Anywayss.. Men je kar lep, sploh s tem "R-paketom". Bela mu sede, feltne pa tudi. Če bi sam izbral to velikost/obliko nevem, je pa to že druga stvar, kar v končni fazi ni pomembno. Ni napačno
Ta 1.2 T mi po pvrih vtisih deluje še najboljša izbira za te Polote in Fabie. Poskočen, majhen pa še požrešen ni preveč.
Kar se kroma in xenona tiče.. Začuda ampak videl sem nekaj avtomobilov, ki so imeli naknadno vgrajen xenon v luči s parabolo, pa me ni slepilo. Kar lep cut off je bil. Zdaj se ne spomnim točno, kateri avtomobili (znamke) so bili ampak bilo je res super narejeno. Očitno dober ščit in "sprejemljiva" oblika parabol za xenon. Ga pa ne zagovarjam pri tem početju, sam sem imel nekaj časa 4300k v žarometih z lečo, pa sem dal čez čas ven, ker mi ni bilo do "cvikanja", ko se vozim mimo policajev itd..pa je zgledalo skoraj kot original. Sicer off, ampak Opel Insignia/Astra s xenonom me je že parkrat kar precej zaslepila.. Še posebno, ko vozi za mano. Že parkrat me je kar precej zmotilo, pa je originalna vgradnja. Mogoče kdo ve razlog? Kroma na avtomobilu je pa po mojem zaenkrat v mejah normale..meni bi bilo bolj všeč brez, ampak tudi to še gre. Avto itak rihtaš zase, če pa bi rad, da je všeč tudi drugim, pa ne pretiravaj.
lp