Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne maj 01, 2005 9:51 pm

hahah kok ste vsi pametni :D clovek je tehnicno naredu samo ta prekrsek da so mu spodrsavale gume. big deal. itak ma pa tist k se voz po kroznem prednost tko da ce kdo pred njega skoc si je sam kriv.

mene je bol pogrel k me je zanc en na tocno tem kriziscu en i**** gledu pa izsilu direkt pa su v parkirno hiso. mislm kasne budale gazjo ta svet unfuckingbeliveable.

domzalcan zakon ride, kok sm ti fouz za rwd :? :P

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Ne maj 01, 2005 10:17 pm

Voith je napisal/-a:hahah kok ste vsi pametni :D clovek je tehnicno naredu samo ta prekrsek da so mu spodrsavale gume. big deal. itak ma pa tist k se voz po kroznem prednost tko da ce kdo pred njega skoc si je sam kriv.

Pa se res je :P Ti bi bil po mojem vec kot odlicen odvetnik... :mrgreen:

Ne bos verjel, kaj mi je zadnjic povedal policaj, ko me je videl oddriftat ovinek =I Je rekel, da me je "zanasalo" in mi je napisal poloznico zaradi "neprilagojene hitrosti" :lol: Placal je seveda nisem :ppppp (to je bilo se po starem zakonu), sem se pa zato iz srca nasmejal kot ze dolgo ne... :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne maj 01, 2005 11:15 pm

hahah kok ste vsi pametni clovek je tehnicno naredu samo ta prekrsek da so mu spodrsavale gume. big deal. itak ma pa tist k se voz po kroznem prednost tko da ce kdo pred njega skoc si je sam kriv.

hehehe,hudo no,ampk bi biu res dobr odvetnik,tole si pa dobr powedu,on nč kriu :D :D ,jaoo to bi pa folk znoru pomoje,hehe :lol:

LP
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne maj 01, 2005 11:22 pm

febo je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a::Naj vsak skrbi za svoj prag-rit pa nam bo vsem lepo na zemlji! ;)

jah nevem ko ti to mislš, sam nevem kako bi blo če bi slučajn kerga zbou- zihr bi mu blo super a :roll:
lahk bi res kje driftov kjer ni tolk folka

Sem vedel da se bo nekdo vpiknil v ta stavek...

Samo nekaj za razmislek...

Stvar se je lepo iztekla hvala bogu tako da to CE BI SLUCAJNO se mi zdi cisto odvecno!

To se pa tako slisi:

CE BI SLUCAJNO-moj oce bil magnat nebi moral toliko delati! :!:
-nebi vozil RENAULT 5 ampak BMW pete serije. ;)
-me nebi skrbelo kako in kdaj si bom lahko privoscil stanovanje. :evil:
-in se bi se lahko nadaljevalo...
:P
Sicer pa lepo zivimo in privoscim vsem vse najlepse,tudi jaz bi rade volje videl da bi bile stvari malenkost drugacne,pa kaj naj bom pa moral sam poskrbeti za neke stvari.

Lahko noc vam zelim.

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Po maj 02, 2005 6:15 am

febo je napisal/-a:
s_mande je napisal/-a::Naj vsak skrbi za svoj prag-rit pa nam bo vsem lepo na zemlji! ;)

jah nevem ko ti to mislš, sam nevem kako bi blo če bi slučajn kerga zbou- zihr bi mu blo super a :roll:
lahk bi res kje driftov kjer ni tolk folka

pišuka ce so kr rinl u krožnga... :lol: :lol: Kaj nej jim jst...ce pa rinejo pa rinejo...ce si v krožnem maš prednost, neglede kaj delas...a ne???

Drgac pa hehehehe, ce pa ni folka po krožnih so pa policaji :!:

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Po maj 02, 2005 6:04 pm

Zdej sem se neki spomnil; lani pozimi je en z accentom v krožnem v Logatcu v snegu pred mano malo z ročno poskušal, pa ga je zaneslo preveč počez, tako da sem se komaj ustavil. (on je čez celo cesto ostal počez parkiran) Potem smo ga pa čakali, da se je premaknil stran. Thjoj, kako sramoto si je naredil. Mislem, če ne zna, zakaj sploh poskuša na prometni cesti?

To ni letelo na tebe, Domžalčan, ker ti kot je videti to malo bolje obvladaš. Samo vseeno, jaz tega ne odobravam.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 02, 2005 6:09 pm

domzalcan21 je napisal/-a:
pišuka ce so kr rinl u krožnga... :lol: :lol: Kaj nej jim jst...ce pa rinejo pa rinejo...ce si v krožnem maš prednost, neglede kaj delas...a ne???

in če driftaš u njem še tolko boljše! se ustaviš pa gledaš kak ga kej drifta :D
Slika

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 To maj 03, 2005 3:48 pm

M3 je napisal/-a:
domzalcan21 je napisal/-a:

in če driftaš u njem še tolko boljše! se ustaviš pa gledaš kak ga kej drifta :D

In si mislis svoje :D

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To maj 03, 2005 4:20 pm

Na tem muviju se dobr vid kok je folk na slovenskih cestah dejansko neumn. VEJO DA ima tisti ki je v rondoju da ma prednost ne sam oni use en siljo in pol se se ustav da vid kaj se dogaja pa j***m jst njemu matr nepismeno pac clovk se igra i gotovo. Isto bi blo kda sam kroge dela po pravilih bos takrt vn skocu? dvomm Eto kok je folk glup :) da je men taka sansa s tamckom da koga tko nabasm :) pa j*** on mene ce ga nebi jst od rolla do zita porivu :D sam k*** k v btcju s tamckom nimam kj iskat :D :lol: :lol:

Domzalcan :tomidelej:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 03, 2005 5:08 pm

PiLLLe je napisal/-a:Na tem muviju se dobr vid kok je folk na slovenskih cestah dejansko neumn. VEJO DA ima tisti ki je v rondoju da ma prednost ne sam oni use en siljo in pol se se ustav da vid kaj se dogaja pa j***m jst njemu matr nepismeno pac clovk se igra i gotovo. Isto bi blo kda sam kroge dela po pravilih bos takrt vn skocu? dvomm Eto kok je folk glup :) da je men taka sansa s tamckom da koga tko nabasm :) pa j*** on mene ce ga nebi jst od rolla do zita porivu :D sam k*** k v btcju s tamckom nimam kj iskat :D :lol: :lol:

Domzalcan :tomidelej:

k bi jst vedu ka jsi ti zdej povedu :P

(pa brez zamere)

lp
Slika

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR To maj 03, 2005 11:59 pm

Pac te je malo prijelo in si sprobal zadnji pogon,pa sele 2 dni si imel avto-->razumljivo 8) Ce bi jst cakov na vstop v kroznga pa da bi en tko driftov bi ga kr gledov ker bi mi blo noro :lol:

Brezveze da te se jaz grajam, ker ce bi jaz imel tak avto bi tudi to sprobal(tudi podnevi), samo bi se prepricov da ni nobenega avta ki se vkljucuje v rondo, kajti ne bi povsem zaupal v svoje sposobnosti :-P -> tebi pa je uspelo ;)

LP

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Sr maj 04, 2005 6:16 am

škoda ker se razvije takšna debata... ker potem ne bo hotu noben več gor dat takih filmčkov (ki pa jih vsi radi pogledamo... priznajte...)
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Jocker
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a Jocker Sr maj 04, 2005 10:06 am

Grše felge nisi mogu dat na bmw

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr maj 04, 2005 10:22 am

Tole driftanje pri polnem prometu ,za to bi ti jest vzel izpit,
pravte da folk rine u krožnega,sej avta ki drifta se sploh ne vidi ko je na drugi strani krožnega,pol pa itaq hitr pride do tebe,tko da sploh ne dojameš,oziroma se folk ustraši ker slišijo škripanje gum,
enkrat se boš tok razkantu u enga,sam ne bo on kriv ampak ti,pa boš bemflo rasu dal kuponček,dobil kazen in še kaj po vrhu ;) Pa ne mi govort ,da nebi bil on kriv,ker je okoli polno prič,ki bi povedale kaj se je dogajalo,tko da je za razmislit,kaj v gužvi počnete :!:

Pa,ne me narobe razumet,drift je hud do konca samo ne v gužvi, kolk ste takrat spluval unga k je na AC z bemflom diftnu,pa ste vsi neki govoril da bi mu j***a utrgal pa ne vem kaj še :D

Driftite ko nobenega ne ogrožate,mejte pamet u glavi ne u jajcih ;)
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr maj 04, 2005 10:28 am

Jocker je napisal/-a:Grše felge nisi mogu dat na bmw

če nisi sledil od začetka pol pa tut newem zakaj sploh pišeš v to temo :?

direkt ban bi dau jst takim ... in to je še tvoj prvi post :roll: lepo lepo res

lp

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Sr maj 04, 2005 10:34 am

Resitev preprosta... zapelem v rondo in odpeljem en krog lagano penzionersko pocasi... nabij se mi v rit, bom mel vsaj na tvoje stroske odbijac postiman... pa se mal za dusevne bolecine pa to... sej vem, da bi trajal ampak bi ti ze dokazal objestnost in ogrozanje pa bi sel cez nekaj let se na potovanje na tvoje stroske... pa brez zamere ;)
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 04, 2005 10:36 am

Jocker je napisal/-a:Grše felge nisi mogu dat na bmw

Valda da lahko. Poglej trikrake modele pa potem komentiraj.
Slika

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Sr maj 04, 2005 10:37 am

kr lep drift ni kaj rečt...pa še glede na to da je drug dan...kr poštena zadevca...
sam me pa moti tud mene da je med ljudmi...bratranc se je tud hotu pokazat pred ljudmi ko je bemflo dobu v roke pa je človeka skori ubiu (sej če bi primer povedu bi sigurn vedli za kaj gre ) ...je preživel sam je pa invalid...tko da ni glih za se igrat...

lp sanny

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr maj 04, 2005 11:51 am

heh, lep drift ni kej, se posebi za drugi dan, svaka cast. Glede kritik folka na vse filme od voznje, se sploh cudim da si kdo upa film pokazat. pišuka jest mam pa strah pred driftanjem ker me je enkrt obrnil na polno, pri veliki brzini in sm se komej ustau pred robnikom. Tko da res merkej, enkrt mejhn prevec gaska pa si okol, no sej to bos pa bols vedu od mene :D

Se mav posnem, na prazni cesti, pa en filmck nared, neki podobnga kot model z 523i.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Jocker
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a Jocker Sr maj 04, 2005 12:52 pm

Ka ima kdo v bmw 5 E39 karbonski filter ta nov model in če da kej bolj hud zvok kot K&N?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost