Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Re: Zastavonoša BMW 750i by Mihaing

Napisal/-a BoneS Sr feb 02, 2011 3:11 pm

Forum je namenjen tut negativnim kritikam, dokler so te v meji normale.
Slika

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Sr feb 02, 2011 3:12 pm

adis je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
Čisto dovolj bi bilo napisati, da mu je avto kul, da si je želel imeti (nekdaj) prestižen avto in to je to. Razne primerjave z zastavonošami, letečimi preprogami so pa popolnoma odveč, oz. bi jih avtor lahko zadržal zase.

off:
dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, komur ne paše ta avtomobil oz. predstavitev le-tega vozila naj ne piše v temo oz. to naj bo tudi napotek za naprej.

Only on a.com :lol: :lol: :lol:

R 34 GT-R
Uporabnik

Kraj: Najlepša dolina

Napisal/-a R 34 GT-R Sr feb 02, 2011 3:28 pm

Pod zastavonoša je blo najbrž mišljeno, kot največji avto, z največjim motorjem v ponudbi pri BMW tiste čase.
RiDe hArD

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr feb 02, 2011 3:53 pm

Vsak seveda lahko izrazi svoje mnenje, ampak v mejah normale in na kulteren način. Avtor teme, če je avto predstavil mora pač dostojno sprejeti tako kritike kot pohvale, ki jih lahko delijo vsi člani foruma, in verjamem da jih mihaing tudi bo. Mislim pa, da je malce več uporabnikov opazilo, da mu je tale BMW malce stopil v glavo, le da mu tega vsi ne omenijo.

Sigurno je avto pravi stroj in se v njem pelješ precej bolje (govorim o udobju, prijetnosti, izoliranosti, umirjentosti...) kot v večini novih avtih srednjega razreda (BMW 3, Laguna, itd...), že razlika med štirivaljnimi in šestavljnimi motorji je precejšnja (mirnost teka, prenos vibracij (na pedal za plin, na menjalnik, na celotno šasijo avta, itd..), zvok, uglajenost, prefinjenost, glasnost), tu pa govorimo o drugem svetu (V12), kar si seveda raznorazni lastniki manjših avtov s tretjino manj valjev ne predstavljajo.

off-topic:
@tdk: Lepo bi bilo, da za vsako piko in vejico stisneš presledek (pika (klicaj, vprašaj) in vejica sta levostični ločili), si bil že opozorjen, pa se nič ne trudiš ;). Bo precej bolj berljivo vse skupaj. Pa ni treba odgovarjta na ta post, sploh ne v tej temi.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr feb 02, 2011 5:11 pm

Eat me a live :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fantje kar z besedo na dan. Kritike sprejemam pozitivno. ;) ;) ;)

P.S. nekateri pa si lahko v SSKJ preberete nekaj o sarkazmu in poskusite doma malo potrenirati ;) ,da bo naslednjič lažje.

primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
Čisto dovolj bi bilo napisati, da mu je avto kul, da si je želel imeti (nekdaj) prestižen avto in to je to. Razne primerjave z zastavonošami, letečimi preprogami so pa popolnoma odveč, oz. bi jih avtor lahko zadržal zase.

=I =I =I To mi deli. Dobro napisano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Sr feb 02, 2011 5:23 pm

mihaing žal mi je, da se smeti temo..
ampak moram dodat; pravite, da mu je avto malo stopil v glavo? ja pa potem vsem zbiralcom, restavratorjem, entuziastom nekaj v glavo stopi??
jst nevem zakaj, ampak mene je že skoraj 10 let star merđo s 4mi valji manj, tudi preden je šel na generalni srvis podvozja (puščali so mehi, razjahane roke, ležaji..) vozil tako udobno in tiho (pod to si predstavljam prijetno masažo ter gretje ledvičk s spuščenimi zadnjimi sedeži in skoraj iztegnjenimi nogami ter prisluh le glasbe iz zvočnikov) kot me še nikoli ni noben nov avto v razredu do 50.000eu. ker kot je nekdo rekel, takrat ni bila filozofija potrošništva še tako prisotna. se že na motorju vidi po pol miljona, da bi notri lahko tudi gnojnico nalival pa bi še kar klepal in klepal kilometre..

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Sr feb 02, 2011 5:43 pm

Jerch_ je napisal/-a:pravite, da mu je avto malo stopil v glavo? ja pa potem vsem zbiralcom, restavratorjem, entuziastom nekaj v glavo stopi??
Podpis. Zakaj smo že na a.com? Verjetno ne, da bi o gobarstvu diskutiral ...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr feb 02, 2011 5:45 pm

Meni sta ta 7ka in druga generacija A8 praktično edina avta tega ranga, ki mi res do konca "sedeta" in čisto razumem navdušenje. To da mu je stopil v glavo je jasno že od začetka, ker nekaj moraš "čutit", da se odločiš za takšen nakup. Takšen odnos do avta je praktično edini način, da se kaj starega in posebnega ohrani pri življenju. Je bila pa tista izjava o lagunah res malo neokusna, čeprav v hecu.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr feb 02, 2011 5:52 pm

@jerch: stopiti v glavo je bilo mišljeno glede njegovih izjav, ki so pač bile že pretiravanje, saj je v precej temah radevolje dodal kakšno misel na račun svojega BMW-ja, in to smo pač opazili. Ni pa bilo mišljeno samo navdušenje nad avtom, in ne mešat teh dveh stvari med sabo. Vsak je navdušen če si omisli V12 motor, ne bo pa zaradi tega vsak v precej temah to omenjal. Ločite to. Meni je v končni fazi itak vseeno kakšna osebnost je mihaing, sem pa o tem napisal post, da se pojasni zakaj so nekateri tako reagirali.

Upam, da je dovolj off-topica.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr feb 02, 2011 5:58 pm

Kdaj pa kdaj se lahko pohecamo, tudi črnim humorjem. Vedno je bilo na koncu kakšnega morda za nekoga (se opravičujem, čeprav še zdaj nevem zakaj točno se gre =P ) žaljivega posta dodan :mrgreen: , Menda se bom šalil na račun avtomobilov. Na račun žensk se bom šalil na forumu moškisvet.com

Nekateri ste nataknjeni huj k odojk :mrgreen: :mrgreen:

Kristus nobena tema ne more iti do konca brez 5 strani offtopica :roll: :roll: :roll: :roll:

@CHAN; skoraj ni države (pa ne da se hvalim ali bilo kaj), ki nebi imela v svoji delegaciji vsaj eno tako vozilo. Takrat skoraj ni bilo drugega na voljo kot BMW 7, morda kakšen mercedes (razen kakšnih Američanov in angleške kraljice). Tudi pri nas se še vedno uporabljajo:

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr feb 02, 2011 6:54 pm

grizli je napisal/-a:
adis je napisal/-a:off:
dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, komur ne paše ta avtomobil oz. predstavitev le-tega vozila naj ne piše v temo oz. to naj bo tudi napotek za naprej.

:?:
Se pravi, da kritika na forumu ni zaželjena? Moramo se torej vedno z vsem samo strinjati in hvaliti in biti navdušeni, če pa imaš drugačno mnenje pa ga moraš zadržati zase? Saj je res, da se v naši družbi tudi na splošno preveč poudarja negativne vidike in samo kritizira, pozitivnih stvari pa kot da ne opazimo, ampak vseeno, upam, da si se zgolj malo nerodno izrazil, ker v nasprotnem si takega foruma konec koncev verjetno nihče ne želi.

je zaželjena dokler....

BoneS je napisal/-a:Forum je namenjen tut negativnim kritikam, dokler so te v meji normale.

je v meji normale!

osebno mi je vseeno kaj kdo vozi ne bom pa pustil, da se voz katerega ima uporabnik a.com-a primerja z dolžino pe***a! a smo na a.com ali na tržnici ali pa na moškisvet.com?

lepo prosim.... v takem primer bi bilo to enakovredno vprašanju, ki sledi:

"ko nekdo vozi "j***a" od avta ala renault clio prve generacije je pa klošar ali kaj?..."

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr feb 02, 2011 7:16 pm

Jest sem neki opazil da tole kritiziranje kolk so zanic avtomobili(motorji v avtih) prihaja iz podobnega oz istega "kroga" ljudi. Pred casom so se najdl modreci ki so kritiziral nissana od lexxy al kako ima nic, potem taisti majstri 350z sedaj berem za tegale bmwja...

Lejte jest si upam trdit, da vsi te z vecjimi jeziki imate doma jajcka in ste fovs vsakemu, ki si kakorkoli kaj privosci cesar si vi nemorete in potem se skrivate za kritikami kot so: ne dovolj dobra masina, star avto, obstajajo bolsi ipd.. In to je prav lepo razvidno iz postov, ko ti nekdo negativno oceni V12 serijo 7, doma pa pelje megana cupe letnik 97 pomoznosti zrizotkan do konca. Na koncu dneva se on vsede v avto z V12 masino, pa vi?

Podn od podna, res.

Pravijo da je vcasih bolje ne spregovoriti in izpasti moder, kot pa reci in izpasti idot(oprostite na besedi)
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Sr feb 02, 2011 7:32 pm

:lol:
Zadnjič spremenil ninjeti, dne Če feb 03, 2011 5:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli Sr feb 02, 2011 7:55 pm

adis je napisal/-a:
grizli je napisal/-a:
adis je napisal/-a:off:

:?:
Se pravi, da kritika na forumu ni zaželjena? Moramo se torej vedno z vsem samo strinjati in hvaliti in biti navdušeni, če pa imaš drugačno mnenje pa ga moraš zadržati zase? Saj je res, da se v naši družbi tudi na splošno preveč poudarja negativne vidike in samo kritizira, pozitivnih stvari pa kot da ne opazimo, ampak vseeno, upam, da si se zgolj malo nerodno izrazil, ker v nasprotnem si takega foruma konec koncev verjetno nihče ne želi.

je zaželjena dokler....

BoneS je napisal/-a:Forum je namenjen tut negativnim kritikam, dokler so te v meji normale.

je v meji normale!

osebno mi je vseeno kaj kdo vozi ne bom pa pustil, da se voz katerega ima uporabnik a.com-a primerja z dolžino pe***a! a smo na a.com ali na tržnici ali pa na moškisvet.com?

lepo prosim.... v takem primer bi bilo to enakovredno vprašanju, ki sledi:

"ko nekdo vozi "j***a" od avta ala renault clio prve generacije je pa klošar ali kaj?..."

Me veseli in seveda podpiram dejstvo, da je kritika v mejah normale in dobrega okusa dovoljena, čeprav ne morem mimo tega, da je bil tvoj napotek napisan pač ravno obratno - da komur ne paše predstavljen avto, naj v to temo sploh ne piše. In zgolj to me je zmotilo, nič drugega.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Sr feb 02, 2011 7:56 pm

Lejte jest si upam trdit, da vsi te z vecjimi jeziki imate doma jajcka in ste fovs vsakemu, ki si kakorkoli kaj privosci cesar si vi nemorete in potem se skrivate za kritikami...

Si prepričan?

Res pa je, da nekateri prestopijo mero dobrega okusa, tako v opisu kot v kritiki. Vsem je potrebno pustiti svojo pot.

Sam menim, da je naredil napako - iz 330i na tole serijo 7, kar sem mu omenil in je sprejel.

Kot vidim ima štalco pošlihtano, tako da če je to njegova želja, je kupil po svoji duši.
To pa največ šteje, mar ne?

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr feb 02, 2011 8:02 pm

mah v 95% + je tko. Jest imam podobne izkusnje s svojim 350z ki sem ga imel v "salonu", tko da sem sedanji avto obdrzal zase ker se mi ne zdi vredno brat takih reci. Komentaji so dobrodosli, ampak tole s penis povecavo in take so pa res na nivoju..
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Sr feb 02, 2011 8:13 pm

da še jaz pristavim svojo skledico....

Vsak izmed nas vozi kar si pač lahko privošči...res? Ne,ni res...! Enim je avto samo in le prevozno sredstvo;važno je, da jih pripelje kamor želijo; udobje,znamka jim niso najpomembnejši. O kakem npr. navoru,pa kraticah dodatne ali standardne opreme se jim kaj malo sanja. In so s svojim avtom zadovoljni.Za ene je to več kot dovolj.In taki se ne obremenjujejo z avtomobili;na tem in ostalih avto-forumih jih bomo zastonj iskali.Avto jim je nepomembna postranska zadeva,na katero se spomnijo ko je prazen tank,preteče registracija,se avto ustavi,se pojavi okvara...celo na redne servise radi pozabijo.
Nekdo je bolj zadovoljen s 15 let starim golfom brez raznoraznih dodatkov,ki so danes tako zelo opevani.Se pa najde nekdo,ki vozi in IMA avto vreden 100 ali krepko več tisoč evrov...pa z njim ni zadovoljen.
In na žalost osebno poznam osebke,ki se zapufajo do amena pa malo čez za kup pleha,s katerim potem vzbujajo pozornost in dvigajo nos v višave.Obstajajo značkarji,ki samo svoje hvalijo,vse ostalo je za njih vredno nič..oziroma krepko pod nič.Najbolj so pa pametni taki,ki nekaj kritizirajo kar sploh ne poznajo...in samo še beseda FAUŠIJA;če tega jaz ne morem imeti bom pa zato po tem pljuval po dolgem in počez.
In bom končal kjer sem začel...vsak ima,kar lahko ima na tak ali drugačen način.In če je nekomu želja imeti V12 motor v avtu,in to lahko vzdržuje(nakup ni takšen problem) naj to ima.Ne kratimo mu tega veselja,niti malo ne.Bi še kaj napisal pa ne bom...
Tukaj smo da povemo kaj mislimo,da podamo svoje DA predvsem svoje lastne izkušnje pri nakupih,okvarah,težavah...in da tudi podamo kritiko ali pohvalo.Samo ne pa brez veze pljuvat po vsem,kar ima drugačen znak na havbi kot lastni avto.
Okusi,potrebe in predvsem zmožnosti so različne...in upoštevajmo ta dejstva pa bo forum postal bolj prijeten,prijazen in predvsem koristnejši kar sem prepričan je želja velike večine nas,avto navdušencev.

evo toliko...pa sory za slovnične napake.

lp tdk

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr feb 02, 2011 8:19 pm

branee je napisal/-a:mah v 95% + je tko. Jest imam podobne izkusnje s svojim 350z ki sem ga imel v "salonu", tko da sem sedanji avto obdrzal zase ker se mi ne zdi vredno brat takih reci. Komentaji so dobrodosli, ampak tole s penis povecavo in take so pa res na nivoju..

Tako nočem več pisat na to temo, ampak naj bo... Branee, stvar ki si ti narobe interpretiraš tu je, da komentarji na račun Mihainga niso leteli zaradi BMW-ja 7, ampak zaradi nejgovih komentarjev na forumu, ki jih je pisal odkar je kupil avto. In zato so se ljudje pač odzavali kot so se (v tej temi, pa tudi v kakšni drugi). In če bi mihaing kupil (kot primer) Renault Clia, in bi po forumu pisal podobne komentarje kot jih je zdaj in bi odzivi bili enaki, dvomim, da bi ti pisal da razlog tiči v nevoščljivosti, mar ne?

@tdk: presledek za piko in vejico. Že drugič te dobronamerno opominjam ;).

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr feb 02, 2011 8:21 pm

tdk je napisal/-a:da še jaz pristavim svojo skledico....

Vsak izmed nas vozi kar si pač lahko privošči...res? Ne,ni res...! Enim je avto samo in le prevozno sredstvo;važno je, da jih pripelje kamor želijo; udobje,znamka jim niso najpomembnejši. O kakem npr. navoru,pa kraticah dodatne ali standardne opreme se jim kaj malo sanja. In so s svojim avtom zadovoljni.Za ene je to več kot dovolj.In taki se ne obremenjujejo z avtomobili;na tem in ostalih avto-forumih jih bomo zastonj iskali.Avto jim je nepomembna postranska zadeva,na katero se spomnijo ko je prazen tank,preteče registracija,se avto ustavi,se pojavi okvara...celo na redne servise radi pozabijo.
Nekdo je bolj zadovoljen s 15 let starim golfom brez raznoraznih dodatkov,ki so danes tako zelo opevani.Se pa najde nekdo,ki vozi in IMA avto vreden 100 ali krepko več tisoč evrov...pa z njim ni zadovoljen.
In na žalost osebno poznam osebke,ki se zapufajo do amena pa malo čez za kup pleha,s katerim potem vzbujajo pozornost in dvigajo nos v višave.Obstajajo značkarji,ki samo svoje hvalijo,vse ostalo je za njih vredno nič..oziroma krepko pod nič.Najbolj so pa pametni taki,ki nekaj kritizirajo kar sploh ne poznajo...in samo še beseda FAUŠIJA;če tega jaz ne morem imeti bom pa zato po tem pljuval po dolgem in počez.
In bom končal kjer sem začel...vsak ima,kar lahko ima na tak ali drugačen način.In če je nekomu želja imeti V12 motor v avtu,in to lahko vzdržuje(nakup ni takšen problem) naj to ima.Ne kratimo mu tega veselja,niti malo ne.Bi še kaj napisal pa ne bom...
Tukaj smo da povemo kaj mislimo,da podamo svoje DA predvsem svoje lastne izkušnje pri nakupih,okvarah,težavah...in da tudi podamo kritiko ali pohvalo.Samo ne pa brez veze pljuvat po vsem,kar ima drugačen znak na havbi kot lastni avto.
Okusi,potrebe in predvsem zmožnosti so različne...in upoštevajmo ta dejstva pa bo forum postal bolj prijeten,prijazen in predvsem koristnejši kar sem prepričan je želja velike večine nas,avto navdušencev.

evo toliko...pa sory za slovnične napake.

lp tdk

x1000000000000000000

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Sr feb 02, 2011 8:25 pm

lizard je napisal/-a:
branee je napisal/-a:mah v 95% + je tko. Jest imam podobne izkusnje s svojim 350z ki sem ga imel v "salonu", tko da sem sedanji avto obdrzal zase ker se mi ne zdi vredno brat takih reci. Komentaji so dobrodosli, ampak tole s penis povecavo in take so pa res na nivoju..

Tako nočem več pisat na to temo, ampak naj bo... Branee, stvar ki si ti narobe interpretiraš tu je, da komentarji na račun Mihainga niso leteli zaradi BMW-ja 7, ampak zaradi nejgovih komentarjev na forumu, ki jih je pisal odkar je kupil avto. In zato so se ljudje pač odzavali kot so se (v tej temi, pa tudi v kakšni drugi). In če bi mihaing kupil (kot primer) Renault Clia, in bi po forumu pisal podobne komentarje kot jih je zdaj in bi odzivi bili enaki, dvomim, da bi ti pisal da razlog tiči v nevoščljivosti, mar ne?

@tdk: presledek za piko in vejico. Že drugič te dobronamerno opominjam ;).

pa se trudim, ko hitro mlatim po tastaturi se pač dogaja;upam, da mi ne pripravljate zaradi tega kart za Banovce?No sicer sem tam blizu, tako da kakšen vikend paket nebi škodoval...se hecam! :o

lp tdk
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov