Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To feb 24, 2009 9:29 pm

So to original Audi platišća,ker ne poznam oznake
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To feb 24, 2009 9:46 pm

na koncu bo pa audija prodal pa kupo renoja... mogoče je ded prišo do zaklučka,da reno je AVTO,ostalo pa pecikli :lol: :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey To feb 24, 2009 9:49 pm

PRODRIVE je napisal/-a:So to original Audi platišća,ker ne poznam oznake

ne. fajn bi bilo :D

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy To feb 24, 2009 9:53 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:na koncu bo pa audija prodal pa kupo renoja... mogoče je ded prišo do zaklučka,da reno je AVTO,ostalo pa pecikli :lol: :lol:

...ali pa Mazdo :lol:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr feb 25, 2009 9:43 am

PRODRIVE je napisal/-a:So to original Audi platišća,ker ne poznam oznake

sprašuješ za te s S5 na prejšnji strani?
LittleDevil je napisal/-a:PRODRIVE: Tiste feltne so DPE LS5.

LP

Shebo je napisal/-a:@sašo: Kaj to se sedaj dogaja? Nameravaš avto menjat?

nekaj me je "pičilo" in do poletja si bom omislil "petico".....(3.0 tdi) - najverjetneje, sedaj sem dal na net tega in klicov je kar nekaj, aaaaaaaaaampak menjave take, da sploh nisem vedel, da taki avti obstajajo, čeprav sem spodaj napisal, da bi lahko kakega A4 do 12.000 eur vzel v račun, ker ga do poletja nebi bilo težko naprej vnovčit....

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr feb 25, 2009 12:13 pm

In kako to, da greš z limuzine na kupeja? Pa čeprav si tak familijski človek ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr feb 25, 2009 1:34 pm

Shebo je napisal/-a:In kako to, da greš z limuzine na kupeja? Pa čeprav si tak familijski človek ;)

Zdej pa ne vem...al se temu reče kriza srednjih let, ali pa ponovna puberteta.. :D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Sr feb 25, 2009 2:17 pm

hehe :D

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr feb 25, 2009 4:12 pm

No ja... Star je ravno dost da ga je začelo ponovno "metat" :P ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 Sr feb 25, 2009 4:19 pm

Shebo je napisal/-a:No ja... Star je ravno dost da ga je začelo ponovno "metat" :P ;)

Upam da je sašo mirnih živcev :lol:
Lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr feb 25, 2009 7:20 pm

Uhh...ne smemo ga preveč zafrkavat, ker pol jih bom jest vjutro na kofeti poslušal....:D:D:D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr feb 25, 2009 7:23 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Uhh...ne smemo ga preveč zafrkavat, ker pol jih bom jest vjutro na kofeti poslušal....:D:D:D

LP!

ja, jih boš poslušal z 3.0 TDI zvokom ;)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr feb 25, 2009 10:25 pm

adis je napisal/-a:
TrijoAdijo je napisal/-a:Uhh...ne smemo ga preveč zafrkavat, ker pol jih bom jest vjutro na kofeti poslušal....:D:D:D

LP!

ponavadi, če greva skupaj iz službe, jaz njemu v "hrbet" gledam..... :lol: - pol pa šipo pucam, ker je "liter" olja gor, pa zračni filter menjam, ker se zaštopa od saj, ki jih je Ford "plunil" ven..... :D

P.S zvok na 3.0 z "miltekom" je naravnost fantastičen, prav neverjetno za dizla.....

Čeprav je link že gor v drugi temi, ga je vredno poslušat:
http://www.youtube.com/watch?v=THlqwMldhsM

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr feb 25, 2009 10:51 pm

Eh daj daj, proti 3.2 FSI je ta zvok srednja žalost.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če feb 26, 2009 5:37 am

sašo5 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:

LP!

ponavadi, če greva skupaj iz službe, jaz njemu v "hrbet" gledam..... :lol: - pol pa šipo pucam, ker je "liter" olja gor, pa zračni filter menjam, ker se zaštopa od saj, ki jih je Ford "plunil" ven..... :D

Hahaha...sami izgovori. Raje priznaj, da misliš menjat zato,ker me s tem "ropotuljo" ne moreš dohajat :P:P:P Tiste "saje" pa niso saje,ampak je prah....Sej veš...Za hitrimi konji se prah dviguje :D:D:D Pa tisto "olje" ni olje,ampak je švic od konjev.In to od tvojih :P:P

LP!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če feb 26, 2009 8:15 am

@TrijoAdijo: kako sem se nasmejal :lol:

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če feb 26, 2009 8:50 am

lizard je napisal/-a:Eh daj daj, proti 3.2 FSI je ta zvok srednja žalost.

Zvok je pa tudi edina stvar pri tem 3.2 FSI, ki je boljša od 3.0 TDI...po zmogljivostih in vsem ostalem je pa 3.0 TDI bistveno boljši (pa naj se ti zdijo take izjave še tako neumne in za lase privlečene :P )!
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Re: A4 B8 - Sašo

Napisal/-a sašo5 Sr apr 06, 2011 7:59 pm

Slika

evo malo oživim temo, ker se pravkar bije debata o servisih VW-ja

Tri leta so minila od nakupa, 60.000km se je "obrnilo" (vsako leto delam manj, včasih je bila 35.000 km/leto realnost in to z bencinci :evilgrin: )in čas za četrti servis; klasika olje, filter, filter nafte(drugič) eno čekiranje s testerjem in to je to(zračni filter(K&N) spucam sam, kabinskega bom pa tudi zamenjal sam pred poletjem (1x na leto)..............

Za materijal (vse na pooblaščencu) sem dal 127 eur, za delo pa 60 - cena zelo o.k.
Drugače avto gre kot mora, napak ni bilo nobenih,(če odštejem, da se je guma zadnjih levih vrat odlepila) vpoklic je bil eden (in to upadate računalnika) katerega sem naredil in nato smo čez čas (iz določenih razlogov) vrnili staro mapo, rahlo dodelano =P Nekaj časa me je držalo, da bi kupil A5 predvsem zaradi 3.0 dizla, vendar sem te misli opustil in kakor sedaj kaže, mi bo do prihoda B9 moral služit.....
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov