Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

SLOMIX
Nov uporabnik

Re: Opel Astra GTC

Napisal/-a SLOMIX Po jan 31, 2011 8:26 pm

no dobr mogoče so tele res mau pretirane sploh zgorn del (smerokazi...), pa še na teli sinje modri astri ne sede čist, ampak sm zadnič na eni črni glih te http://www.mstyling.net/shop/opel/astra ... l?vmcchk=1 vidu in je res hudo izpadl, lohk pa tut mal mn kičaste daš...nevem moje mnenje ledice pousod pašejo (v zmerni količini) :)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po jan 31, 2011 9:03 pm

Zlo lepo izpadl 8)
Slika

Uporabniški avatar
jakamrak123
Nov uporabnik

Napisal/-a jakamrak123 Če feb 17, 2011 12:08 pm

hribko je napisal/-a:
SLOMIX je napisal/-a:no da še jaz napišem, huda je tale astra :DDD edin kar se luči tiče, si kej razmišljov da bi dau kšne taki spredej http://www.youtube.com/watch?v=guO9614H0RA&NR=1 jst mislm da bi res hudo zgledal :DDD

take luči bi jaz tud dal na svojo če bi se našle za pameten dnar......

Jaz sem kupil take luči. Lahko naložim slike, da boš videl kako zgleda

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če feb 17, 2011 12:11 pm

jakamrak123 je napisal/-a:
Jaz sem kupil take luči. Lahko naložim slike, da boš videl kako zgleda

daj da vidmo kk to zgleda,pa kolk si zanje dal če ni skrivnost

Uporabniški avatar
jakamrak123
Nov uporabnik

Napisal/-a jakamrak123 Če feb 17, 2011 12:48 pm

300€ samo morm ti povedat da sem rahlo razočaran nad svetlobo LED diod za dnevne luči in snopa kratkih luči (z original žarometi to ni primerjave). Luč sama po sebi zgleda ful hudo LED smerniki.Bom naložil še slike kako zgledajo prižgane.

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil jakamrak123, dne Če feb 17, 2011 5:46 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če feb 17, 2011 5:04 pm

jakamrak123, a si slučajno z ok. kranja? ker večkrat vidm eno črno astro s temi lučmi.
Slika

Uporabniški avatar
jakamrak123
Nov uporabnik

Napisal/-a jakamrak123 Če feb 17, 2011 5:37 pm

[quote="IcEm4n"]jakamrak123, a si slučajno z ok. kranja? ker večkrat vidm eno črno astro s temi lučmi.[/quotnise

nisem iz Kranja ampak delam v Lahovčah, tako da je možno da sva se srečala.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Če feb 17, 2011 10:52 pm

[quote="jakamrak123"]300€ samo morm ti povedat da sem rahlo razočaran nad svetlobo LED diod za dnevne luči in snopa kratkih luči (z original žarometi to ni primerjave). Luč sama po sebi zgleda ful hudo LED smerniki.Bom naložil še slike kako zgledajo prižgane.
kk si pa porihtal okol homologacije????
jaz sem ravno v dilemi a bi orginal xenon luči nabavil al bi kr kopijo gor dal-nekaj takega kot imaš ti....
sam mi je pa ravno danes en pravil da če kupim orginal luči da nebodo delale,ker je vse vezano nekak na on senzor za višino luči in na pranje žarometov........
zdaj res nevem več kaj naj,mal mi je kr žal,dal bi titih 1000€ več pa bi mel orginal xenon :(

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če feb 17, 2011 11:06 pm

Pa zakaj te luči??? :?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Če feb 17, 2011 11:10 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Pa zakaj te luči??? :?

ne gre se mi ravno za te luči,pač rad bi imel xenon no

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe feb 18, 2011 12:35 am

hribko je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Pa zakaj te luči??? :?

ne gre se mi ravno za te luči,pač rad bi imel xenon no

Sprašujem @jakamrak123 zakaj te luči, meni delujejo kičasto, pa še kvaliteta je vprašljiva.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
jakamrak123
Nov uporabnik

Napisal/-a jakamrak123 Pe feb 18, 2011 6:02 am

Tommy: jest sm kupil luči ker so se mi zdele lepe na pogled, tako kot se tebi verjetno zdijo lepe feltne ki jih imaš slikane na passatu meni pa pač niso ušeč, stvar okusa. Kar se pa tiče kvalitete se pa 100% strinjam s tabo

Hribko: Homologacijo sem uredil brez problema saj dobiš zraven vse papirje (LPP). Kar se pa tiče xenona je pa tako. V te luči se ga sicer da namestiti vendar če avto nima pranja žarometov homologacija ni mogoča.. druga stvar je pa to, da so parabole slabe kvalitete in xenon žarnica bi jo čez čas popolnoma uničila (z original lučjo to nebi bilo problema). Bolje da naslednji avto kupiš z xenonom oziroma kupiš originalnega.

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe feb 18, 2011 6:41 am

Škoda k nisi uzel rajš temne, ker te preveč navadno delujejo + led diode ne pridejo tko do izraza. Ma pa brat iste oblike samo temne in je imel že probleme da je leča enostavno odpadla oz se snela tko da so potem samo v tla svetile...seveda je lahko reklamirov ker ŠE ni dal ksnenona not...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe feb 18, 2011 7:25 am

kuj nekaj so tote luči.. če že potem bi raje dal kopijo orginalnih xenon..

Uporabniški avatar
jakamrak123
Nov uporabnik

Napisal/-a jakamrak123 Pe feb 18, 2011 8:56 am

207sport je napisal/-a:Škoda k nisi uzel rajš temne, ker te preveč navadno delujejo + led diode ne pridejo tko do izraza. Ma pa brat iste oblike samo temne in je imel že probleme da je leča enostavno odpadla oz se snela tko da so potem samo v tla svetile...seveda je lahko reklamirov ker ŠE ni dal ksnenona not...

Črne bi sigurn dobr zgledale. Če bojo meni tud razpadle bom pa vzel črne :)

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Pe feb 18, 2011 10:43 am

Hribko: Homologacijo sem uredil brez problema saj dobiš zraven vse papirje (LPP). Kar se pa tiče xenona je pa tako. V te luči se ga sicer da namestiti vendar če avto nima pranja žarometov homologacija ni mogoča.. druga stvar je pa to, da so parabole slabe kvalitete in xenon žarnica bi jo čez čas popolnoma uničila (z original lučjo to nebi bilo problema). Bolje da naslednji avto kupiš z xenonom oziroma kupiš originalnega.

aha,torej te luči odpadejo-hvala ker si mi prišparal 300 €
a mogoče veš če kupim orginalne luči(xenon) z ebaya,a bodo svetle na avtu če jih normalno priklopim?
kolegu sem na clionu isto naredil na pa mu že 2 leti dela brez problema,na astri pa menda naj nebi šlo

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe feb 18, 2011 11:18 am

hribko je napisal/-a:

aha,torej te luči odpadejo-hvala ker si mi prišparal 300 €
a mogoče veš če kupim orginalne luči(xenon) z ebaya,a bodo svetle na avtu če jih normalno priklopim?
kolegu sem na clionu isto naredil na pa mu že 2 leti dela brez problema,na astri pa menda naj nebi šlo

Najbrz odvisno od priklopa same luci. Pa verjetno bi bilo treba se kaksen nosilcek malo prilagodit. Vem da na lancerju to gre, ker tut sam razmisljam, da bi kupu orignalne lampe na ebayu-doplacilo ksenona je bilo 1500e, pa se mi je ob nakupu avta prevec zdelo. Ce pa sedaj grem na servisu naknadno montirat lampe, me pride pa okol 3500€ brez ddv :roll:
Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe feb 18, 2011 11:24 am

Samo moraš vedet, če greš na servis naknadno vgradit lampe za xenon ti stare ostanejo, ki pa tudi niso zastonj

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Pe feb 18, 2011 11:34 am

pskoda je napisal/-a:Samo moraš vedet, če greš na servis naknadno vgradit lampe za xenon ti stare ostanejo, ki pa tudi niso zastonj

ja res.. mogoče jih boš lahko na bolhi po eni leti muk prodal za 100-150eur.. :)

drugače pa tukaj maš, poglej katere imajo nastavke za navadne žarnice:
http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=astra+g ... m270.l1313

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Napisal/-a LaMike Pe feb 18, 2011 12:02 pm

A ni to tema o Malinovcovi Astri?

Lepo ste zasrali temo... :roll:
"this is so euro its asian" by Sam B.
Vrni se na Galerija