Lep pozdrav vsem!

ja, bil na morju, tako da nisem še prej prilimal slik, ker sem felne namontiral 1 dan pred morjem v večernih urah na avto, ponoči pa se je že šlo na pot.
Moram rečt, da so platišča popolnoma ravna in mi je vulkanizer rekel da so kot nova kar se tega tiče. tudi po prevoženih 1000km sem navdušen, nobenega tresenja itd. tako da je tole bil dober nakup
No pa začnimo.
Platišča prej:
Nato je sledilo čiščenje z čistilom, vapom ter gobo. Ampak ker je bila svinjarija na robovih krakov zažrta in ker se smole od cestišča ni dalo kar tako odstranit, sem se spravo s polirpasto na delo. Najprej z grobo polir paso in nato še s fino.
Za čiščenje vseh 4ih platišč je šlo celo popoldne ,ampak rezultat je za moj okus kot dan in noč:
tukaj so še ble od prejšnjega lastnika gume 205/40
Pa na avtu:
Na felne sem natakno zaenkrat spredi Bridgestone RE050, odzadi pa Continental, nevem oznake, z merami 215/45 R17
avto sem še pred odhodom na morje malo preletel ročno s polirpasto, tako da je dobil lak večji sijaj in nato ga premazal po pranju na mokro površino z hydroshine voskom.
Dodan je bil tudi temni trak na prednjo šipo.
osebno sem z rezultatom zadovoljen
Slike so narejen z mobitelom , zato mogoče slabša kvaliteta. bom še naredil sproti kakšno sliko z digitalnim fotoaparatom in pa seveda kje drugje kot na dvorišču
Komentarji zaželjeni
Lp,Patrik