stilk0 je napisal/-a:Hm za muzko pa tud nism biu nikol pretiran frik ... glede kradenja muzke je pa tko bl k boš nastavu radio bl ti bojo ukradl ga jz ga sabo nosm nerečm če maš serijskega k ga nemorš vn uzet če maš pa na kartico pa kartico uzamš al pa spredn del in cao misko če je pa tok naumn da bo šou tist kradt je pa res en pekda ti gre pa zvočnike krast bo mogu pa fajn avto podtr pa še fleksarco sabo prnest to pomoje pa bi že gdo slišu al pa opazu kej
![]()
maš pa svašta na temu svetu tko da sve se lohk zgudi ampak prej te bo en ruknu k pa gdo kej ukradu no moje mnenje pač res da je dost nepridipravov nesreč pa še več
lublancan je napisal/-a:stilk0 je napisal/-a:Hm za muzko pa tud nism biu nikol pretiran frik ... glede kradenja muzke je pa tko bl k boš nastavu radio bl ti bojo ukradl ga jz ga sabo nosm nerečm če maš serijskega k ga nemorš vn uzet če maš pa na kartico pa kartico uzamš al pa spredn del in cao misko če je pa tok naumn da bo šou tist kradt je pa res en pekda ti gre pa zvočnike krast bo mogu pa fajn avto podtr pa še fleksarco sabo prnest to pomoje pa bi že gdo slišu al pa opazu kej
![]()
maš pa svašta na temu svetu tko da sve se lohk zgudi ampak prej te bo en ruknu k pa gdo kej ukradu no moje mnenje pač res da je dost nepridipravov nesreč pa še več
enga đankija boli falus če radio ne dela brez kartice
če pa ni gor ploščice, ti bo pa auto obrnu, zto da bi jo najdu, na konc ti bo pa tud radio brez ploščice ukradu
dejvi je napisal/-a:Yagi-san! Danes na severni Lj obvoznici ob 14.45 sem te pa videl. Si se pripeljal za mano. Potem sem se ti umaknil in sem šel za tabo (črn A4). Potem si zavil za Bežigrad. Si bil ti kajne, pa še nekdo je bil s tabo? Pišuka, sem te komaj dohajal.Se vid, da maš čipanga. Drgač pa zelo lep. Sm ga že na daleč opazil v ogledalu.
puntoDriver je napisal/-a:Ja osnova je res ful lepa k Stilo ma glih tko k punto ful lepe linije sam, če bibiu moj bi jst dau ucpredi znak dol pa kšne letvice na lučke pol bi biu pa čist zaj.... od ucpred.
Za vzadi pa čakam na slikce, drgač je pa ful lep Yagi-man :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov