Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

ROADRUNNERIX
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ROADRUNNERIX Če feb 19, 2009 12:52 am

O sej ni važn, mene sam zanima od kje me gospod primožek pozna da ve kako vozim ??
Nism vedu da mam xenon ??? baje še ni zmontiran ??

lp

PS: LoCo nimaš pojam ha ha ha LOL
Driving alive !

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Če feb 19, 2009 9:48 am

ROADRUNNERIX je napisal/-a:PS: LoCo nimaš pojam ha ha ha LOL

Mi je že žal da sm te driftat učil :evil:
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če feb 19, 2009 2:52 pm

Jest sm vidu k je bil prejšn sneg oba pred leclercom, čist na konc, zravn štreke. Sta navijala v krogih, pa sej je blo ful folka. V glavnm, ne po sliki, sam edn ma Xe, edn pa ne. In un brez ga dost bolš fura, tadrugmu je namreč ene 2x skor crknu (na snegu, s 300 pa tolk km pod ritjo).
Itak se pa ne sliš druzga k sam blowoff. Sam sika.

P.s.: najlepš je pa vidt če....a, ki se z passatom na celmu parkingu zaleti v lampo.

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Če feb 19, 2009 3:00 pm

Če si blow off slišu je bil to pol en k ga ni na teh slikah...
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če feb 19, 2009 3:06 pm

primozek68 je napisal/-a:
P.s.: najlepš je pa vidt če....a, ki se z passatom na celmu parkingu zaleti v lampo.

ahahaha ne me jebat, da so tut taki talenti :lol: :lol: :lol:

drugać pa kdo zna pa kdo nezna driftat z 4x4 ... ni čist lahko, kot pri bwmju k ma rwd in gre skor sam že pošrek in ga sam loviš...kle ga morš sam vržt na pošrek pod pravilnim kotom, da lohk driftaš...usaj moja praksa z 4x4 :)
veš tut un k zna driftat, nekoč ni znal pa se je nauču in na svoje neznanje prejel mal kritik in s prakso se bo pa nauču... :lol:

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če feb 19, 2009 3:12 pm

sorry vsem za OT..., ampak berem tole podjebavanje glede vožnje, sploh to, da vržeš v 1 daš gas u poden pa je, u izi, sorry daleč od tega, in če vsi mislite da je 4x4 tako lahko driftat , sploh pri višjih hitrostih, očitno še niste delali tega,pridte enkrat zraven na pokljuko, pa bomo vidl kako lahko je...najlažje govoriti, ko še probal niste....vsaj nekateri, in na parkirplacu se obračat , to ni driftanje....

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če feb 19, 2009 5:03 pm

TOYOTA je napisal/-a:sorry vsem za OT..., ampak berem tole podjebavanje glede vožnje, sploh to, da vržeš v 1 daš gas u poden pa je, u izi, sorry daleč od tega, in če vsi mislite da je 4x4 tako lahko driftat , sploh pri višjih hitrostih, očitno še niste delali tega,pridte enkrat zraven na pokljuko, pa bomo vidl kako lahko je...najlažje govoriti, ko še probal niste....vsaj nekateri, in na parkirplacu se obračat , to ni driftanje....

×2

Pridem jaz :P
Sicer nisem še vozil 4×4 zadevo like Evo, Impreza... kaj šele driftal, ampak je defnitivno drugačen način, tehnika...

OFF:
Sem v torek v LJ videl Imprezo WRX STI v črni barvi - noro (nisem vedel, da si jo kdo v Slo. lasti v črni barvi). Imate same stroje tam v LJ in okolici :twisted:

lp

ROADRUNNERIX
Novinec

Napisal/-a ROADRUNNERIX Če feb 19, 2009 6:18 pm

toyota se strinjam s tabo noben se ni rodil in znal driftat....zgleda da si vidu 2 x evo k jih ni na teh slikah...

lp

drgač pa 4 x 4 pa drift.....probejte pa pol pište!
Driving alive !

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če feb 19, 2009 6:32 pm

kok pa je poj telh evotou tko prblizn?
ker men se je zmeraj zdel da so redki.k ksnga vidm k da je praznik.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Če feb 19, 2009 6:47 pm

abbe je napisal/-a:kok pa je poj telh evotou tko prblizn?
ker men se je zmeraj zdel da so redki.k ksnga vidm k da je praznik.

na pokljuki jih boš pomojm naveč vidu :D

ROADRUNNERIX
Novinec

Napisal/-a ROADRUNNERIX Če feb 19, 2009 7:41 pm

49
Driving alive !

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če feb 19, 2009 7:53 pm

chevy...na pokljuki je veliko ljudi , ki obvlada in nekaj , ki se trudimo obvladat, sicer je to pogojeno, s poznavanjem ceste in velikostjo ''j**c'', pa vendar se da marsikaj naučiti...in niso samo 4x4 avti, tudi drugi fwdjevci in rwdjevci včasih pridejo, in moram priznati da včasih peljejo bolje kot mi s 4x4, ampak mišljeno je kot zabava in spoznavanje meje avta na snegu, evotov je bolj malo 2,3 , večinoma imamo subaruje :lol:

P.S: da se razumemo, vsak človek, ki ima glavo in nekaj v njej ,že ve koliko lahko sprosti avto, ker je vsak odgovoren zase.....žalostno je , da v naši deželici no.1 bivše juge nismo sposobni urediti dirkališča ali vsaj poligona kjer bi se lahko znoreli na tak ali drugačen način, predvsem bi bilo varnejše za vse nas....

P.S. 2 loco, roadrunner, in podobni, bi se mi enkrat dobili z našimi turbači, ne glede na znamko in starost vozila?

lp,a.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Če feb 19, 2009 8:13 pm

P.S. 2 loco, roadrunner, in podobni, bi se mi enkrat dobili z našimi turbači, ne glede na znamko in starost vozila?

lp,a.[/quote]

Jaz sem podoben imam 4*4,avto je mau starejši,turbine ima ,drug teden ga dobim,da ne bodo samo Evolušni ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Če feb 19, 2009 8:24 pm

bigturbo...tud jaz imam še enga doma, pa ni ready še, pa veš da sem tudi tebe mislil....pa spet smetim temo...lohk še uroš pride iz sknja :lol:

a ne bi bilo dobr, zihr mamo vsi nekaj informacij, ki en drugemu lahko pomagajo, mal pokometiramo avte, itd...kaj pravte, naredimo en TURBOEVENT, brez dizlov seveda :lol:

Uporabniški avatar
kingroad
Novinec

Napisal/-a kingroad Če feb 19, 2009 8:25 pm

jaz sem za!
evo4fun

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Če feb 19, 2009 9:52 pm

TOYOTA je napisal/-a:bigturbo...tud jaz imam še enga doma, pa ni ready še, pa veš da sem tudi tebe mislil....pa spet smetim temo...lohk še uroš pride iz sknja :lol:

a ne bi bilo dobr, zihr mamo vsi nekaj informacij, ki en drugemu lahko pomagajo, mal pokometiramo avte, itd...kaj pravte, naredimo en TURBOEVENT, brez dizlov seveda :lol:

no kul javite ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo Če feb 19, 2009 10:36 pm

Da ne bomo smetil tega topica preveč, bom jz odprl en topic na tole temo v bližnjih dneh pa da se tm enkrat recimo aprila določ datum da se dobimo pa nardimo en ornk meeting. Bomo pa zadevo mal undercover naredil ker mislim da zbor evotov,subarujev in še česa zravn na javni način ni dobra ideja razn če hočmo it vsi na tehničnga (in men verjemi, men ni v interesu) :D

Slika

ROADRUNNERIX
Novinec

Napisal/-a ROADRUNNERIX Pe feb 20, 2009 12:12 am

Pa dejmo zakaj pa ne itak je premalo druženja in preveč rivalstva v naši deželici.

lp
Driving alive !

Uporabniški avatar
wuky
Novinec

Napisal/-a wuky Pe feb 20, 2009 12:22 am

roadrunner ti prpel pugija da se loh mal smejemo "rižkotom" :lol:

ROADRUNNERIX
Novinec

Napisal/-a ROADRUNNERIX Pe feb 20, 2009 8:25 am

Ja sej ka pa si ti mislu. Sej so napisal turbote.....pa da še kakšnega operem po bodo pa pizdarije ha ha
Driving alive !
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost