dj_em je napisal/-a:Courage jest se ne zajebavam... pa ne mislt da si ti kej naredu is zvojga avta če si dal 500.000 za gume pa feltne![]()
jest sem dal resen predlog.... ker je glede na to kar ma zdej men ta verzija bolša
LP
ZaJeBaNi je napisal/-a:Kot prvo renualt 19 in renualt 19 chamade sta dva razlicna modela :P
Courage™ je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:Courage jest se ne zajebavam... pa ne mislt da si ti kej naredu is zvojga avta če si dal 500.000 za gume pa feltne![]()
jest sem dal resen predlog.... ker je glede na to kar ma zdej men ta verzija bolša
LP
Odgovori mi na eno čisto simpl vprašanje.
Zakaj vsak ki ima kaj za povedat vmešuje moj avto ? Ne debatiramo o mojem avtu, ampak debatiramo o renault 19 chamade.
In ne, nisem glup. Ne rabis bit TAKO sarkasticen.
dj_em je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:Courage jest se ne zajebavam... pa ne mislt da si ti kej naredu is zvojga avta če si dal 500.000 za gume pa feltne![]()
LP
Odgovori mi na eno čisto simpl vprašanje.
Zakaj vsak ki ima kaj za povedat vmešuje moj avto ? Ne debatiramo o mojem avtu, ampak debatiramo o renault 19 chamade.
In ne, nisem glup. Ne rabis bit TAKO sarkasticen.
zato k se ti vsakmu avtu smejiš in daješ tak vtis kao jest sem d best....
ti mi pa povej kje vidiš v mojem odgovoru da sem napisu da si glup
g. podganjsek je napisal/-a:Ja kaj ni samoumevno da se bomo smešnemu avtu smejali al kaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost