Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Kraj: Cerknica

Re: BMW 325i E36 by DejanOT

Napisal/-a dejanot Po mar 19, 2012 8:41 pm

Cao

No folk razocarat vas morem in sicer avto ostaja tak kot je torej zunajnost se ne bo nic predelala oz spremenila, mogoce ce se zgodi kak ponesrecen drift ali kaka druga nesreca in se pri temu razbije odbijac potem sledi M3 look, kar se bo predelalo se bo nekaj na luceh in notrajnost. Sedaj imam mali servis na podvozju, zamenjat stabilizatroje, volansko letev mogoce kake roke da bo podvozje v cim boljsem stanju, kasneje sledi glavni servis na motorju menjava vseh tesnil in tekocin da bo ta lepo dihal.

Avto sedaj zgleda tak. Zamenjala se je zimska obutev za letno, kar mi naredi se dodaten strosek po servisu podvozja gre avto se na optiko.

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

SR20DEh
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SR20DEh Po mar 19, 2012 8:54 pm

Zal avto se godi krivica... nevem no, definitvno ni po mojem okusu, vse predelave so mi zgresene, nikak ne zgleda kot celota, zal.. :(

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po mar 19, 2012 9:31 pm

Na žalost feltne v tem primeru situacije ne izboljšajo.
Kar se tiče pa tega, da moraš zamenjat pol avta je pa to...ko kupiš e36 za jurja pa pol. Še dobro da se ni moj prodal. Mi ni nič žal. Vidim, da je bla še prenizka cena...

Da pa ti nekaj svetujem: če želiš priti POCENI skozi s servisi, nabavi ORIGINAL dele. Resda boš plačal vsaj 1,5 ali 2x več kot za kakšne ponaredke ali obnovljene dele (npr kar se podvozja tiče), ampak ti povem, da bo na koncu ceneje, ker bo vsaj zdržalo, medtem ko boš ponaredke menjal 10x pogosteje in boš cenovno še na slabšem...verjemi, govorim iz lastnih izkušenj.

BTW, kakšne imaš gume? 225/45-17?

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po mar 19, 2012 9:46 pm

Žal, po njegovemu razmišljanju sodeč, se mi zdi da nasveta o originalnih delih ne bo upošteval :?
Slika

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Po mar 19, 2012 9:55 pm

Kalos je napisal/-a:Žal, po njegovemu razmišljanju sodeč, se mi zdi da nasveta o originalnih delih ne bo upošteval :?

škoda ga je ker z original odbijači in lučmi bi bil še soliden za pogledat
VW golf IV

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Po mar 19, 2012 10:03 pm

Kalos je napisal/-a:Žal, po njegovemu razmišljanju sodeč, se mi zdi da nasveta o originalnih delih ne bo upošteval :?

Cao

Zaenkrat ga bom pustil takega kot je, ne mislim ga vizualno spreminjat ker mi je nekako skoda denarja, vazno mi je da ga mehansko spravim v red, potem sledi drugo.

C4V4L13R kar se delov tice,.. nabavljal bom izkljucno original ker se mi zdi da bo se najbolje ceprav bo drago, gume pa so: prednje 225/40 18" zadnje 245/35 18"

LP

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po mar 19, 2012 10:11 pm

aa 18" maš...nekam visoka guma se mi zdi. Sicer kolikor gledam, imaš prave dimenzije...je pa 18" kar zalogaj za podvozje, sploh na 245 zadaj...z optiko znaš met težave, roke pa dosti manj zdržijo...sploh po teh naših jamah.

Uporabljaj original dele, ne bo ti žal. Pa pelji k pravim mojstrom, da nardijo tako kot treba.

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot Po mar 19, 2012 10:38 pm

C4V4L13R je napisal/-a:aa 18" maš...nekam visoka guma se mi zdi. Sicer kolikor gledam, imaš prave dimenzije...je pa 18" kar zalogaj za podvozje, sploh na 245 zadaj...z optiko znaš met težave, roke pa dosti manj zdržijo...sploh po teh naših jamah.

Uporabljaj original dele, ne bo ti žal. Pa pelji k pravim mojstrom, da nardijo tako kot treba.

Zakaj naj bi imel probleme z optiko??

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Po mar 19, 2012 11:18 pm

Zaj pa je že pravi magnet za babe :DDD

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po mar 19, 2012 11:25 pm

Slika
že kličejo

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To mar 20, 2012 2:36 am

crxdelsol je napisal/-a:Slika
že kličejo

Haha full si duhovit, odrasti model

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To mar 20, 2012 5:38 am

Ta forum bo pocasi samo se crknil. En bl brihten kot tadrug, js ne razumem v cem je point vsega. Marsikaj sem ze videl, marsikaj prerasel, ampak tole pa se vedno ne razumem. Kaj hudica manjka temu crnemu bmw?? Kaj tako zelo ne pase da ga celega pokvari? Verjamem da ce bi takrat prisel ven tak originalen E36 M3, bi bili pa danes vsi tiho.

Ciganski, lepo prosim... Tudi cigani so samo ljudje, enim bi bil verjetno vsec, drugim ne. M3 look, pa je to res vse kar lahko naredis na bmw? Ta je pac malo skupaj sestavljen, po mojem mu prav nic ne manjka. Skatlast je, skatlasti so dodatki in to je to. Mogoce so sprednje luci malo premoderne in odbijac tudi, ampak ne izstopa prevec.

Osebno bi mu privoscil spredaj neke temne navadne luci in zmigavce, se znebil meglenk in nabil gor temne sipe. Potem pa lepo te fletne prodat, nabavit nekaj 9-10j 16 ali 17col, avto se malo prizemljit in je to to.

Drugace je pa avto cist ok, motorka je sploh prava.

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
dejanot
Nov uporabnik

Napisal/-a dejanot To mar 20, 2012 5:44 am

sporty je napisal/-a:Ta forum bo pocasi samo se crknil. En bl brihten kot tadrug, js ne razumem v cem je point vsega. Marsikaj sem ze videl, marsikaj prerasel, ampak tole pa se vedno ne razumem. Kaj hudica manjka temu crnemu bmw?? Kaj tako zelo ne pase da ga celega pokvari? Verjamem da ce bi takrat prisel ven tak originalen E36 M3, bi bili pa danes vsi tiho.

Ciganski, lepo prosim... Tudi cigani so samo ljudje, enim bi bil verjetno vsec, drugim ne. M3 look, pa je to res vse kar lahko naredis na bmw? Ta je pac malo skupaj sestavljen, po mojem mu prav nic ne manjka. Skatlast je, skatlasti so dodatki in to je to. Mogoce so sprednje luci malo premoderne in odbijac tudi, ampak ne izstopa prevec.

Osebno bi mu privoscil spredaj neke temne navadne luci in zmigavce, se znebil meglenk in nabil gor temne sipe. Potem pa lepo te fletne prodat, nabavit nekaj 9-10j 16 ali 17col, avto se malo prizemljit in je to to.

Drugace je pa avto cist ok, motorka je sploh prava.

Lp

Tnx model, koncno ena pametna beseda in vsaj eden se je nasel ki ga ne moti moj BMW.

LP

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m To mar 20, 2012 10:19 am

dejanot je napisal/-a:Cao

No folk razocarat vas morem in sicer avto ostaja tak kot je torej zunajnost se ne bo nic predelala oz spremenila, mogoce ce se zgodi kak ponesrecen drift ali kaka druga nesreca in se pri temu razbije odbijac potem sledi M3 look, kar se bo predelalo se bo nekaj na luceh in notrajnost.

Dvomim, da bo dolgo trajalo... škoda legende tbh :x
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
Bmw.
Novinec

Napisal/-a Bmw. To mar 20, 2012 10:21 am

Z felnami pač ne zgleda zdaj slabo razn spredaj je malo visok ali pa si imel samo postavljenega tako, drugače ga pa spoliraj pa zadnje luči menjat za rdečo bele pa je ok ..

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson To mar 20, 2012 10:30 am

sporty je napisal/-a: Verjamem da ce bi takrat prisel ven tak originalen E36 M3, bi bili pa danes vsi tiho.

To se pa ti še kako motiš. Tak kot je avto sedaj, ne bi mogel nikoli iz fabrike. Dejansko so linije odbijačev popolnoma neskladne z linijami e36.

Slika

To je skladno. Medtem ko E46 že ima malce bolj okrogle linije, čemu sledijo žarometi itd.

Naredi en eksperiment. Daj avto gor na bmwslo forum, pa da vidimo, kaj ti bodo dečki tam rekli.

Avto je neskladen, če tebi paše, tud v redu. Ampak sprijazni se, večina (nad 50% ljudi) meni, da je to ciganski avto. Pa ne zato, ker smo ti fauš, ker tak pač je. Da ne omenjam leksus luči zadej.

Avto si objavil in predstavil forumašem, sedaj sprejmi tako pohvale kot kritike. Lahko pa ti zagotovim, da so vse kritike dobronamerne.

Pa lepo se vozi z njim.
Zadnjič spremenil tomson, dne To mar 20, 2012 12:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

krimič
Novinec

Napisal/-a krimič To mar 20, 2012 11:50 am

Dobro res bi lahko bil bolje zrihtan. Meni navsezadnje ni tako slab, vendar zadnje luči pa bi moral takoj zamenjati. Te pa res zelo kazijo izgled :huh:

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce To mar 20, 2012 11:57 am

sporty je napisal/-a:Osebno bi mu privoscil spredaj neke temne navadne luci in zmigavce, se znebil meglenk in nabil gor temne sipe.

Ja.... samo še črne šipe mu manjkajo.

Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty To mar 20, 2012 3:34 pm

Od kdaj so crne sipe tak kriminal? Menim da z njimi ne mores zgresit. Vsi vemo da ni fora samo skrivanje mafijskih potnikov za njimi...

Test na bmw forumu bi znal marsikoga presenetit ker se verjetno nebi pregovarjali z lastnikom. Meni recimo je vazno da tak avto ostane pri zivljenju, vem da ni poceni vzdrzevanje in lastnika je treba podpirat ne pa tkole... Ni to ena posrana Corsa al pa punto 1.2. Odbijaci gor al pa dol avto je stroj.

Vedno so potem neke debate zakaj predstavljas avto ce ne preneses kritike. Eno je kritika drugo je soljenje pameti in drkanje. Pa razumel bi ce bi bil avto totalno sfaljen, ampak ni hudica no.

Nisem rekel da je avto popolnoma skladen in lahko bi prisel ven originalen zakaj pa ne. Komot kot kaka M3 csl super sport edition... Le sprednji odbijac bi dobil kako linijo da bi se ujemal z pragovi in zadnjim pa bi blo to to =P . Tega ne bova vedela ne jaz in ne ti, samo pravim ce bi bili to original odbijaci se nebi noben usajal. Najlazje je samo pumpat original original original ker stoji za tem ugledna fabrika in dizajn. Na to se je seveda lahko opirat, cim pa v nekaj nisi preprican je pa gotovo bolj varno kritizirat kot pa hvalit.

Mimogrede, to zadaj niso lexus luci ampak navadne, pac z belo plastiko.

Mah sej je brez veze, mlatit prazno slamo... Naj si kdo kupi in registrira tak avto, potem pa dela znjim kar hoce.

Dejan ti pa uzivaj z 325 :twisted:

Lp
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson To mar 20, 2012 3:41 pm

Jebemtiš, pa si nas dobil.

Ja očitno nam ne preostane druga, kot da priznamo, da je ta bemfa odlična. Stari svaka čast, majke mi. Pa nujno črne šajbe, to boš ful playa.

Respect!
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov