Ampak važno je, da si ti tega ne ženeš k srcu in da je tebi avto všeč. In to je to.
Lp
airmike je napisal/-a:To da gor obesiš šarkija pa angel eyes iz A3M-a še nikol ni blo in nikol nebo predelava!
Poglej si od croma-mana expressa in podobne stvari to so predelave. Taki pežoji pa na šowih pobirajo smeh itd...
Courage™ je napisal/-a:Dejan206 je napisal/-a:lej jst hočm avto predelat in ne met navadnga....
če mislm met navadnga, ga bom raj prodal pa kupu kerga druzga...
ker 206ka mi ni glih da bi mel navadno
Tak kot si rekel, zakaj bi vozil navadno 206, ce lahko avto zgleda kot Lamborghini ??
Nena se pusti, imas okus in gres v pravo smer!
scirocco12 je napisal/-a:Dejan206 ti predelaj avto, kot je tebi všeč, pričakuj pa vse mogoče komentarje. Tudi negativne in malce nagajive![]()
Ampak važno je, da si ti tega ne ženeš k srcu in da je tebi avto všeč. In to je to.
Lp
Dejan206 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:To da gor obesiš šarkija pa angel eyes iz A3M-a še nikol ni blo in nikol nebo predelava!
Poglej si od croma-mana expressa in podobne stvari to so predelave. Taki pežoji pa na šowih pobirajo smeh itd...
ja sory ker mam avto šele pol leta pa sm str šele 19 let
mislš da sm miljonar da bom kr dajou po 50.000 € ??
dvomm da si ti pr 19ih mel že avto za 5 jurju... pomojem si še fotra prosu če ti lahku posod avto za zvečer![]()
damjan je napisal/-a:enkrat se dobiva v novem mestu,ti pripeljem pokazat kako špila feršterkarija.....pa pozabi na te tovarniške boxe ker niso vredni nič....
drugače pa meni osebno žal avto ni lep....če je tebi....go ahead.pač imaš tak okus...kot sem ga imel tudi sam pri tvojih letih....
takrat sem imel tole:
http://s4.mojalbum.com/slike-foto_11014 ... 285814.jpg
sedaj pa mi je bolj všeč varianta manj je več in pa čimveč konjev pod haubo...torej bolj tuning kot styling
damjan je napisal/-a:enkrat se dobiva v novem mestu,ti pripeljem pokazat kako špila feršterkarija.....pa pozabi na te tovarniške boxe ker niso vredni nič....
drugače pa meni osebno žal avto ni lep....če je tebi....go ahead.pač imaš tak okus...kot sem ga imel tudi sam pri tvojih letih....
takrat sem imel tole:
sedaj pa mi je bolj všeč varianta manj je več in pa čimveč konjev pod haubo...torej bolj tuning kot styling
takrat sem imel tole:
airmike je napisal/-a:Dejan206 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:To da gor obesiš šarkija pa angel eyes iz A3M-a še nikol ni blo in nikol nebo predelava!
dvomm da si ti pr 19ih mel že avto za 5 jurju... pomojem si še fotra prosu če ti lahku posod avto za zvečer![]()
Aja pa Courage ne misli resno ampak se zajebava
Dejan206 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:To da gor obesiš šarkija pa angel eyes iz A3M-a še nikol ni blo in nikol nebo predelava!
marko01 je napisal/-a:Dejan206 je napisal/-a:airmike je napisal/-a:To da gor obesiš šarkija pa angel eyes iz A3M-a še nikol ni blo in nikol nebo predelava!
Kje vidiš ti avto za 5000 €
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov