Edini 2.5T VOR 2006 kupljen v Sloveniji.

Cornelius je napisal/-a:To je povprečna poraba normalne vožnje malo po stari cesti do Trojan in krofov in potem naprej vse po avtocesti do Volvo servisa Dumida-Pesnica pri Mb. ter nazaj do Kamnika isto tako po avtocesti. Čisto umirjena vožnja s parkratnimi hitri prehitevanji. Nikamor se mi ni mudilo in sem peljal umirjeno. Aha da ne pozabim kolikor se je dalo stalno in konstantno 100 km na uro.
Cornelius je napisal/-a:Prejšnji teden sem bil na poslovni poti v Švici in ker je bilo toliko nakladanja da ni razlike v 100 oktanskem bencinu ko sem se vračal sem natočil kar precej dragega enega od najboljših bencinov katerih se pač da dobiti v Evropi.
SHELL V POWER
In cena je mastna : 1, 56 Euro za liter in sem dobil Ferrrari obesek za ključe kar dobre izdelave original Ferrari znamka. To sem podaril frendu.
In vožnja: Fantje nisem smel dotakniti gas kako potegne s tem bencinom. Poskusil sem tudi na OMV 100 oktanski a to kar je na OMV ali na SHellu sploh ni primerjave.
Avto je imel vec kot ocitne pospeške ter si občutil razliko. Kdor ni poskusil prosim, da ne komentira, da razlike ni. 100 oktanski bencin in razliko čutiš še posebej na turbo motorjih. Natočil sem za 60 Euro in prav užival v vožnji proti domu.
frnikulabre je napisal/-a:Cornelius je napisal/-a:Preberi podrobno :
Edini 2.5T VOR 2006 kupljen v Sloveniji.![]()
Misliš to prodati?
faceless je napisal/-a:Pa kje vi vsi dobite podatke ala "moj je poleg enega v kungoti edini v sloveniji" in podobno... Ce si ga jst kupim u nemciji, ga pripeljem sem, je edini register v katerem sem kot lastnik avta, registracija in zavarovanje. Upam da ne dobivate od tam podatke, ker bom v tem primeru sam naredil velko pizdarijo...
verjetno samo nabijate nekaj v tri dni, hvalabogu
kolesar je napisal/-a:verjetno nekdo ki ima tak avto nerabi gledat na vsakih 100€ ki jih zapravi..
mislim pa da ga ni treba napadat od kje mu denar...
ker ni edini ki ima za toliko denarja avto, eni se pač bolje znajdejo..
namig....
pejdi za nekaj časa delat v dubaj...
frnikulabre je napisal/-a:Veš kolesar, velikokrat se zgodi da mora takšen lastnik gledati že na vsak 1eur, ki ga ne more zapravit.
Kako se eni znajdejo ali šlepajo, pa je druga zgodba
kolesar je napisal/-a:frnikulabre je napisal/-a:Veš kolesar, velikokrat se zgodi da mora takšen lastnik gledati že na vsak 1eur, ki ga ne more zapravit.
vsekakor vem da tudi taki obstajajo ki morejo gledat na vsak 1€, ampak mislim da večina lastnikov takih avtov ni potrebno gledat kolk jih stane gorivo,... (vsaj jst ne vidim smisla..)
frnikulabre je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:verjetno nekdo ki ima tak avto nerabi gledat na vsakih 100€ ki jih zapravi..
mislim pa da ga ni treba napadat od kje mu denar...
ker ni edini ki ima za toliko denarja avto, eni se pač bolje znajdejo..
namig....
pejdi za nekaj časa delat v dubaj...
Hvala za namig!
Se pa opravičujem, ker namen posta sigurno ni bilo neko nagajanje ali škodoželjnost, temveč sem se nekako preveč vživel in zapisal svoje vtise. Mislim, da s tem ne sme biti nič narobe.
Veš kolesar, velikokrat se zgodi da mora takšen lastnik gledati že na vsak 1eur, ki ga ne more zapravit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost