Courage™ je napisal/-a:Hmmm, to mi zdaj ni jasno. Serijsko so bli xenoni gor, pa jih je dal dol, pa dal parabolo, zdaj pa spetxenone gor ?? Kaj v US ni pranja lamp pri xenonih ?
HaMzO je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:P.S.Pa nosilce za tablco tud vsi veselo kupujemo
na takemu avtu tega sploh nerabiš
boy36 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:P.S.Pa nosilce za tablco tud vsi veselo kupujemo
Ja pa ti pol policaj na Dragonji reče da te bo naslednjič kaznoval,ker si poškodovoal uradni dokument .če jo imaš nalepljeno in malo zakrivljeno po odbijaču.
boy36 je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:P.S.Pa nosilce za tablco tud vsi veselo kupujemo
Ja pa ti pol policaj na Dragonji reče da te bo naslednjič kaznoval,ker si poškodovoal uradni dokument .če jo imaš nalepljeno in malo zakrivljeno po odbijaču.
scorpion 007 je napisal/-a:LP!
@LoCo, tebi, se že v naprej opravičujem za smetenje teme, vendar se mi nekeko zdi prav, da tole pokažem!
![]()
Enega lepega (misim da) Marcovskega dne (sobota je bla) grem v Portorož in potem v LJ in proti trbovljam...
Kar naenkrat zagledam rdečega EVO-ta, se mi zdi znan, OK si rečem, ga bom slikal...
No, ga slikam, ode rdeča luč, pride rumena..., zelena... in whrooom, lastnik EVo-ta stopi po gasu, in pridrvi z ene 70 km/h v slabih 30 metrih od 0 km/h, tolk da se mi kr avto zamaja...
A si bil to ti (to je v bližini tiste hiše, kjer so slike, ko si ga predstavljal, sem se mimo peljal).
??
Aja, en utrinek (kko se reče ulici ne vem, je pa v LJ) :
LP, scorpion 007
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
scorpion 007 je napisal/-a:En mes'c je stara...kaj pa zdaj furaš ?
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost