Pred kratkim se je sodelavcu pripetilo nekaj podobnega na novi Astri GTC (ostal brez platišč, odbijačev,volana, airbagov pa ne vem kaj še vse....)...
Res skrajni čas, da si tudi sam omislim varnostne vijake.
Shark-357 je napisal/-a:Res skrajni čas, da si tudi sam omislim varnostne vijake.
krimič je napisal/-a:Berem o varnostnih vijakih in me zanima ali ima vsak uporabnik drugačen varnostni vijak ali je to pri eni seriji platišč enak ?
ervin30 je napisal/-a:Shark-357 je napisal/-a:Res skrajni čas, da si tudi sam omislim varnostne vijake.
če ti bo felne hoto vkrast ti jih bo pa tudi če maš varnostne,mogoče mu boš malo otežil delo ampak probal bo vseeno
ervin30 je napisal/-a:Shark-357 je napisal/-a:Res skrajni čas, da si tudi sam omislim varnostne vijake.
če ti bo felne hoto vkrast ti jih bo pa tudi če maš varnostne,mogoče mu boš malo otežil delo ampak probal bo vseeno
C4V4L13R je napisal/-a:k sreči mam felne, k jih noben ne mara, da mu jih šenkam, kaj šele da bi si mazal roke s krajo![]()
drugače je pa tole res za pomislit. kaj vse se danes ne dogaja. v takem primeru se ti res splača met dobr zavarvano.
drugače pa @piksna:
zakaj pa nebi več vozil na ta servis? resda je zadeva precej sumljiva (ravno tam parkiran avto, kjer alarm ne pokriva pa vzet varnostni vijak iz avta, nekdo je preveč vedel), ampak glede na korektnost, povrnitev nastale škode, korektnost pri reševanju napak, nadomestni avto primernega razreda...ma kaj češ lepšega, zakaj bi peljal kam drugam, kjer se ti zgodi lahko čisto podobno ali še hujše pa boš lahko samo pokleknil pa jokal...jaz rečem vsaka čast takemu servisu.
jay je napisal/-a:ervin30 je napisal/-a:Shark-357 je napisal/-a:Res skrajni čas, da si tudi sam omislim varnostne vijake.
razn, če ti felna zapika (na stari vectri)sem imel 2uri kaj delat
AudiFreak je napisal/-a:Vsi, skoraj vsi avti imajo večjo moč kot pa je deklarirana. Opel CDTI 150 KM ima v resnici 162 KM in tako naprej, Gledal sem teste na DSF-u, kjer so avto peljali po daljem testu k Dekri in so tam izmerili moč. Samo za Opla vem na pamet številke, vem pa da so vsi imeli višjo moč, tam za 10%.
Kar se pa avta tiče je pa zakon. Moč res izjemna. More iti kot raketa. Kapo dol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov