Ravo je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Aja na pamet neki govoriš... Another internet superhero.
Ontopic: svaka čast, upam da te srečam kje kdaj
Učeri vidu belo supro v lj z desnim volanom, dons pa preberem da mamo še r34. Sweet
moj kolega jo ma avto je bomba.
lextasy je napisal/-a:najprej![]()
vidim da je kar burna razprava tukaj o mojem novem vozilcu..
1. kar se tiča body kit-a je to ena od stvari, katerih nisem želela na avtu..ampak važna je vsebina..ta je pa več kot zadovoljiva
2. res nikoli nisem omenila da gre za GT-R, je pa GT-T..nekje se moraš ustavit, naredit kompromis..sej bo enkrat tud GT-R..če ne bo še prej kaj drugega![]()
3. Lega je ..omg, sem mislila da bo bolj happy tail...res pa je da ga še nisem sprovocirala..ker japonci so taki hinkoti..
![]()
4. desni volan...danes prekruzala pol ljubljane in okolice, noben problem, tako da ne vidim razloga za paniko nekaterih uporabnikov..aja..pustimo samo kakšen Mcdrive in izhode iz parkirne hiše, kjer je treba vstavit listek..
vtisi po drugem dnevu so samo še bolj evforični in zadnji pomislek pri nakupu je odpihnilo tam nekje na lj obvoznici..
R 34 GT-R je napisal/-a:Lexy, koliko bi pa bil faktor za GT-R-ja, x2?
AudiFreak je napisal/-a:Zanima me kako zgleda, če greš koga prehitevat. Ker moraš cel avto na nasprotni pas postavit, da vidiš če je prosto. Mora biti precej nevarno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost