Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne avg 26, 2007 10:52 pm

Thalia_sedan je napisal/-a:je nimam? :twisted:

samo meni gre druga do 7800rpm pa je cajger na 65, vse ostalo pa je relativno :twisted:

pa prosim v prihodnje, da me vec javno ne zalis, niti mojega vozila...

wav cist hudo v 7800 ti gre :lol:
Slika

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Ne avg 26, 2007 11:05 pm

kak majo eni veselje jebat soljudi v glavo..a ne seat (pa se kdo)? idi ti v toti tvoj patentiran V(r)tec pa tam uci lepe vzorne voznje.

sori mi najedas z enim in istim ze 3 strani pa smetis drugim temo. Ustvari svojo pa podjebavaj tam dalje..

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne avg 26, 2007 11:12 pm

_bordon_ je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:ti in tebi enaki ste eden izmed vzrokov zakaj ste hondaši tako na slabem glasu in se vam posmehujejo za vsakim vogalom.

ke balavac :P
kaj ma kle veze honda
1.avto clio
2.avto uno
3.tempra
pa z usemi isto delal, oziroma z hondo je še najmanj pizdari
pol bi mogli bit renoji pa tudi fiati na slabem glasu po tvoji neumni logiki :roll: :roll:

praw se smejem ko gledam vaše komentarje

Ti si bil hondaš še predn si se v prvo hondo vsedo ... ze 100x je blo napisano, ni problem v zanmki problem je v menataliteti.
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne avg 26, 2007 11:14 pm

oziroma v vozniku...vsak ki kupi hondo je tipični hondaš.in že dela pizdarije po cesti in pred mercatorjem nabija do blokade ane ;) čeprav osebe sploh ne poznate

aja...da ne bote mislili da mam hondo ker vozim renoja ;) željo pa imam da bom nekega dne imel hondo.po možnosti type R
lep pozdrav
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
5cho
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a 5cho Po avg 27, 2007 7:27 am

[Lej lahk me modi dajo na črno listo in lahk me ostali uporabniki linčajo lahk mi dajo kartonček ali celo dva ali morebiti celo 3 lahk me tudi banajo,ampak dokler bom zagovarjal lepo vedenje in bom kritiziral izživljanje na cestah sem po moji logiki dokaj vzoren član avtomobilizem.com portala.
Ker mislim,da ta portal in ta forum sprva ni bil mišljen kot forum,kjer se bojo člani dokazovali kako se izživljajo in kako ogrožajo sebe in kako ogrožajo druge udeležence v prometu.Dokler bom zagovarjal lepo vedenje na cesti mislim,da ne spadam na črno listo,če pa modi in ostali člani foruma podpirajo to izživljanje in ogrožanje tebe samega in drugih udeležencev pa mislim,da ne sodim na tak forum,kjer naj bi si člani med seboj pomagali pri raznih problemih in kjer bi lahko vsak,ki bi ga kaj zanimalo dobil odgovor.[/quote]

podpis

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Po avg 27, 2007 10:44 am

e moj bordonček...
sej ni panike kaj si ti hotel pokazat...sam sej veš ne...
tle na obali si med "omejenci" tvoje starosti in mal mlajšimi dokaj velik car...sej veš ne...divjanja s skuterji, pa motorji...zdej si prešel na avte...a si pomislu da si mogoče komu za vzor??? na žalost pa s tvojimi dejanji ne ogrožaš sam sebe...ene parkrat sm se že znašu nasproti tebe in tvojih kolegov...in po pravici povedano...nisem vedu če bom prišel živ iz situacije...tko da...dej se malo zamisli...in ja...dam prau seatu in tronu in podobnim ker se ti posmehujejo...ker si vreden posmeha...če se ti zdi prav da počneš take in podobne...in ja tista cesta kjer je šel kolesar mimo...je ni v katastru...koga to briga...sam veš da jo marsikateri kolesar uporablja, da si skrajša muke mimo prometne ceste in mimo prenekaterih križišč...in še neki...zadnje čase jo tudi marsikateri voznik avtomobila uporablja...tko da...in ja...tudi sam sem bil mlajši in neumnejši...tudi sam sem delal neumnosti...sam, s kolegom sva mela prirejen avto v ta namen...in "dirkala" sva po dejansko zaprti (privat) cesti dolgi kaka 2 kilometra ki je dovoz k moji hiši...in je ne uporablja nihče drug razen moje familije...poleg tega se je pa dirkalo po dirkališčih...sej niso tko daleč...
no še neki malega hondistom...brez zamere...verjamem da obstajajo tudi bolši primerki (upam da obstajajo)..sam kaj ki vse ki vas poznam (sploh razne mlade voznike) ste neodgovorneži ki ogroćžate sebe in vse okoli vas...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 27, 2007 11:19 am

Tema je za zaklep. Če bi rad avtor teme da jo odklenem, mi naj sporoči pa bom pobrisal bedaste komentarje.
LP

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ To avg 28, 2007 11:17 am

ruco555 je napisal/-a:e moj bordonček...
tle na obali si med "omejenci" tvoje starosti in mal mlajšimi dokaj velik car...sej veš ne...divjanja s skuterji, pa motorji...zdej si prešel na avte...a si pomislu da si mogoče komu za vzor??? na žalost pa s tvojimi dejanji ne ogrožaš sam sebe...ene parkrat sm se že znašu nasproti tebe in tvojih kolegov...in po pravici povedano...nisem vedu če bom prišel živ iz situacije...tko da...dej se malo zamisli...in ja...dam prau seatu in tronu in podobnim ker se ti posmehujejo...ker si vreden posmeha...če se ti zdi prav da počneš take in podobne...in ja tista cesta kjer je šel kolesar mimo...je ni v katastru...koga to briga...sam veš da jo marsikateri kolesar uporablja, da si skrajša muke mimo prometne ceste in mimo prenekaterih križišč...in še neki...zadnje čase jo tudi marsikateri voznik avtomobila uporablja...tko da...in ja...tudi sam sem bil mlajši in neumnejši...tudi sam sem delal neumnosti...sam, s kolegom sva mela prirejen avto v ta namen...in "dirkala" sva po dejansko zaprti (privat) cesti dolgi kaka 2 kilometra ki je dovoz k moji hiši...in je ne uporablja nihče drug razen moje familije...poleg tega se je pa dirkalo po dirkališčih...sej niso tko daleč...
no še neki malega hondistom...brez zamere...verjamem da obstajajo tudi bolši primerki (upam da obstajajo)..sam kaj ki vse ki vas poznam (sploh razne mlade voznike) ste neodgovorneži ki ogroćžate sebe in vse okoli vas...

ne spounem se da bi te kdaj na cesti srečal
pa niti kakega dogotka da bi za las ušel smrti
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ To avg 28, 2007 11:17 am

ruco555 je napisal/-a:e moj bordonček...

ne spounem se da bi te kdaj na cesti srečal
pa niti kakega dogotka da bi za las ušel smrti

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 To avg 28, 2007 11:22 am

sicer pa kaj se boš spomnil ko niti ne veš k kašnim avtom sem bil ne nič???
drugič pa itak niti z avtom nisem bil...ampak s kolesom...sam tega sm pa itak že navajen tle po obali...nobeden nas ne more videt nas kolesarjev...kaj čmo ne...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ To avg 28, 2007 11:52 am

ruco555 je napisal/-a:sicer pa kaj se boš spomnil ko niti ne veš k kašnim avtom sem bil ne nič???
drugič pa itak niti z avtom nisem bil...ampak s kolesom...sam tega sm pa itak že navajen tle po obali...nobeden nas ne more videt nas kolesarjev...kaj čmo ne...

pa sej ko si bil z kolesom sem te še pozdravu
še zipa se mi zdi da sem imel takrat
to pa se bi nasplošno skoraj v koga zabil pa se ne spounem, da bi res šlo na tesno skozi..vsaj ko sem jaz vozu

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Pe sep 07, 2007 9:08 pm

kaj menite
meni je ušeč da bi tako naredu,črna hauba
kaj pa vam
Slika

ali da bi pustu sive feltne
Slika
Zadnjič spremenil _bordon_, dne Pe sep 07, 2007 11:19 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Pe sep 07, 2007 9:11 pm

prva slika je dobra! ;)
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Pe sep 07, 2007 9:25 pm

še wing, da bo še bolj poudarjena ze tako izrazena civicova sportna nota
Slika

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Pe sep 07, 2007 9:29 pm

Rain je napisal/-a:še wing, da bo še bolj poudarjena ze tako izrazena civicova sportna nota

no no ne me zdaj zafrkavat :(
kašen wing

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Pe sep 07, 2007 9:54 pm

Avto je kul, havbo bi jaz pustil tako kot je, glede vožnje pa... cesta je za normalno vožnjo :roll:

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _bordon_ Ne sep 09, 2007 5:18 pm

no odločitev je padla
moj avtek bo v prihodnje zgledal takole...
Slika

pa lp...

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne sep 09, 2007 5:39 pm

:shock:
Slika

Uporabniški avatar
im nobody