Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jun 27, 2010 12:58 am

NejcZ je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:
sacrifice je napisal/-a:Courage je prodal dober avto sam kaj ko jst butl sem mel zmeram malo bencina in je skurilo pumpo

:jao:

Ja lol, js vedno spraznim do kraja pa tankam potem pa še kr dela.. čudno hmm :D

Kaj se samo delas neumnega al si dejansko neumen ? Avto je na plin, in tudi ko laufa na plin, pumpa laufa, zato je vedno dobro met vsaj nekaj bencina v avtu, ceprav je na plin.

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Ne jun 27, 2010 9:01 am

primozek68 je napisal/-a:@venom: znalac, objasni mi, zakaj avto zakuha, če hladlna tekočina pušča. Mislm, da si res zrel za un trikotnik ob imenu.

Mogoče, če bi mu steklo kak liter ali dva v križišče in bi antifriz mel dovolj prostora, da se upari glede na mankajoč antifriz in para ne prenaša toplote tako dobro kot antifriz v tekočem agregatnem stanju? Mogoče, ker se je to meni zgodilo?

Sej te razumem, da maš neke manjvrednostne komplekse ampak daj to malo razkropi na druge uporabnik in se ne osredotočaj samo name :lol:

In ja bilo je naštevanje simptomov brez, da jaz lahko vidim v kakšnem stanju je avto ;)

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 27, 2010 9:06 am

xandrej je napisal/-a:
simply je napisal/-a:
pa tudi to je ena tema ki je človek predstavil alfo 2.0 turbo s katero nimajo ww tdi niti bežne primerjave. to primerjajo samo tisti ki niso v takšni alfici nikoli sedeli. ljudje ko bi vi vedeli kako to gre bi bili čisto tiho.

Pomoje more tale Alfa "it" malček slabše kot tole : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3184511&show=1

Seveda glede udobja ni komentarja.

Vesel sem pa, da si uredil po svoje z malo stroški.

Srečno

Je pa res, da moraš to uiber nemško tehniko iz leta 2006 primerjat z avtom in motorjem iz leta 1998 kar je zelo žalostno! Pa še Vw nebi nikoli videl tega motrja če ga nebi v audiju skop zmontirali..

Točno, to sem želel napisat... S tistim pasatom ni primerjave. 2.0 V6 Turbo motor fantje...pa ni iz leta 98, ampak iz leta 91, saj so ga ugrajevali že v modele 164. V 166 je prišel le z nekaj modifikacijami! ;) Konjenica je bila ista. 91ga se je VW hvalil lahko le z golfom 2. pa s kakšnim VR6...ki je imel kar dosti manjše zmogljivosti.
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 27, 2010 10:32 am

GT_Turbo17 je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
simply je napisal/-a:
pa tudi to je ena tema ki je človek predstavil alfo 2.0 turbo s katero nimajo ww tdi niti bežne primerjave. to primerjajo samo tisti ki niso v takšni alfici nikoli sedeli. ljudje ko bi vi vedeli kako to gre bi bili čisto tiho.

Pomoje more tale Alfa "it" malček slabše kot tole : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3184511&show=1

Seveda glede udobja ni komentarja.

Vesel sem pa, da si uredil po svoje z malo stroški.

Srečno

Je pa res, da moraš to uiber nemško tehniko iz leta 2006 primerjat z avtom in motorjem iz leta 1998 kar je zelo žalostno! Pa še Vw nebi nikoli videl tega motrja če ga nebi v audiju skop zmontirali..

Točno, to sem želel napisat... S tistim pasatom ni primerjave. 2.0 V6 Turbo motor fantje...pa ni iz leta 98, ampak iz leta 91, saj so ga ugrajevali že v modele 164. V 166 je prišel le z nekaj modifikacijami! ;) Konjenica je bila ista. 91ga se je VW hvalil lahko le z golfom 2. pa s kakšnim VR6...ki je imel kar dosti manjše zmogljivosti.

g60? kaki 2.2t iz avdija .. cudno da nisi reko da so so 91-tega zanli samo 1.6d nardit.
Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Ne jun 27, 2010 10:33 am

Courage™ je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:
sacrifice je napisal/-a:Courage je prodal dober avto sam kaj ko jst butl sem mel zmeram malo bencina in je skurilo pumpo

Kaj se samo delas neumnega al si dejansko neumen ? Avto je na plin, in tudi ko laufa na plin, pumpa laufa, zato je vedno dobro met vsaj nekaj bencina v avtu, ceprav je na plin.

ja še v navodilih od plina pise da je obvezno imeti v avtu usaj 1/4 tanka bencina, ker pri meni se je videlo da je pumpo skurilo.
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne jun 27, 2010 10:35 am

Courage™ je napisal/-a:
NejcZ je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:

No, to sem spregledal. Pardon ;)
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Ne jun 27, 2010 10:38 am

jao jao kr slabo. Zdej se kregate kdo je nardil najmočnejši motor, kaj audi je imel tudi v8 in se mi vidi da je to najmanj pomembno v tej temi. Alfa pač ima najbolje razvite v6 motorje, usaj po mojem mnenju. Zdej pa če se mislite kregat odprite drugje temo ne da je 9 strani nabijanja in primerjave med avti.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Ne jun 27, 2010 10:45 am

sacrifice je napisal/-a:jao jao kr slabo. Zdej se kregate kdo je nardil najmočnejši motor, kaj audi je imel tudi v8 in se mi vidi da je to najmanj pomembno v tej temi. Alfa pač ima najbolje razvite v6 motorje, usaj po mojem mnenju. Zdej pa če se mislite kregat odprite drugje temo ne da je 9 strani nabijanja in primerjave med avti.

Popravek: je imela.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 27, 2010 10:59 am

CockroaC je napisal/-a:

g60? kaki 2.2t iz avdija .. cudno da nisi reko da so so 91-tega zanli samo 1.6d nardit.

UUPS! g60 ja...tega sem pozabil. Audija nisem omenjal, samo VW. edini boljsi g60 takrat je bil v golfu II limited katerih je bilo naretih le okoli 70...

passat g60 se je se vseeno takrat lahko skril proti alfi 164 3.0 V6 Quadrifoglio recimo. Sploh udobje, oprema, zmogljivosti,....

Slika

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Ne jun 27, 2010 11:52 am

Prosim da nihče ne primerja nobene mašine z starimi 2,2T od Audija ker se lahko vse po vrsti skrije, še danes.. nadklasa ;) 8)
I'm not speeding I'm qualifying...

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Ne jun 27, 2010 1:15 pm

Kako to da ti je benz pumpa zaribala, saj bencin nima mazalnih sposobnosti. Se pravi če laufa v prazno ali če preko nje teče benzin mora biti enako. Pa tudi če si mel še čisto malo bencina v avtu, je ta bencin vseeno napolnil benz pumpo tako da ne razumem.

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne jun 27, 2010 1:21 pm

Slika

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Napisal/-a LinuxFuter Ne jun 27, 2010 3:03 pm

fiatpowered je napisal/-a:Kako to da ti je benz pumpa zaribala, saj bencin nima mazalnih sposobnosti. Se pravi če laufa v prazno ali če preko nje teče benzin mora biti enako. Pa tudi če si mel še čisto malo bencina v avtu, je ta bencin vseeno napolnil benz pumpo tako da ne razumem.

Bencin pumpa se hladi z bencinom in če ga je premal, se pumpa pač ne hladi tko dobr.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Ne jun 27, 2010 3:39 pm

CockroaC je napisal/-a:

UUPS! g60 ja...tega sem pozabil. Audija nisem omenjal, samo VW. edini boljsi g60 takrat je bil v golfu II limited katerih je bilo naretih le okoli 70...

passat g60 se je se vseeno takrat lahko skril proti alfi 164 3.0 V6 Quadrifoglio recimo. Sploh udobje, oprema, zmogljivosti,....

Pac vag grupa .. vw menda takrat ni mel avta v tem razredu ... ne mors primerjat motorne palete vozil ki so dva velikstna razreda nižje.
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne jun 27, 2010 5:15 pm

Ja maš prav, brez smisla se je prerekati. :pivo

čeprav alfa 155 Q4 - rang passata je vseeno bila dosti bolj udoben, športnostni in zmogljiv avto od g60... oops pa še za opremo ni bilo treba doplačevat celega premoženja. 8)

So mi pa nemci kot italjani super avti...razmišljam realno, ne kot pristaš alfe! Je bilo pa dosti stvari, ki jih je imel VW boljših. tko, da vsak ma svoje + in - .pa mirna bosna! 8)

Slika

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne jun 27, 2010 5:50 pm

:pop:

Odlično! Še ena tema polna prerekanja brez glave in repa, kjer vsak zagovarja svojo znamko ...

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jun 27, 2010 6:52 pm

Zakon ste!!Pa ste res taki bumbarji da ne dojemate da bo vsak avto ni važna znamka sral,čese ne bo vzdrževal??Dragi moji bumbarji,če vam jaz vse račune na mizo vržem kaj vse sem zmetal na avto boste rekli da sem b****r jaz ampak ko boste enkrat mal začel razmišljat da varen in siguren avto ni samo pol tanka bencina in 4 litre olja pa filter na raje 18 kot na 15 tisoč km mi boste dal kar prav.Kok vas je tukaj gor takih ki amortizerje zamenjate ko še delujejo ampak ni to več to in kok vas je takih ki se z totalno razmajano kanto še mal vozite in kar čakate in čakate??Kok vas je takih za katere je redni servis olje in oljni filter??Najbrž dost potem pa jamrate ko pri 100000 km vse počasi hudič jemlje,pa Clio Dci je tud sekret ker dize crkujejo a ne??A da bi pa ker b****r naftni filter menjal na 20000 in ne na 60000 km to pa ne ,raje luknjo v koleno zvrtat kot 20€ na avto dat po "nepotrenem"...

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Ne jun 27, 2010 7:16 pm

čare tu lahko rečem da si dobro napisal, usaka znamka usak avto ma svoje + in -, velikokrat je pa določena znamka na slabem glasu zaradi lastnikov ker mislijo dokler gre gre, temu seveda ni tako. Svaka čast čare, končno se enkrat strinjam s tabo.

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Ne jun 27, 2010 8:14 pm

sacrifice je napisal/-a:čare tu lahko rečem da si dobro napisal, usaka znamka usak avto ma svoje + in -, velikokrat je pa določena znamka na slabem glasu zaradi lastnikov ker mislijo dokler gre gre, temu seveda ni tako. Svaka čast čare, končno se enkrat strinjam s tabo.

Resnica je pač taka. Najprej nekdo kupi nov avto, se z njim fura 3 leta, takrat ga itak vozi na pooblaščenega serviserja, ker ga pač mora zaradi garancije, no potem se fura še 2 leti brez problema, potem po petih letih ga pa pač proda ker je zunaj že nov model, in potem nekdo drugi kupi ta 5 let star avto, seveda vzdržuje le tisto nujno, olje, se fura z njim ene 4 leta, potem pa avto začne zajebavat na vseh koncih in potem ga proda in potem tu v igro stopi tretji lastnik, ta ga pa najebe, na začetku je vesel ker je kupil veliko avta za majhen denar pol pa... Pa nobenega jaz ne obsojam, ljudi je za razumet, že tako je vsakodnevnih stroškov veliko, da bi pa še v avto metal nevem kolk denarja in menjal dele predno se dokončno iztrošijo, pa ni lih racionalno vedno. Krivi so sami sebi naivni ljudje, ki stare iztrošene kante kupujejo za relativno mali denar, potem ko ga pa prifurajo domov se pa kalvarija šele začne. Staro, poceni, pa dobro, je lahko samo od enega starega ateta/mame avto, kateri mu je bil prvi lastnik, ampak takih se prodaja zelo malo, ker take avte vnuki poverbajo.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Ne jun 27, 2010 8:15 pm

evo nekaj novih slik:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika