mene je bol pogrel k me je zanc en na tocno tem kriziscu en i**** gledu pa izsilu direkt pa su v parkirno hiso. mislm kasne budale gazjo ta svet unfuckingbeliveable.
domzalcan zakon ride, kok sm ti fouz za rwd

Voith je napisal/-a:hahah kok ste vsi pametniclovek je tehnicno naredu samo ta prekrsek da so mu spodrsavale gume. big deal. itak ma pa tist k se voz po kroznem prednost tko da ce kdo pred njega skoc si je sam kriv.
hahah kok ste vsi pametni clovek je tehnicno naredu samo ta prekrsek da so mu spodrsavale gume. big deal. itak ma pa tist k se voz po kroznem prednost tko da ce kdo pred njega skoc si je sam kriv.
febo je napisal/-a:s_mande je napisal/-a::Naj vsak skrbi za svoj prag-rit pa nam bo vsem lepo na zemlji!![]()
jah nevem ko ti to mislš, sam nevem kako bi blo če bi slučajn kerga zbou- zihr bi mu blo super a![]()
lahk bi res kje driftov kjer ni tolk folka
febo je napisal/-a:s_mande je napisal/-a::Naj vsak skrbi za svoj prag-rit pa nam bo vsem lepo na zemlji!![]()
jah nevem ko ti to mislš, sam nevem kako bi blo če bi slučajn kerga zbou- zihr bi mu blo super a![]()
lahk bi res kje driftov kjer ni tolk folka
PiLLLe je napisal/-a:Na tem muviju se dobr vid kok je folk na slovenskih cestah dejansko neumn. VEJO DA ima tisti ki je v rondoju da ma prednost ne sam oni use en siljo in pol se se ustav da vid kaj se dogaja pa j***m jst njemu matr nepismeno pac clovk se igra i gotovo. Isto bi blo kda sam kroge dela po pravilih bos takrt vn skocu? dvomm Eto kok je folk glupda je men taka sansa s tamckom da koga tko nabasm
pa j*** on mene ce ga nebi jst od rolla do zita porivu
sam k*** k v btcju s tamckom nimam kj iskat
![]()
![]()
![]()
Domzalcan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost