chgotom je napisal/-a:Vikking je napisal/-a:gecco je napisal/-a:ta avto je uresničenje sanj za veliko večino od nas (od vseh ziher ne)...da bi ga lahko kdaj vidu v živo bi bila majka...če se pa slučajn kdaj zgodi da bi si ga lastil...ufff

sj sm reku...sanje

Mustang da.
Ne pa Eleanor. Kup plastike. Nevem zakaj bi potreboval sanjat. 12.000$ kupiš starega mustanga mach 1, dodaš 2-5k $ za bodykit in dobiš avto iz filma. Zračunaj si v evre. Zavaruješ kot oldtimer boš imel še manj problemov z zavarovanjem in regsitracijo ter homologacijo.
"Eleanor" ni bil nikoli GT500. Eleanor obstaja samo iz filma in ne predstavlja drugega kot kup plastike na mach1 izvedbi.
Je pa všečno narejen. Tako kot se za film spodobi.
Daj ne pisi takih klobasarij, poglej si prvi post iz tele teme, kjer je specificirano, kaj ima omenjeni Eleanor vse dodano. Malo vec, kot pa "par plastike..."
Kje pa ti lahko kupis nov model Mustanga GT za $12K mi pa tudi ni jasno, daj povej?
LP iz Chicaga!
Narobe si razumel. Govorim o "Eleanor" pomenu besede. Sama zadeva predstavlja kup plastike. Ne pa GT500 1968
Eleanor je body kit. In s to besedo ne predstavlja ničesar drugega. Žal je film prikazal zadevo poolnoma narobe.
Mislim da ni ljubitelja mustanga, ki bi dopustil na original GT500 1968 postavil takšen body kit, kot zadevo predstavlja film. V film-u je noter Mach 1. In če nekdo reče da bi imel takšen originalen avto iz filma, si ga lahko postavi za "relativno" majhen denar. Cene sem že napisal.
Lahko pa napišeš "mustang 2005 GT turbo II stage Eleanor body kit". Vsaka čast prelep primerek.
Chogtom, nisem komentiral avtomobila, ampak me boli srce ko z besedo Eleanor onečastijo ime legendarnega GT500. Zato rečem da je le plastika iz filma. Kar seveda tudi je.