hribko je napisal/-a:SLOMIX je napisal/-a:no da še jaz napišem, huda je tale astraedin kar se luči tiče, si kej razmišljov da bi dau kšne taki spredej http://www.youtube.com/watch?v=guO9614H0RA&NR=1 jst mislm da bi res hudo zgledal
take luči bi jaz tud dal na svojo če bi se našle za pameten dnar......
jakamrak123 je napisal/-a:
Jaz sem kupil take luči. Lahko naložim slike, da boš videl kako zgleda
~toMmy~ je napisal/-a:Pa zakaj te luči???
hribko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Pa zakaj te luči???
ne gre se mi ravno za te luči,pač rad bi imel xenon no
207sport je napisal/-a:Škoda k nisi uzel rajš temne, ker te preveč navadno delujejo + led diode ne pridejo tko do izraza. Ma pa brat iste oblike samo temne in je imel že probleme da je leča enostavno odpadla oz se snela tko da so potem samo v tla svetile...seveda je lahko reklamirov ker ŠE ni dal ksnenona not...
jakamrak123 je napisal/-a:
Hribko: Homologacijo sem uredil brez problema saj dobiš zraven vse papirje (LPP). Kar se pa tiče xenona je pa tako. V te luči se ga sicer da namestiti vendar če avto nima pranja žarometov homologacija ni mogoča.. druga stvar je pa to, da so parabole slabe kvalitete in xenon žarnica bi jo čez čas popolnoma uničila (z original lučjo to nebi bilo problema). Bolje da naslednji avto kupiš z xenonom oziroma kupiš originalnega.
hribko je napisal/-a:jakamrak123 je napisal/-a:
Hribko: Homologacijo sem uredil brez problema saj dobiš zraven vse papirje (LPP). Kar se pa tiče xenona je pa tako. V te luči se ga sicer da namestiti vendar če avto nima pranja žarometov homologacija ni mogoča.. druga stvar je pa to, da so parabole slabe kvalitete in xenon žarnica bi jo čez čas popolnoma uničila (z original lučjo to nebi bilo problema). Bolje da naslednji avto kupiš z xenonom oziroma kupiš originalnega.
aha,torej te luči odpadejo-hvala ker si mi prišparal 300 €
a mogoče veš če kupim orginalne luči(xenon) z ebaya,a bodo svetle na avtu če jih normalno priklopim?
kolegu sem na clionu isto naredil na pa mu že 2 leti dela brez problema,na astri pa menda naj nebi šlo
pskoda je napisal/-a:Samo moraš vedet, če greš na servis naknadno vgradit lampe za xenon ti stare ostanejo, ki pa tudi niso zastonj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov