Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Ne nov 23, 2008 8:16 pm

gecco je napisal/-a:ta avto je uresničenje sanj za veliko večino od nas (od vseh ziher ne)...da bi ga lahko kdaj vidu v živo bi bila majka...če se pa slučajn kdaj zgodi da bi si ga lastil...ufff :) sj sm reku...sanje :D

Mustang da.

Ne pa Eleanor. Kup plastike. Nevem zakaj bi potreboval sanjat. 12.000$ kupiš starega mustanga mach 1, dodaš 2-5k $ za bodykit in dobiš avto iz filma. Zračunaj si v evre. Zavaruješ kot oldtimer boš imel še manj problemov z zavarovanjem in regsitracijo ter homologacijo.

"Eleanor" ni bil nikoli GT500. Eleanor obstaja samo iz filma in ne predstavlja drugega kot kup plastike na mach1 izvedbi.

Je pa všečno narejen. Tako kot se za film spodobi.

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne nov 23, 2008 8:38 pm

daj ne piši bedarij

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne nov 23, 2008 8:51 pm

eleanor je ustvarila filmska industrija s filmom gone in 60 seconds,prej tega imena ni imel. in valda da če ma glavno vlogo,da bo meu tut kao glavni motor,cobrin 350 konjski big block z oznako gt500.
takrat je je pol začela taka euforija okol tega avta. tut relativno poceni si ga nardiš.mustangi res nimajo neke cene,edin cajt pa plac morš met ker so večinoma zgniti do amena. če pa hočeš res high tech narjeno,so pa cene lahko vrtoglave.pred letom se je en u nulo narjen na ebayu prodajal za 130t eu.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne nov 23, 2008 9:17 pm

samo ne more napisat da je to kup plastike

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Ne nov 23, 2008 9:43 pm

Vikking je napisal/-a:
gecco je napisal/-a:ta avto je uresničenje sanj za veliko večino od nas (od vseh ziher ne)...da bi ga lahko kdaj vidu v živo bi bila majka...če se pa slučajn kdaj zgodi da bi si ga lastil...ufff :) sj sm reku...sanje :D

Mustang da.

Ne pa Eleanor. Kup plastike. Nevem zakaj bi potreboval sanjat. 12.000$ kupiš starega mustanga mach 1, dodaš 2-5k $ za bodykit in dobiš avto iz filma. Zračunaj si v evre. Zavaruješ kot oldtimer boš imel še manj problemov z zavarovanjem in regsitracijo ter homologacijo.

"Eleanor" ni bil nikoli GT500. Eleanor obstaja samo iz filma in ne predstavlja drugega kot kup plastike na mach1 izvedbi.

Daj ne pisi takih klobasarij, poglej si prvi post iz tele teme, kjer je specificirano, kaj ima omenjeni Eleanor vse dodano. Malo vec, kot pa "par plastike..."

Kje pa ti lahko kupis nov model Mustanga GT za $12K mi pa tudi ni jasno, daj povej?

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
-=davor=-
Novinec

Kraj: Ptuj - Slovenske Gorice

Napisal/-a -=davor=- Ne nov 23, 2008 9:45 pm

še dobro da je zima, saj je ta tema že zažarjena od zavisti nekaterih uporabnikov... :lol:

GOOS ju3 bom v mariboru, upam da te kje zapazim...

:pivo
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne nov 23, 2008 10:16 pm

enkrat te dni videl na cesti..hud voz, ni kaj :tomidelej:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Po nov 24, 2008 12:02 am

chgotom je napisal/-a:
Vikking je napisal/-a:

Mustang da.

Daj ne pisi takih klobasarij, poglej si prvi post iz tele teme, kjer je specificirano, kaj ima omenjeni Eleanor vse dodano. Malo vec, kot pa "par plastike..."

Kje pa ti lahko kupis nov model Mustanga GT za $12K mi pa tudi ni jasno, daj povej?

LP iz Chicaga!

Narobe si razumel. Govorim o "Eleanor" pomenu besede. Sama zadeva predstavlja kup plastike. Ne pa GT500 1968

Eleanor je body kit. In s to besedo ne predstavlja ničesar drugega. Žal je film prikazal zadevo poolnoma narobe.
Mislim da ni ljubitelja mustanga, ki bi dopustil na original GT500 1968 postavil takšen body kit, kot zadevo predstavlja film. V film-u je noter Mach 1. In če nekdo reče da bi imel takšen originalen avto iz filma, si ga lahko postavi za "relativno" majhen denar. Cene sem že napisal.

Lahko pa napišeš "mustang 2005 GT turbo II stage Eleanor body kit". Vsaka čast prelep primerek.

Chogtom, nisem komentiral avtomobila, ampak me boli srce ko z besedo Eleanor onečastijo ime legendarnega GT500. Zato rečem da je le plastika iz filma. Kar seveda tudi je.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po nov 24, 2008 5:15 am

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Po nov 24, 2008 7:56 am

Vikking je napisal/-a:
chgotom je napisal/-a:
Vikking je napisal/-a:

Mustang da.

LP iz Chicaga!

Narobe si razumel. Govorim o "Eleanor" pomenu besede. Sama zadeva predstavlja kup plastike. Ne pa GT500 1968

Eleanor je body kit. In s to besedo ne predstavlja ničesar drugega. Žal je film prikazal zadevo poolnoma narobe.
Mislim da ni ljubitelja mustanga, ki bi dopustil na original GT500 1968 postavil takšen body kit, kot zadevo predstavlja film. V film-u je noter Mach 1. In če nekdo reče da bi imel takšen originalen avto iz filma, si ga lahko postavi za "relativno" majhen denar. Cene sem že napisal.

Lahko pa napišeš "mustang 2005 GT turbo II stage Eleanor body kit". Vsaka čast prelep primerek.

Chogtom, nisem komentiral avtomobila, ampak me boli srce ko z besedo Eleanor onečastijo ime legendarnega GT500. Zato rečem da je le plastika iz filma. Kar seveda tudi je.

prosim povej kje dobiš takega za 12k$ ?
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JanJ Po nov 24, 2008 8:19 am

:shock: Huhu tole pa je strup. Res sanjski avto, vsaj zame :D
LP Jan

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po nov 24, 2008 8:21 am

Če že, mogoče novi Camaro.

Govoril sem.

LP

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po nov 24, 2008 8:40 am

chgotom je napisal/-a:Paparazzi fotka nekje s Koroske...

http://cardem-enterprises.com/photos/di ... um=7&pos=0

Kje ma pa tablco? :D

Lep avtomobilček, ampak preveč flashy za mene.... mam raje sleeperje.
No escape from the mass mind rape...

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Kraj: prevalje

Napisal/-a speedy_gonzales Po nov 24, 2008 9:20 am

to je slikano v prevaljah pred šparom :P :P zverina je to ja... :D

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po nov 24, 2008 9:58 am

simply je napisal/-a:Če že, mogoče novi Camaro.

Govoril sem.

LP

To je BESEDA! 8)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po nov 24, 2008 12:50 pm

samo presest iz twingota na to je kr fajn razlika ne :twisted: :D
izkoristi še makino, dokler ni 1m snega :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po nov 24, 2008 1:15 pm

a_sist je napisal/-a:

Zadaj, samo eno zadaj. Pri takem avtu vedno le zadek gledas... :D

LP!

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Po nov 24, 2008 1:27 pm

chgotom je napisal/-a:
a_sist je napisal/-a:

Zadaj, samo eno zadaj. Pri takem avtu vedno le zadek gledas... :D

LP!

..razn u zsastojih ;)
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po nov 24, 2008 1:27 pm

tak je hiter al ka :-P
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

GOOS
Novinec

Napisal/-a GOOS Po nov 24, 2008 8:53 pm

no da se se jaz oglasim...

nazalost moram razocarat vse tiste privrzence evropskih super-misicnjakov...
imel sem priliko ze biti v "štric" in to na nemski avtocesti z
M3, M5, Audi S6, Carrera 4 in Maseratti...ki so me izvali v "cestni dvoboj" pri pospesevanju...

Zal so vsi sli z dolgimi nosovi ostali zadaj.
Nato so z dvignjenim palcem in nasmeskom sprejeli verjetno za marsikoga nepricakovano in tezko odlocitev... saj so tako kot marsikdo drug na tem forumu mislili da gre za kup plastike ki je brez prave duše!!!

pa saj je to zabava ali ne?

Le vcerajsnji pripetljaj je bil malenkost drugacen...
Te slike iz Ptujske so nastale malo potem, ko je za Eleanorjem ostal tudi
Ferrari F1 430 Spyder ... prva, druga... pri tretji brzini je bil ze krepko zadaj...
zal konjicek na F. nosku ni mogel tako hitro galupirat kot ima to v krvi podivjan Mustang...

Pravtako je v avto sedel clovek kateri je v svojem zivljenju vozil skoraj vse
(bil je lastnik 5ih Ferrarijev, Porshejev, M3, M5, RS4, AMG - sploh nevem vec kaj je vse vozil) in je sam potrdil da ima boljsi pospesek kot njegov novi M3 2008...

Pa se za tiste ki neveste - ta Mustang ELEANOR - ni serijski...
v bistvu je serijska le lupina in agregat... vse ostalo je posodobljeno, predelano...
vlozenega je bilo cez 80k $$$ v delu in materialu...
Nima avto zastonj 500+ + + HP ... pospesek je nekje okoli 4sek 0-100km/h ...
0-200km/h nekje 11-13sek moramo zmerit...ampak pomoje nic prej kot spomladi...
pravtako bomo spomladi racunalnisko dvignili moc motorju... takrat pricakujemo cez 700HP...

Poleg tega ce bi to bil navaden kup plastike - dvomim da bi Mr. Jeffrey Andretti hotel imeti ta avto v svoji lasti - v to ste lahko prepricani!!!

skratka... nisem se oglasil zaradi zavisti drugih... me ne moti... in je to bilo za pricakovat ... obstaja veliko boljsih, tehnicno bolj dovrsenih avtomobilov - tudi na slovenskih cestah..
Vendar ce smo ze pri kupu plastike oz. Mustangu -- ti avti so redkost pri nas, vendar so s strani ljudi in privrzencev V8 motorjev in zvoka zelo dobro sprejeti

- pozitivno presenecenje je to da so ljudje navduseni nad avtom kadar me prehitevajo na dvopasovnici, kadar ga vidijo na parkiriscu, bencinski (tam sva pogosto) he he he...
sam menim da je zelo "pozitivna pojava" - kultna pojava!!!

Z veseljem pa ga pokazem vsakomur kateri si bo zazelel..
le skupen cas moramo najti!!! drugace pa ni problema...

LP
Primoz
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov