adis je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
Čisto dovolj bi bilo napisati, da mu je avto kul, da si je želel imeti (nekdaj) prestižen avto in to je to. Razne primerjave z zastavonošami, letečimi preprogami so pa popolnoma odveč, oz. bi jih avtor lahko zadržal zase.
off:
dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, komur ne paše ta avtomobil oz. predstavitev le-tega vozila naj ne piše v temo oz. to naj bo tudi napotek za naprej.
primozek68 je napisal/-a:Čustveni izlivi nad presežki tega avtomobila so vendarle prehudi. Svoje cajte je bil raketa, zaenkrat ni pa še nič. Ne oldtimer, youngtimer, posebna serija, rariteta, ipd. V bistvu popolnoma neuporaben avto, razen, da mu dviguje k_rca, ko se vsede noter in ga vžge. To pa verjamem, da ga nobena Kia ne.
Čisto dovolj bi bilo napisati, da mu je avto kul, da si je želel imeti (nekdaj) prestižen avto in to je to. Razne primerjave z zastavonošami, letečimi preprogami so pa popolnoma odveč, oz. bi jih avtor lahko zadržal zase.
Podpis. Zakaj smo že na a.com? Verjetno ne, da bi o gobarstvu diskutiral ...Jerch_ je napisal/-a:pravite, da mu je avto malo stopil v glavo? ja pa potem vsem zbiralcom, restavratorjem, entuziastom nekaj v glavo stopi??
grizli je napisal/-a:adis je napisal/-a:off:
dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, komur ne paše ta avtomobil oz. predstavitev le-tega vozila naj ne piše v temo oz. to naj bo tudi napotek za naprej.
![]()
Se pravi, da kritika na forumu ni zaželjena? Moramo se torej vedno z vsem samo strinjati in hvaliti in biti navdušeni, če pa imaš drugačno mnenje pa ga moraš zadržati zase? Saj je res, da se v naši družbi tudi na splošno preveč poudarja negativne vidike in samo kritizira, pozitivnih stvari pa kot da ne opazimo, ampak vseeno, upam, da si se zgolj malo nerodno izrazil, ker v nasprotnem si takega foruma konec koncev verjetno nihče ne želi.
BoneS je napisal/-a:Forum je namenjen tut negativnim kritikam, dokler so te v meji normale.
adis je napisal/-a:grizli je napisal/-a:adis je napisal/-a:off:
![]()
Se pravi, da kritika na forumu ni zaželjena? Moramo se torej vedno z vsem samo strinjati in hvaliti in biti navdušeni, če pa imaš drugačno mnenje pa ga moraš zadržati zase? Saj je res, da se v naši družbi tudi na splošno preveč poudarja negativne vidike in samo kritizira, pozitivnih stvari pa kot da ne opazimo, ampak vseeno, upam, da si se zgolj malo nerodno izrazil, ker v nasprotnem si takega foruma konec koncev verjetno nihče ne želi.
je zaželjena dokler....BoneS je napisal/-a:Forum je namenjen tut negativnim kritikam, dokler so te v meji normale.
je v meji normale!
osebno mi je vseeno kaj kdo vozi ne bom pa pustil, da se voz katerega ima uporabnik a.com-a primerja z dolžino pe***a! a smo na a.com ali na tržnici ali pa na moškisvet.com?
lepo prosim.... v takem primer bi bilo to enakovredno vprašanju, ki sledi:
"ko nekdo vozi "j***a" od avta ala renault clio prve generacije je pa klošar ali kaj?..."
Lejte jest si upam trdit, da vsi te z vecjimi jeziki imate doma jajcka in ste fovs vsakemu, ki si kakorkoli kaj privosci cesar si vi nemorete in potem se skrivate za kritikami...
branee je napisal/-a:mah v 95% + je tko. Jest imam podobne izkusnje s svojim 350z ki sem ga imel v "salonu", tko da sem sedanji avto obdrzal zase ker se mi ne zdi vredno brat takih reci. Komentaji so dobrodosli, ampak tole s penis povecavo in take so pa res na nivoju..
tdk je napisal/-a:da še jaz pristavim svojo skledico....
Vsak izmed nas vozi kar si pač lahko privošči...res? Ne,ni res...! Enim je avto samo in le prevozno sredstvo;važno je, da jih pripelje kamor želijo; udobje,znamka jim niso najpomembnejši. O kakem npr. navoru,pa kraticah dodatne ali standardne opreme se jim kaj malo sanja. In so s svojim avtom zadovoljni.Za ene je to več kot dovolj.In taki se ne obremenjujejo z avtomobili;na tem in ostalih avto-forumih jih bomo zastonj iskali.Avto jim je nepomembna postranska zadeva,na katero se spomnijo ko je prazen tank,preteče registracija,se avto ustavi,se pojavi okvara...celo na redne servise radi pozabijo.
Nekdo je bolj zadovoljen s 15 let starim golfom brez raznoraznih dodatkov,ki so danes tako zelo opevani.Se pa najde nekdo,ki vozi in IMA avto vreden 100 ali krepko več tisoč evrov...pa z njim ni zadovoljen.
In na žalost osebno poznam osebke,ki se zapufajo do amena pa malo čez za kup pleha,s katerim potem vzbujajo pozornost in dvigajo nos v višave.Obstajajo značkarji,ki samo svoje hvalijo,vse ostalo je za njih vredno nič..oziroma krepko pod nič.Najbolj so pa pametni taki,ki nekaj kritizirajo kar sploh ne poznajo...in samo še beseda FAUŠIJA;če tega jaz ne morem imeti bom pa zato po tem pljuval po dolgem in počez.
In bom končal kjer sem začel...vsak ima,kar lahko ima na tak ali drugačen način.In če je nekomu želja imeti V12 motor v avtu,in to lahko vzdržuje(nakup ni takšen problem) naj to ima.Ne kratimo mu tega veselja,niti malo ne.Bi še kaj napisal pa ne bom...
Tukaj smo da povemo kaj mislimo,da podamo svoje DA predvsem svoje lastne izkušnje pri nakupih,okvarah,težavah...in da tudi podamo kritiko ali pohvalo.Samo ne pa brez veze pljuvat po vsem,kar ima drugačen znak na havbi kot lastni avto.
Okusi,potrebe in predvsem zmožnosti so različne...in upoštevajmo ta dejstva pa bo forum postal bolj prijeten,prijazen in predvsem koristnejši kar sem prepričan je želja velike večine nas,avto navdušencev.
evo toliko...pa sory za slovnične napake.
lp tdk
lizard je napisal/-a:branee je napisal/-a:mah v 95% + je tko. Jest imam podobne izkusnje s svojim 350z ki sem ga imel v "salonu", tko da sem sedanji avto obdrzal zase ker se mi ne zdi vredno brat takih reci. Komentaji so dobrodosli, ampak tole s penis povecavo in take so pa res na nivoju..
Tako nočem več pisat na to temo, ampak naj bo... Branee, stvar ki si ti narobe interpretiraš tu je, da komentarji na račun Mihainga niso leteli zaradi BMW-ja 7, ampak zaradi nejgovih komentarjev na forumu, ki jih je pisal odkar je kupil avto. In zato so se ljudje pač odzavali kot so se (v tej temi, pa tudi v kakšni drugi). In če bi mihaing kupil (kot primer) Renault Clia, in bi po forumu pisal podobne komentarje kot jih je zdaj in bi odzivi bili enaki, dvomim, da bi ti pisal da razlog tiči v nevoščljivosti, mar ne?
@tdk: presledek za piko in vejico. Že drugič te dobronamerno opominjam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov