Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Če okt 26, 2006 6:24 pm

In kok bi pol kej pršla taka homoligacija za to use narejeno do zdaj?

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če okt 26, 2006 7:15 pm

ArminLegenda je napisal/-a:In kok bi pol kej pršla taka homoligacija za to use narejeno do zdaj?

Homologacija?! Dj takih stvari se ne sprašuje, lah mi pa na besedo vrjameš da bo mal cnej od pira :D Sj ni nč predelal. Aluwing pride šele drug let :P
Slika

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Re: Audi S2 2.2 T Q by Dejan_S2

Napisal/-a greddy Če okt 26, 2006 7:24 pm

@dejanS2..šele zdaj vidim ta topic..Uglavnem lepo lepo, brez komentarja.. :twisted:
AUDI S2, little modified

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Če okt 26, 2006 8:17 pm

Apolođajz :lol:

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a Dejan_S2 Če okt 26, 2006 8:22 pm

Pugi je napisal/-a:Dejan glede foušije sm se mal zajebaval ;) Ni vse tko črno, čeprav se včasih zdi.

V vsaki šali je nekaj resnice ;) :P

Seveda ni tako črno! :D Saj v bistvu men čist dol visi kaj si kdo misli al govori..., jaz vem kaj delam in zakaj delam in da delam za sebe! :D

Je pa res fajn občutek "to sem v teh dneh občutil" če maš podporo, še 1x hvala vsem! :)
btw. Aluwing pa itak da pade, saj to bo najslašje pol na koncu gor montirat! :D In pa seveda nalepka na tank obavezno! :twisted:
Bom zaradi tega lahko mel polža malo priprtega! ;)

(Pa da nebo kdo resno vzel). :cry :cry :cry

...Zunaj bo avto ostal kot je na slikah na prvi strani, le spredaj bo neki drugi odbijač da nekam stlačim tale IC. :P

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če okt 26, 2006 8:27 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:Dejan glede foušije sm se mal zajebaval ;) Ni vse tko črno, čeprav se včasih zdi.
(Pa da nebo kdo resno vzel). :cry :cry :cry

Niti pomislil nisem da bi to res naredil :lol:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Če okt 26, 2006 8:39 pm

greddy je napisal/-a:@dejanS2..šele zdaj vidim ta topic..Uglavnem lepo lepo, brez komentarja.. :twisted:

Lepo te je videt, slišat tukaj! :D

Pa kdo se oglaša :lol: hvala še tebi enkrat javno za pomoč za saj si slišal "TITANICove ojnice"! :cry :EE

Drugače pa upam da nama obema uspe drugo leto, ker več kot nas bo, bolj bo zanimivo! :D

Lepo bi bilo, če bi ti tudi malo predstavil tvoj projekt! :twisted:

@leoCar: vsake stvari se navadiš, v bistu se mi turbina zdi vedno manjša, ko bo tak daleč da bo šla v avto mi bo že kot tenis žogica. :cry
Mislim pa in upam da nebo nekih problemov glede homologacij in pa tehničnega. ;)

@zoranwagen: bati bojo menda kar isti ostali, saj druge stvari tud niso kaj ekstra. :cry
Ja bati pridejo itak da specialni kovani, taki z oz. za znižano kompresijo. ;)

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Če okt 26, 2006 9:09 pm

lepo to slisat :D kar tak naprej :D ...pa da vidimo napredek

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če okt 26, 2006 9:15 pm

turbina se ti zdi vedno mansa pa je skor taka k cev moj motor :lol:

hehe
Slika

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Če okt 26, 2006 9:28 pm

Dejan_S2 je napisal/-a:
Lepo bi bilo, če bi ti tudi malo predstavil tvoj projekt! :twisted:

Vse ob svojem času, trenutno nimam kaj dosti za pokazat pokazat, kot pa nekaj robe, ki se valja v garazi. :twisted:

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Pe okt 27, 2006 8:58 am

sicer se ne spoznam na te tehnične zadeve, ampak sem celotno temo prebral z nasmeškom na obrazu.. :D Veseli me tudi, da svoj "fetiš" deliš z nami... :D
tole bo še zver :twisted: čeprov je že serijsko... :lol:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Pe okt 27, 2006 4:27 pm

@brouky: saj sem že nekje par strani nazaj malo opisal kako je do tega prišlo, da sem se pač odločo da predstavim svoj avto in napišem plane... :lol:

Lahko bi bil tole le še en skrit projekt več in bi verjetno res bolj palilo ko doben vedo nebi. 8)
Ampak kaj bi pa mel jaz od tega pa nevem, saj v bistvu tudi zdaj nič nimam, hehe :P
Drugače pa sem tudi sam vedno rad bral o takih projektih in sem pač mislo da verjetno nisem edini, no to se je zdaj pokazalo da sem prav mislo :lol: :)

Drugače pa kot omenjaš, avto serijsko res ni neka "zver", gre pa lahko rečem solidno za to težo in konje...

Pa da dodam še kakšen moj filmček še serijskega s2...

http://www.mobisux.com/album/data/4804/ ... tion_2.avi

Posneto dan preden sem dobil G-tech, sem si ravno zarad tega zapomno...lol
Sicer res ni nevem kaj za videt, ker ponovno v hrib pospešujem in sploh ne na polno... je filmček nastal bolj po naklučju :oops: Je pa to glasba za moja ušesa :D samo malo premalo še sika! :P :EE

@greddy: samo te tvoje komponente so tudi THE komponente! :twisted: Jaz mam moje kar vse v stanovanju shranjene, saj veš - ziher je ziher. :D Glih tolk da niso pod pojslo no. :cry

Uporabniški avatar
mp
Nov uporabnik

Napisal/-a mp Pe okt 27, 2006 5:21 pm

Pohvano :clapclap :clapclap , samo ne pozabit na podvozje in zavore :shock: ,da se bo zverinica tudi ustavila.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe okt 27, 2006 5:27 pm

Dejan_S2: kaj nej recem... pa naj se kod rece da se stare "gajbe" ne da spremenit
v bombolo...

:tomidelej: lepo delaj naprej
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 27, 2006 5:48 pm

Dejan, lahko bi mel recimo skrito dokler se ne nardi, ampak mislim da več profitiraš če tkole napišeš. Prvič maš zabavo, drugič maš neko vzpodbudo in tudi neke vrste podporo. Če ti bo kdaj zagustilo ni vrag da se nebi kle kšn najdu k bi ti znal pomagat, al pa vsi skup. Ko gledaš takle projekt se kr mal navežeš :D Recimo lej, od mene dobiš zaston pir. Pa sendvič tud če boš lačn. Pa me nau nč treba pelat al pa kej v zameno ;) Sam zato k si dec.

Itak je pa še zmer razpisana gajba za prvega pod 10 sekund. Pa gajba za koprona če pele pod 13 mensezdi.
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Pe okt 27, 2006 6:28 pm

Pugi je napisal/-a:Dejan, lahko bi mel recimo skrito dokler se ne nardi, ampak mislim da več profitiraš če tkole napišeš. Prvič maš zabavo, drugič maš neko vzpodbudo in tudi neke vrste podporo. Če ti bo kdaj zagustilo ni vrag da se nebi kle kšn najdu k bi ti znal pomagat, al pa vsi skup. Ko gledaš takle projekt se kr mal navežeš :D Recimo lej, od mene dobiš zaston pir. Pa sendvič tud če boš lačn. Pa me nau nč treba pelat al pa kej v zameno ;) Sam zato k si dec.

Itak je pa še zmer razpisana gajba za prvega pod 10 sekund. Pa gajba za koprona če pele pod 13 mensezdi.

Tole si pa res lepo povedal! :)

Glede vožnje bo itak brez veze da bi te peljal, ker boš itak večjih sil od bandita navajen! :twisted:

Pod 10sek je huuuud, prehud čas! :shock: Verjetno bo kar bandita tista gajba počakala. :lol:

Razen če bo še mene prijelo pa bom nitro zmontriral :P ...ampak dvomim, ker jaz bi rad mel stalni power od same T, pa čeprav komaj at 5000rpm+
...ker nevem kdaj bom sploh uspel zasukat tega polža. :evil:

Glede ax-koprona pa samo :cry

@mp & MacTron: hvala obema! Drugače pa zavore in pa podvozje tudi pride na vrsto, ampak vse ob svojem času. Čeprav bi podvozje "am+fed" raje na začetku pustil serijske, ker bi rad doživel filing glisiranja na asfaltu! :D

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy Pe okt 27, 2006 7:00 pm

mp je napisal/-a:Pohvano :clapclap :clapclap , samo ne pozabit na podvozje in zavore :shock: ,da se bo zverinica tudi ustavila.

Tole bi paasalo na njegov avto, jaz imam se en komplet za prodat :twisted:

GT3 calipers (4pot), 334x32mm disc
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 27, 2006 7:59 pm

Dejan, NOS se na takih avtih kot je tvoj uporablja za pokrivanje ogromne turboluknje. Turbina itak naredi svoje. Torej 2500 do 5500 nitro, naprej pa turbinek prime. Sam kolkr jes tebe zastopm tole ne bo drag mašina ampak daily driver, tko da js nebi nič si glavo belil z nitrom. Tapru lopata, pol pa vile ;)
Slika

Uporabniški avatar
Dejan_S2
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejan_S2 Pe okt 27, 2006 8:21 pm

Vem jaz da se NOS na takih avtih zato uporablja ;) Ampak ni ga čez filinga ko je turbo lag pol pa ko se začne dogajat, ta prehod je svetovn meni! :noro Se vse tisto čakanje splača. :D

Drugače pa si zadel točno, avto NI mišljen v prvi fazi za drag mašin! Jaz hočem avto porihtat v nulo in ga spravit na cesto za vsak dan in pa seveda horsov kolk se la da noter. :)
V prvi fazi mi pomeni ogromno "si lastiti tak avto" ki bi naj nastal, drugače pa...
Pa gremo tud na AC na lov za od 997T, Lambotov, Carrer GT, do Enzotov... :P
(Pa ne v končni, mene bolj zanimajo pospeševanja 100-200 pa 100-300) :D

Nebom pa zanikal, da ga nebom tud preizkusil na kakšnem dragu. ;) Mogoče na vseh kaj pa vem, bomo vidli. :lol:

Ko se bom spravil avto le za drag delat, taki ki bo neregistriran "open klasa", pa se bomo malo drugače pogovarjali! 8)

@greddy: 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 27, 2006 9:45 pm

Mogoče edino boljši občutek od turbolukne je NOS lukna. Ne vem če si kdaj občutil, ampak pri turbini prime tko v kaki sekundi, dveh postopoma. Zategne kokr se reče. Nitro je pa mal drgač. Podobn kot bi te en kresnu po hrbtu z dilo. Ko prtisneš v trenutku prime. Ja ja, to so taki užitki, ki se ne dajo nadomestit tko zlahka ane ;) Že na mojmu k je vseskp nč pejnourt avto je užitk, kva pa to pri banditu dela si pa človk sploh ne more predstavlat. 400Nm dodatnih useka v momentu. Menjalnik pravi ufffff :D Tole tvoje bo čist popizdil k bo enkat na obrate pršlo...
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost