Pa ne šparaj na gumah.. vrjemi. Raje gume pa potem plastike in luči in vse kar imaš v planu.
buhti je napisal/-a:Platišča so glih prave dimenzije!![]()
Če bi ti še cesta dopuščala, da bi ga lahko spustil v poden. Potem bi bil bomba
opelboy je napisal/-a:Jah upam, da si jih dobil res poceni.. Ker feltne brez gum morajo bit![]()
Saj so lepe in vse ampak za božjo voljo - rabljene gume :/ Saj vem da te vrže na rit ko vidiš ceno dobrih novih gum, sam če hočeš met valarje potem je to nuja. Pač moje mnenje
maarkec je napisal/-a:zadel si v nulo, čudovita original platišča za vozila bmw![]()
![]()
B|ind je napisal/-a:A niso bile tiste feltne ki sem jih jaz predlagal iste kot te samo da so bile v 18' ?
Pa ne šparaj na gumah.. vrjemi. Raje gume pa potem plastike in luči in vse kar imaš v planu.
FLINK je napisal/-a:Les v notranjosti in športnost.
Feltne super športne-gor gume 3 leta stare, verjetn za 200eur komplet in vožnja z njimi dve leti.
Ti si moj idol, res.
GrEgEcN95 je napisal/-a:Imaš lep avto, tudi platišča si izbral izvrstna, glede nekaj tvojih objav samo upam, da nisi eden izmed tistih, ki si kupijo avto ( da maš boljsega kot sosed) potem pa delajo samo za avto... Žena pa doma sameva in ji taisti sosed družbo dela
weasel je napisal/-a:Kakšnega psa pa maš to?
arijan je napisal/-a:Če misliš menjat odbijače, potem raje pusti gor tablice z okvirjem. Boš imel manj težav, ko bo treba zamenjat
Pol ko boš pa nabavil drug odbijač, pa jo prilepi gor.
Renault Co je napisal/-a:Pa je pav udomačen. Lepa žival .
matejxx je napisal/-a:Avtomobilski forum, uporabnike pa bolj zanima ptič pred avtom.Očitno boš moral še zelo veliko spremeniti na avtu, da bo avto bolj opazen kot pav.
![]()
Drugače pa lep BMW (pa pav tudi).
domen90 je napisal/-a:Ti misliš parabole barvat na črno?
.com je napisal/-a:sorry, ampak jaz še nisem videl pava-kot domačo žival...
bmw-ja pa že 1000x
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost