rok46 je napisal/-a:nalepko punto GT stran![]()
LP
pol pa noben več nau vedu da je zverina ...k zgleda isto k 55
fiat gt je napisal/-a:Williamscar: a si bil na fiat srecanju ne?...skoda da me ni bilo...........rad bi sprobal se skom....ki ima GT-ja ,aja ce se nisi vedel,oziroma opazil GT zaradi majhne kubikaže "samo 1.4" v 1 potegne bore malo"reci nikamor" medtem ko 2 brzina naredi vse se za 1....
je pa eden redek avto za 1.4 da ima 200 NM navora in to ze pri 3000rpm,ce imas kaj denarja odvec se ti splaca predelat motor v 1.6 v italiji to delajo, in pol lahko ze govorimo od 250 Hrčkov naprej
,js že razmisljam
WILLIAMSCAR je napisal/-a:fiat gt se popolnoma strinjam z tabo! bil sem na srečanju. koliko približno pa stane da ti predelajo motor v 1.6? lp
GorazdO je napisal/-a:...če sem na posnetku prav videl ima avto ~145.000km (kamera trese...) - kaj so počeli prejšnji lastniki z avtom, da je bila potrebna generalka?al je to "normalno"?
killah bee je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:ce bi rad probal z GT PUNOM me pokliči na tel 041 554 231 Aljoša.se lashk kje dobiva pa primerjama
Jaz bi tudi rad probal![]()
mam 82kW
si že zrihtal mašinco, drgač pa itaq nima za burek prot tvojmu,preverjeno
monster_d je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:ce bi rad probal z GT PUNOM me pokliči na tel 041 554 231 Aljoša.se lashk kje dobiva pa primerjama
Jaz bi tudi rad probal![]()
mam 82kW
si že zrihtal mašinco, drgač pa itaq nima za burek prot tvojmu,preverjeno
Ti bi meni tudi konkurent lahko bil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost