Tomas666 je napisal/-a:V Sloveniji nikjer ne najdem "rabljenega"( če ma kdo kako idejo) .... nov pa me pride 400€ (brez barvanja)...
Bom kontaktiral prodajalca pa da vidim kaj bo napisal glede poštnine!
LP!
_IceMan_ je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:V Sloveniji nikjer ne najdem "rabljenega"( če ma kdo kako idejo) .... nov pa me pride 400€ (brez barvanja)...
LP!
Si siguren, da je cena novega 400€Malo preveč se mi zdi. Jaz sem za primerjavo gledal novi zadnji odbijač za Ibizo od cupre, pa je bla cena dobrih 300€.
valle-leon je napisal/-a:Mi lahko samo razložiš, zakaj imaš na črnem avtu , črno mat nalepko na strehi in pokrovu motorja???
kako kaj kaže z odbijačem.
lp
Tomas666 je napisal/-a:Pod 200€ ne vrjamem da mi bo šel kdo rihtat haubo![]()
Drgač pa jutr grejo pragovi gor,original od cupre...
_IceMan_ je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:V Sloveniji nikjer ne najdem "rabljenega"( če ma kdo kako idejo) .... nov pa me pride 400€ (brez barvanja)...
LP!
Si siguren, da je cena novega 400€Malo preveč se mi zdi. Jaz sem za primerjavo gledal novi zadnji odbijač za Ibizo od cupre, pa je bla cena dobrih 300€.
207sport je napisal/-a:bok
upam da nisi dal preveč za vse skup! k s slik se nevid kej preveč oz. da bi reku, da je projekt vreden tok dnarja!
peroRS je napisal/-a:207sport je napisal/-a:bok
upam da nisi dal preveč za vse skup! k s slik se nevid kej preveč oz. da bi reku, da je projekt vreden tok dnarja!
Na slikah se ne opazi toliko, ker je črn avto. Na rdečih/rumenih veliko bolje pride do izraza "top sport" styling.
Kar se pa tiče denarja...kvalitetne stvari imajo svojo ceno, ne pa neki "made by doma spacano" poliestri ipd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov