ali pa bad look spredaj sj ne rečem da ne bi pasalo to na petki, sam se mi zdi da TEJ petki resnično paše to kar si naredil do zdaj! Tak da še 1x svaka čast za projekt, pa da ti je kdo ne ukrade
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :)
Ma glej te havbe si je en prjatu začel delat za svojo in pol jo je prodal, pa jih ni imel kam dat, pa sm jih jaz uzeu, da si jih bom dokončal, ma sm na koncu pogruntal, da je petka najboljša taka kot je(usaj meni se zdi no in da bo taka tudi ostala No pa hvala za pohvale, ja pa resnično upam da se noben ne bo polotil tega
, ker bi blo ajoj...No ma sej je večina kr u garaži zaklenjena pa bi blo bolj težko :P :P
Izreden primerek, res ! Velikost platišč nikakor ni prevelika ampak lepo zaključijo celoto. Tudi sam sem imel pred 10 leti R5 GTT.... ampak daleč od česa takega, kot je tvoja !
Zois je napisal/-a:lep renojček. kaj si kaj razmišljal da bi dal tam pri b stebričku črno nalepko oziroma tisti del pobarvat v črno da bi se skladal s črnimi šipami
Ma nism nič razmišljal o tem, morda bi blo pa dobro za vidt, sam bi mi mogel en ki photo shop obvlada probat nardit pa bi vidu kaj je na stvari
A no Bistrčani držimo skupej Ma veš kaj bi samo, če bi mi lahko stebriček B v črno pobarval, lih če si od volje, če ne pa glih tako prav Pa poglej če ti je kšna slika s prve strani OK, če ne ti pošljem drugo na PM.