Nixxon je napisal/-a:Armatura je barvana al usnje?
vse je v usnju -modrem

Dejan80 je napisal/-a:Moje mnenje eden grših cliotov,sploh potem ko sem ga videl v živo-slabo narejeno vse skupaj.
royko je napisal/-a:clio bi bil še kar lep če nebi imel teh odbijačev, pragovov, spojlerjov, havb, nalepk, zvočnikov, notri pobarvane armature,............v takega kot je se pa tudi vsedel nebi notr, čez lj se pa ne zapeljem s tem avtom za noben dnar............obup
jay je napisal/-a:stane nix se ti ne jezi glede komentarjev folk komentira doma pa vozi kante rjaste![]()
drugač pa iz dneva v dan bolj hud (muzika) impact rox...
lp iz Ruš
royko je napisal/-a:clio bi bil še kar lep če nebi imel teh odbijačev, pragovov, spojlerjov, havb, nalepk, zvočnikov, notri pobarvane armature,............v takega kot je se pa tudi vsedel nebi notr, čez lj se pa ne zapeljem s tem avtom za noben dnar............obup
GT500 je napisal/-a:a tist merilc temperature si pa od toplotne črpalke stran vzev....(pr naši toplotni črpalki je glih tak)
drgač pa moje mnenje glede cliota --> lohk bi biv lepš. samo važno je da je tebi všeč.
lp
Patrik_A3 je napisal/-a:DDDD je napisal/-a:Bi bla pa grda honda.
Jaz mam občutek da si ti malo faušni...al se motim?Ker smo tvojo grajo že 1x prebrali na prejšnji strani,ni treba zaj 100x šinfat.Pa brez zamere
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov