Spet jst

.
Kot omenjeno me/nas je čakala dirka (avtoslalom). Zjutraj sem bil kar precej utrujen, ker nisem nič spal, ampak sem se po šraufanju ob cca. 5ih zjutraj samo stuširal, najedel in šel z ostalimi naprej pripravljati vse potrebno za slalom (kot da že vse te zadnje dni nisem imel dovolj opravkov s samo prireditvijo in avtom

).
Da ne bom preveč zabluzil... sam slalom je uspel dokaj dobro, tekmovalcev in obiskovalcev je spet bilo nad pričakovanji,... nasploh smo se imeli fajn.
Glede na to, da je bil avto sestavljen v nedeljo zjutraj (na dan dirke) in čeprav na tej dirki še ni bil čisto končan, pa sem bil dokaj presenečen in zadovoljen tudi z njim. Sploh, ker sem praktično prve kilometre z njim naredil ravno na dirki

. Bilo je dovolj za stopničke

.
No, tudi sam nisem bil čisto zanič

. Po dolgem času sem bil za spremembo spet za volanom malo močnejšega avtomobila, če sploh lahko rečem 120KM avtu malo močnejši

(no ja, glede na to da se vozim večinoma s 65KM "zverino" mislim da lahko

). Kljub utrujenosti in vsem zapletom mi je uspelo privoziti 3. mesto v generalcu (takoj za 4-5x močnejšim Audijem S2 in gokardovskim Fičom)

.
Za spremembo še malo več neberljivega gradiva... torej takole je moja "zverinca" zgledala na slalomu:
Fotke različnih fotografov (večinoma Simon Omahen)
Ne zgleda tako slabo, ne

?
Kot zanimivost za primerjavo eden izmed ovinkov, trije vozniki in trije avtomobili (Jst- R5, Grega- Clio , Luka- Megane). Jst in Grega na dirkalnih vzmeteh, Luka na športnih (razlika očitna

). Midva z Gregom na SS gumah, Luka spredaj na slick.
(fotke croma_man)
Pa da ne pozabim še na Mateja, ki je sicer imel nekaj smole z menjalnikom:
Pa še "sestrce" na kupu

:
Če nas že razkazujem naj nas konkretno

....
Če kdo želi si lahko ogleda tudi filmčke naših voženj:
-
Primož Škorjanc - Renault 5 GT Turbo (Avtoslalom Šempeter 5.7.2009) me je bilo strah, da bo avto (pre)glasen za policaje, pa sedaj vidim, da se ga sploh ne sliši
-
Luka Škapin - Renault Megane Turbo (Avtoslalom Šempeter 5.7.2009)
-
Gregor Škapin - Renault Clio 16V (Avtoslalom Šempeter 5.7.2009)
-
Matej Dolinšek - Renault Clio 16V (Avtoslalom Šempeter 5.7.2009)
Pa še za tiste, ki ne spremljate tistih "športnih" delov forumov. Zmontiran filmček večine nastopajočih:
Avtoslalom Šempeter 5.7.2009
Ker se nikoli ne moreš dovolj zahvaliti bi se še enkrat tukaj....
Zahvaliti se moram tudi parim forumašem, brez katerih avta ne bi bilo na dirki. Tako da hvala mloncar za "mušter" amortizerjev pa za to, da si me motil pri delu

, hvala urosr, da si mi zvezal alternator tako kot mora bit, ker sam niti nisem imel volje, da bi pogledal kaj je sploh bilo narobe, hvala croma_man za popravilo odbijačev (naslednjič boš dobil več časa, da te ne bo ličar klel

), hvala Barracuda1, da so felge bile lepo pripravljene za barvanje... Največja zahvala gre pa neforumašu Luku za rentano delavnico in pomoč pri sestavljanju motorja... No seveda se ne smem pozabit zahavliti tudi Samotu (satan na forumu) in Mateju, ki sta mi pomagala v soboto zvečer sestavit avto, ko je meni prekipelo in sem že skoraj obupal, no ja Samo je pomagal že prej

, hvala tudi Gregu, da se je oglasil na kakšno pivo

, no pa če sem še koga pozabil...
...
Aja, komentarji seveda (kot vedno) zaželjeni

.
LP, Primož