Takole izgledajo serijski sedeži od R5 GT Turbo:

(tale zgornja fotka je sposojena iz neta...)
Sicer so (dobro ohranjeni) GTT sedeži odlični, ampak... večkrat sem si že želel dirkalne sedeže. Končno sem se tudi odločil, da jih poiščem... in tako se je začelo.
Bolj ali manj edini pogoj je bil, da so sedeži plastični in ne kovinski. Prodajalo se je sicer kar nekaj sedežev, ampak kot zakleto so večinoma imeli kovinsko ogrodje

. Končno sem našel ene Sparco Rev, ampak so bili precej zdelani (raztrgani). Da bi jih dal na novo obleči se mi ne bi splačalo, zato sem iskal naprej. Problem je bil, ker sem si zadal, da jih hočem imeti do naslednjega avtoslaloma, torej se mi je mudilo.
Enkrat v tistem času pa smo z bolj dirkaško druščino sedeli na pijači in sem se spomnil, da povprašam še med domačimi, če se slučajno komu valjajo kakšni sedeži. Ne vem zakaj nisem to že na začetku naredil

... Tako sem prišel do sedežev, prav tako Sparco Rev na novo oblečeni v sivo barvo, tako da so prav zanimivi, ker ne obstajajo v takšni barvi.
Sem jih pozabil slikati, ko sem jih šel iskati, je Kangoo izgledal kot pravi tovarniški 7 sedežnik

.
Pa še fotke zmontiranih v 5ko:

Za spremembo malo drugačne fotke, ker sem zadel nek čuden kot, pa da si ne boste vratov polomil

Zraven sem dobil tudi 3" pas (katerega sem tudi iskal)

Zaradi sedežev pa je v avto prišel tudi tale distančnik za volan:

Pa serijski GTT volan je sedaj nadomestil 16V volan.
Zdaj pa bo avto počasi pripravljen...
@ven0m: Hvala

.
LP, Primož