Kaj pa poraba 4.litre pa to?
lp
King1 je napisal/-a:A pol praviš da je avto cool'![]()
Kdaj bom pa dobil krog al dva?
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:A pol praviš da je avto cool'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
Ko se kaj vidiva..
3,8 je poraba ne 4
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:A pol praviš da je avto cool'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
Ko se kaj vidiva..
3,8 je poraba ne 4
Ja in kdaj ga v naše hribe spet pripelješ? Ej aja v soboto te vabim na drag race od 0-100km/h.![]()
![]()
Če upaš. Jest grem do rdečega komot.
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:
Ne vem kdaj pride v hribe, mi preveč pokvarijo porabo![]()
. Vela za drag race.....če se upaš
![]()
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:
Ne vem kdaj pride v hribe, mi preveč pokvarijo porabo![]()
. Vela za drag race.....če se upaš
![]()
Itak itak sam mam samo v soboto čas, ker pol se mi več ne bo dalo.![]()
![]()
![]()
lp
p.s. zdej te še z kombijem scat peljem.![]()
![]()
. Zaenkrat.
lp
speedfreak je napisal/-a:
To ti misliš
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:
To ti misliš
Tastar jest to vemmmmmmmmmmmm.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
crxdelsol je napisal/-a:Bo kdaj razkrito kaj je bila finta teme na začetku za nas ki ne_vemo.
speedfreak, 1.2 tsi, komentarji v stilu: dovolj konjev ampak zame premalo ... .nič ne gre skupaj. Upal sem vsaj na spaceshuttla
speedfreak je napisal/-a:ESP se ne da izključit pa že cel dan tisto tipko držim, se pa hvala bogu da ASR, čeprav gre ta avtoček neprimerljivo boljše po snegu od astre, tudi z vključenim ASR, ne vem ali zarad gum ali zarad same specifike motorja, ki gre praktično brez gasa.
Saj ni tako huda poraba.yani je napisal/-a:Da se ne boste kregali nad porabo, ko se vozim umirjeno, 6 brzina 100-120 potem je poraba okrog 6. Ob moji 'normalni' vožnji (dinamična vožnja, malo težja noga), pa se poraba
suče med 7 in 9 zadovoljni zdej?
lizard je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:ESP se ne da izključit pa že cel dan tisto tipko držim, se pa hvala bogu da ASR, čeprav gre ta avtoček neprimerljivo boljše po snegu od astre, tudi z vključenim ASR, ne vem ali zarad gum ali zarad same specifike motorja, ki gre praktično brez gasa.
Da gre boljše od Astre je vzrok verjetno ravno temu kar sem pisal malo prej, ampak očitno ne bereš. Bosch ABS 8.0, deluje napram starim sistemom precej bolje oz. omogoča precej več trakcije, sploh na snegu. Namreč starejša elektronika ti je samo odvzemala gas na kolesu ki je izgubljalo oprijem, novejša pa ti lahko zelo natančno zavira tisto kolo, ki zdrsuje in imaš na ta račun precej več trakcije ali z drugimi besedami nekako tako deluje XDS elektronski diferencial za akterega si rekel, da ga v avtu imaš. Torej na ta raun ti XDS oz. ESP imitira zaporo difa. In ti bi to izklopil... je že prav da se ne da, saj večina ljudi ne pozna delovanje sistema. Zato je po eni strani tudi prav, da se ga ne da izklopit, ker ga (pišem že drugič) človek ne more nadomestit, nadomestiš lahko pa ASR.
Zraven pripomorejo verjetno tudi ozkejše gume kot na Astri.
lizard je napisal/-a:No dobre gume se itak predpogoj za vse to. Katere pa so gor? Katere so bile na Astri?
Renault VG je napisal/-a:Če so te semperit 185 60 r15 bi te vprašal koliko so stale in kako se obnašajo na suhem na snegu in na mokrem.Kakšne so v primerjavi s recimo savo in fuldo.
IcEm4n je napisal/-a:Še en mesec, pa ti bo bencin že vn začel metat![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov