Courage™ je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:števce na sredini imajo vse najbolše SQ montaže. tko da bi reku da bo avto tut v akustiki dobro narejen.
Aja, zato ker majo sosedje.
?
Ne vem, ali sem samo jaz za casom, ampak v Sloveniji sem zasledil samo dva avta s stevci na sredini, Selesovega Beetla in Markovo GTC. JEbiga, ce se dela custom, se bo naredlo ornk.
Courage™ je napisal/-a:LED smo se odlocli dat nizko glih zato, da bo opticno avto se nizji kot je. Za masko na havbi pa nimam idej, razmisljal sem o ABT maski, ampak nebi kaj prevec pridobil, tak da , nevem. Ce so kake ideje - na plan z njimi
Courage™ je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:števce na sredini imajo vse najbolše SQ montaže. tko da bi reku da bo avto tut v akustiki dobro narejen.
Aja, zato ker majo sosedje.
?
Ne vem, ali sem samo jaz za casom, ampak v Sloveniji sem zasledil samo dva avta s stevci na sredini, Selesovega Beetla in Markovo GTC. JEbiga, ce se dela custom, se bo naredlo ornk.
spreat je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:LED smo se odlocli dat nizko glih zato, da bo opticno avto se nizji kot je. Za masko na havbi pa nimam idej, razmisljal sem o ABT maski, ampak nebi kaj prevec pridobil, tak da , nevem. Ce so kake ideje - na plan z njimi
kaj pa če ni dal masko od novega a4 oz a6?
http://cgi.ebay.de/S-line-Singleframe-G ... dZViewItem
seveda self made - brez logotipa in malo bolj športno...
Rjuhar je napisal/-a:Maretova GTC pa nima števcev na sredi Matjaž. Tisto sta dva zvočnika, ne brzinomer in obratomer...![]()
Ampak kaj si šel narest z mojo masko v armaturi... Pa tolk sem jo brusu pa kital, pa... ajme
dj_em je napisal/-a:kaj pa glede na to da maš kr odrezane oz zelo ostre robove pri spodni lukni da bi jih nekako zakrivil oz naredil malo polkrožno .. upam da me razumeš .. pa črne lajštrce not take kot so na havbi .. okol pa custom made.. poliran aluminij.. ker se ga lažje ukrivi .. tko da zgleda kot okol vrat.. upam da me razumeš... kaj mislim .. če ne ti ga pa v šopu nardim ko bom mel čas :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov