Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Speedfreakov novi avto.

Napisal/-a King1 Po nov 29, 2010 7:35 pm

A pol praviš da je avto cool' :lol: :lol: Kdaj bom pa dobil krog al dva? :mrgreen: :mrgreen: =P =P

Kaj pa poraba 4.litre pa to?

lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 7:37 pm

King1 je napisal/-a:A pol praviš da je avto cool' :lol: :lol: Kdaj bom pa dobil krog al dva? :mrgreen: :mrgreen: =P =P

lp

Ko se kaj vidiva..

3,8 je poraba ne 4 :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Po nov 29, 2010 7:40 pm

speedfreak je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:A pol praviš da je avto cool' :lol: :lol: Kdaj bom pa dobil krog al dva? :mrgreen: :mrgreen: =P =P

lp

Ko se kaj vidiva..

Ja in kdaj ga v naše hribe spet pripelješ? Ej aja v soboto te vabim na drag race od 0-100km/h. :lol: :lol: :lol: Če upaš. Jest grem do rdečega komot. :lol: :lol: :lol:

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 7:42 pm

King1 je napisal/-a:

lp

Ko se kaj vidiva..

Ja in kdaj ga v naše hribe spet pripelješ? Ej aja v soboto te vabim na drag race od 0-100km/h. :lol: :lol: :lol: Če upaš. Jest grem do rdečega komot. :lol: :lol: :lol:

lp

Ne vem kdaj pride v hribe, mi preveč pokvarijo porabo :mrgreen: :mrgreen: . Vela za drag race.....če se upaš :mrgreen: :evil:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Po nov 29, 2010 7:46 pm

Ne vem kdaj pride v hribe, mi preveč pokvarijo porabo :mrgreen: :mrgreen: . Vela za drag race.....če se upaš :mrgreen: :evil:

Itak itak sam mam samo v soboto čas, ker pol se mi več ne bo dalo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lp

p.s. zdej te še z kombijem scat peljem. =P =P =P . Zaenkrat.

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 7:47 pm

King1 je napisal/-a:

Itak itak sam mam samo v soboto čas, ker pol se mi več ne bo dalo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lp

p.s. zdej te še z kombijem scat peljem. =P =P =P . Zaenkrat.

lp

To ti misliš :evil:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Po nov 29, 2010 7:48 pm

Tastar jest to vemmmmmmmmmmmm. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =P :arrow:

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 7:50 pm

King1 je napisal/-a:

Tastar jest to vemmmmmmmmmmmm. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =P :arrow:

lp

Bomo vidli....mam slikce nove na gsm, sam jih ne morm na komp spravt:( oops

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: Speedfreakov novi polo 1.2 tsi

Napisal/-a crxdelsol Po nov 29, 2010 7:54 pm

Bo kdaj razkrito kaj je bila finta teme na začetku za nas ki ne_vemo.

speedfreak, 1.2 tsi, komentarji v stilu: dovolj konjev ampak zame premalo ... .nič ne gre skupaj. Upal sem vsaj na spaceshuttla

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 7:57 pm

crxdelsol je napisal/-a:Bo kdaj razkrito kaj je bila finta teme na začetku za nas ki ne_vemo.

speedfreak, 1.2 tsi, komentarji v stilu: dovolj konjev ampak zame premalo ... .nič ne gre skupaj. Upal sem vsaj na spaceshuttla

Js sm tud upal na spaceshutlla, ampak enostavno delam preveč kilometrov na letoo, da bi si privoščil kaj takega, sploh kr sem si kupil še stanovanje , ki ga je treba opremiti...pač je avto na 2. mestu, drugače bi padla kaka raketa :mrgreen: .

Fora je bla pa v tem, da sem en najbolj gorečih nasprotnikov VW, da nikoli nisem verjev v pravljice o porabi tsi.jev ipd...pač zgodba o zarečenem kruhu ipd.

yani
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a yani Po nov 29, 2010 8:02 pm

Tudi jaz sem od petka naprej lastnik polota 1.2 TSI highline (sijoče oranžne barve, ki je bolj rdeči podobna) + športni paket + še nekaj malenkosti :D

Da se ne boste kregali nad porabo, ko se vozim umirjeno, 6 brzina 100-120 potem je poraba okrog 6. Ob moji 'normalni' vožnji (dinamična vožnja, malo težja noga), pa se poraba
suče med 7 in 9 :D zadovoljni zdej? :twisted:

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po nov 29, 2010 8:06 pm

speedfreak je napisal/-a:ESP se ne da izključit pa že cel dan tisto tipko držim :mrgreen: , se pa hvala bogu da ASR, čeprav gre ta avtoček neprimerljivo boljše po snegu od astre, tudi z vključenim ASR, ne vem ali zarad gum ali zarad same specifike motorja, ki gre praktično brez gasa.

Da gre boljše od Astre je vzrok verjetno ravno temu kar sem pisal malo prej, ampak očitno ne bereš. Bosch ABS 8.0, deluje napram starim sistemom precej bolje oz. omogoča precej več trakcije, sploh na snegu. Namreč starejša elektronika ti je samo odvzemala gas na kolesu ki je izgubljalo oprijem, novejša pa ti lahko zelo natančno zavira tisto kolo, ki zdrsuje in imaš na ta račun precej več trakcije ali z drugimi besedami nekako tako deluje XDS elektronski diferencial za akterega si rekel, da ga v avtu imaš. Torej na ta raun ti XDS oz. ESP imitira zaporo difa. In ti bi to izklopil... je že prav da se ne da :), saj večina ljudi ne pozna delovanje sistema. Zato je po eni strani tudi prav, da se ga ne da izklopit, ker ga (pišem že drugič) človek ne more nadomestit, nadomestiš lahko pa ASR.

Zraven pripomorejo verjetno tudi ozkejše gume kot na Astri.
Zadnjič spremenil lizard, dne Po nov 29, 2010 8:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Po nov 29, 2010 8:07 pm

yani je napisal/-a:Da se ne boste kregali nad porabo, ko se vozim umirjeno, 6 brzina 100-120 potem je poraba okrog 6. Ob moji 'normalni' vožnji (dinamična vožnja, malo težja noga), pa se poraba
suče med 7 in 9 zadovoljni zdej?
Saj ni tako huda poraba.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 8:20 pm

lizard je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:ESP se ne da izključit pa že cel dan tisto tipko držim :mrgreen: , se pa hvala bogu da ASR, čeprav gre ta avtoček neprimerljivo boljše po snegu od astre, tudi z vključenim ASR, ne vem ali zarad gum ali zarad same specifike motorja, ki gre praktično brez gasa.

Da gre boljše od Astre je vzrok verjetno ravno temu kar sem pisal malo prej, ampak očitno ne bereš. Bosch ABS 8.0, deluje napram starim sistemom precej bolje oz. omogoča precej več trakcije, sploh na snegu. Namreč starejša elektronika ti je samo odvzemala gas na kolesu ki je izgubljalo oprijem, novejša pa ti lahko zelo natančno zavira tisto kolo, ki zdrsuje in imaš na ta račun precej več trakcije ali z drugimi besedami nekako tako deluje XDS elektronski diferencial za akterega si rekel, da ga v avtu imaš. Torej na ta raun ti XDS oz. ESP imitira zaporo difa. In ti bi to izklopil... je že prav da se ne da :), saj večina ljudi ne pozna delovanje sistema. Zato je po eni strani tudi prav, da se ga ne da izklopit, ker ga (pišem že drugič) človek ne more nadomestit, nadomestiš lahko pa ASR.

Zraven pripomorejo verjetno tudi ozkejše gume kot na Astri.

Seveda pripomorejo ozke gume, ampak če nobena guma nima oprijema po XDS ne more kaj veliko pomagat ali? =P

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po nov 29, 2010 8:21 pm

No dobre gume se itak predpogoj za vse to :). Katere pa so gor? Katere so bile na Astri?

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 8:28 pm

lizard je napisal/-a:No dobre gume se itak predpogoj za vse to :). Katere pa so gor? Katere so bile na Astri?

Semperit speed grip 185 60 na polotu, fulda montero 3 205 55 na astri

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 29, 2010 8:45 pm

Še en mesec, pa ti bo bencin že vn začel metat :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Po nov 29, 2010 8:45 pm

Če so te semperit 185 60 r15 bi te vprašal koliko so stale in kako se obnašajo na suhem na snegu in na mokrem.Kakšne so v primerjavi s recimo savo in fuldo.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 8:47 pm

Renault VG je napisal/-a:Če so te semperit 185 60 r15 bi te vprašal koliko so stale in kako se obnašajo na suhem na snegu in na mokrem.Kakšne so v primerjavi s recimo savo in fuldo.

370 e s felgami vred, za zdaj sem zelo zadovoljen, nekih rally poizkusov pa še niso mele ker je avto nov

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 29, 2010 8:48 pm

IcEm4n je napisal/-a:Še en mesec, pa ti bo bencin že vn začel metat :lol: :lol: :lol:

Boljš to k da rjavi :mrgreen:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov