\OnlyME/ je napisal/-a:Senad je napisal/-a:\OnlyME/ je napisal/-a:senad, pa ne rečt da si na goriški ti doma,.... lepi avtek je!
sem ja, ti tut?
Sem ja, na devetki,.... vidim tvoj avto večkrat tam,.....polek transformatora
sejjaretun je napisal/-a:mattey je napisal/-a:Senad je napisal/-a:ti si en velik šaljivec... greš 28.6 na show? rad bi te spoznal.
hechec
hehe![]()
senad ti boš 28. gor?
sam res bi jst tud pršu da se mal spoznamo forumaši..
Senad je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:mattey je napisal/-a:Senad je napisal/-a:ti si en velik šaljivec... greš 28.6 na show? rad bi te spoznal.
hechec
hehe![]()
senad ti boš 28. gor?
sam res bi jst tud pršu da se mal spoznamo forumaši..
mogoče pridem pogledat z pimpedom, če bo on šel...
da se malo spoznamo ja.
Senad je napisal/-a:\OnlyME/ je napisal/-a:Senad je napisal/-a:\OnlyME/ je napisal/-a:senad, pa ne rečt da si na goriški ti doma,.... lepi avtek je!
sem ja, ti tut?
Sem ja, na devetki,.... vidim tvoj avto večkrat tam,.....polek transformatora
jaz pa na 8ki.
sem pogledal pod tvoj profil, in si ogledal slike od astre. tudi jaz vidim dosti krat tvojega.
pred kakimi 2-3 dnevi "zvečer" si stal pred blokom, pa neonke plave si mel prizgane, sem šel (peš) mimo, pa si se nekam odpelal...
Senad je napisal/-a:Včeraj se mi je na avtocesti zgodilo sledeče:
pri 110km/h v 6 prestavi, peljem po ravnem, in se mi prižge lučka za esp, in "oranžna fedra" (al kako se reče temu znaku). In potem dam gas, in sploh noče avto potegnit, kot da gasa nebi bilo. potem se peljem naprej 60km/h do počivališča (brez gasa v 6ti prestavi).
avto imam v garanciji, pa me vse eno zanima kaj bi lahko bilo.
če je kdo imel podobno situacijo, naj pove kako in kaj so rešili. v torek ga vzamejo noter na servis in pogledajo/popravijo...
Courage™ je napisal/-a:Treba it sjebat Jarcu mater.
Poklici me danes, da resimo zadevo.
Ti pa priporocam da jim avto tja zapeljes, poberes tablice dol pa jim reces da majo en dan casa da ti vrnejo dnar al pa se jim bos v vitrino zapelo z avtom.
Nesnaga mariborska.
Senad je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Včeraj se mi je na avtocesti zgodilo sledeče:
pri 110km/h v 6 prestavi, peljem po ravnem, in se mi prižge lučka za esp, in "oranžna fedra" (al kako se reče temu znaku). In potem dam gas, in sploh noče avto potegnit, kot da gasa nebi bilo. potem se peljem naprej 60km/h do počivališča (brez gasa v 6ti prestavi).
če je kdo imel podobno situacijo, naj pove kako in kaj so rešili. v torek ga vzamejo noter na servis in pogledajo/popravijo...
evo spet se mi je to zgodilo... vendar zdaj se je to zgodilo na mestu, in avto noče zaznati stopalke za gas... ?!??!?!?!?!??!?!!?!??!
živo sranje.
acid je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Včeraj se mi je na avtocesti zgodilo sledeče:
evo spet se mi je to zgodilo... vendar zdaj se je to zgodilo na mestu, in avto noče zaznati stopalke za gas... ?!??!?!?!?!??!?!!?!??!
živo sranje.
Senad ma to pa je živo sranje, kaj moreš. Am tista fedra tisto ti pomoje za vžigalno tuljavo gori lučka. Glede ESP pa nimam pojma kaj bi blo. Treba it tja na Jarc pa se zmenit ja, pa da se avto da na tester pa pošteno pregleda! pa zahtevaj Vinkeca ker ostali so tak bureki.
Senad je napisal/-a:acid je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Včeraj se mi je na avtocesti zgodilo sledeče:
živo sranje.
Senad ma to pa je živo sranje, kaj moreš. Am tista fedra tisto ti pomoje za vžigalno tuljavo gori lučka. Glede ESP pa nimam pojma kaj bi blo. Treba it tja na Jarc pa se zmenit ja, pa da se avto da na tester pa pošteno pregleda! pa zahtevaj Vinkeca ker ostali so tak bureki.
vedno zahtevam vinkota, ker mi vedno vse po resnici pove.
zdaj sem šou auto prižgat, pa vse dela ok, lučke ne gorijo, sem šel na jarca, pa so rekli da v ponedeljek pripeljem avto na tester dol.
rekli so mi če se to dogaja ob slabem vremenu (dežju), sem reko da ja, pa so rekli da najverjetneje neka žica j**e, kao da voda pride do žice in nardi napako v elektroniki. potem pa ko se posuši, pa je vse ok...
bom javo v pon. kaj so rekli doli. hvala za pomoč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov