Po mojih podatkih dans dobi keš za avto, v petek pa ga preda v roke novemu lastniku.......v ponedeljkek naj bi najverjetneje že bila nova mrcina pr bajti
WRC555 je napisal/-a:Ni tako napacen ta nitro, sploh glede na ceno...ampak ce smo ze pri sanjah...tole je sanjskosticno
točno tale je press vozilo
sm ga meu prliko vozt in je noro
med FR k jih ma 200 in pa tole cupro k jih ma 240 je taka razlika, da kr ne morm opisat (v pospeševanju mislm)
uglavnm, bi blo tole za met ja, če bi mi ga kdo tanku:D
koriđ res je sprva sem mislu res vzet Astro twintop ampak po testni vožnji sem bil malo razočaran.
Tega Leona dobim za dobro ceno svojega sem pa tudi prodal za super ceno.
krom špeglov nebo in bojo lakirani v barvo avtomobila tko kot kljuke.To je že domenjeno tko,da......
kj več pa ko bo avto doma
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Včeri je že plaču aro.....v torek menda grema ponj (me je že fehtu, da ga pelam)
Gre pa seveda za popolnoma novega rumenega Seat Leona 1.9 TDI 105KM NITRO , ki bo brez krom ogledal in krom kljuk, brez oznak modela in brez kakšršnih koli nepotrebnoih nalepk...