Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 28, 2008 12:39 pm

punca sam men res ni jasn kako bos ti tega nemca vzdrzevala :lol: :lol: :lol:

ce hoces lahko sprobamo moj nov aparat...pa mau poslikamo :twisted: ... tko k se zagre
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr maj 28, 2008 12:58 pm

ne, zraven honde se pa ne bom slikal! :lol:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 28, 2008 1:17 pm

pa beyb sej si včeri sprobu fotkič...

slick...posebej bomo mela šuting..sm jst pa ti...hehe :P

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 28, 2008 1:36 pm

rumena ibiza je napisal/-a:pa beyb sej si včeri sprobu fotkič...

mah jebes mrtvu prirodu :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr maj 28, 2008 1:44 pm

rumena ibiza je napisal/-a:pa beyb sej si včeri sprobu fotkič...

:oops:

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo Sr maj 28, 2008 1:57 pm

opa... sej je lep avtocek... sam ni to zame...
dej prit kaj v crnomelj, da se zapeljemo kak krog, da vidim kk to zgleda in kk se pelje..
pa upam, da na avtu ne bos nc spreminjala in kuhala kake rizote.... v glavnem cuvaj ga in zelim ti cimvec varnih kilometrou... se vidmo.....

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr maj 28, 2008 3:40 pm

splash je napisal/-a:dej Ivan36. raj pojdi v mojo temo smetit, pa hvali svoj avto. hudiča ste resno zagrabli v tisti temi. ne vem al se ne vidi da je samo zajebancija na avto, ki ga tako hvališ ti...

očitno se ti xantia res zdi primerna za primerjavo z golfom R32.

smeh kaj na rečem :cry

evo, tukaj lahko smetiš po mili volji...

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20

prosil bi mode za ponoven odklep teme, da se bo lahko Ivan36 popolnoma vživel nazaj...

Ja sem takoj vedel samo klin se z klinom izbija :P Pa hvala no ni potebe pa vseeno delaš brezplačno reklamo :tomidelej:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 28, 2008 5:30 pm

dragi ivan ti si zapeu za tegale mojga golfa oz. stroške ter njegovo ceno....lej ne raiš niti enega posta več napisat ker zdaj te mam pa jaz dovolj...resno!!!
glede na to da si v svoji temi napisal, da golf za 22000eur nima el.natavljive sedeže si se pooošteeeno zmotil, dragi moj električno nastavljivi so...
glede na to, da si razburkau tole temo res upam, da se je tvoja duša najedla...zdaj pa dost, pa prosim tomo, da mal ukrepaš preden jst do kraja ne popi****!!!!!
še zadnjič ivan, prepričaj se raje kaj govoriš oz. pišeš,preden ne zineš bedaste kot napr.2500 eur stroškov pa brezopreme avto.press

zdaj pa dovolj, pisker je polhn pa še kipi..kdor če naj piše v temo kritike al pa pohvale drugo prosm ne pište več,ker ste se razpisal ko prešerni...vsako temo mi smetite, bemu mast to pa puste, ker ne vidte, da sm srečna kt mejhn otrok k dobi liziko...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 28, 2008 5:40 pm

ka se pa tok usajaš? ka mislis da si edina ki si lahk tole privosci pa to?..lej bmk za golfa, sicer je gti cool avto, meni osebno grd ampak dobre avto..mi gre pa u nos uno tvoje...lej js mam dnar, mi mamo dnar, doma mamo privat ipd...ka je to vežn pri predstavitvi avta??

Srečno voznjo pa še več denarja ti želim, da boš le srečna... :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr maj 28, 2008 5:47 pm

speedfreak je napisal/-a:ka se pa tok usajaš? ka mislis da si edina ki si lahk tole privosci pa to?..lej bmk za golfa, sicer je gti cool avto, meni osebno grd ampak dobre avto..mi gre pa u nos uno tvoje...lej js mam dnar, mi mamo dnar, doma mamo privat ipd...ka je to vežn pri predstavitvi avta??

Srečno voznjo pa še več denarja ti želim, da boš le srečna... :roll:

oh ja, spet se je zacelo... :roll:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr maj 28, 2008 5:48 pm

sej temu se pa rece hcerka po poklicu bogatih starsev :lol:

od mamice i tatice :lol:

ps:kdaj me zapeles krog
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 28, 2008 5:49 pm

ne nic se ni zacelo, nism se obregnil ob stroske in nakup avta ( njen problem ) ampak samo in izrecno ob njen vzvisen ton pisanja, češ js sm carica ker imam denar in ohh in sploh golfa gti...samo to me je zmotlo, ostalo je njen problem in njeno veselje.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 28, 2008 5:52 pm

ojejeje..od kje ti to, nisem nič uvišana, čeprav mam bit za kaj...ne gane me sploh, a teje zmotilo, da imam vzvišan ton.. branim sebe, pač mam samozavest serijsko...

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 28, 2008 5:54 pm

rumena ibiza je napisal/-a:ojejeje..od kje ti to, nisem nič uvišana, čeprav mam bit za kaj...ne gane me sploh, a teje zmotilo, da imam vzvišan ton.. branim sebe, pač mam samozavest serijsko...

Kar se tiče samozavesti serijsko, potem bi morala kupiti peugeota :P

Kar se tiče odebeljenega texta..ravno take stvari so me zmotle..ženšče, sprijazni se, nisi kupila gallardota in nisi izumila zdravila proti hivu...samo avto si kupila malo nadpovprečen, torej se nimaš za kaj nositi ;) .

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Napisal/-a rumena ibiza Sr maj 28, 2008 5:57 pm

nisem imela tak stil, ker je lahko vsak pometal z mano kot je hotel, zdaj se pa pol vasi pa pol a.coma buni, pa ne pogovarja z mano ker mam jst gti-ja...kje ste bli pa takrat k sm se u 20 let stari petki vozila??
branim se..itak, se ne motiš, nisem imela tak stil,ker sem post napisala, pa da neb bla p*****a sem ga zbrisala pa požrla vse, zakaj bi zdaj..??
imam se za kaj nositi, ker sem pr svojih letih ne glede avta, glede ostalih življenskih stvari dosegla marsikaj, sem priden delavec, študent ter otrok...mislim, da je to lahko v ponos...
Zadnjič spremenil rumena ibiza, dne Sr maj 28, 2008 5:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr maj 28, 2008 5:58 pm

Tema je itak samovšečna, da se že kar siri. :roll:
Pustimo Ivana in odgovore na njegove poste...Tako kot je napisal speedfreak. Jebljivi ste vsi. Tudi avtorica s tistimi "kako je bilo težko...","sem študentka","petrol","privat"... ;)

Glede GTIja. Če odštejemo ime nič posebnega. Za nekatero neposredno konkurenco je pač zadaj (roko na srce fani ;) ), tudi med novejšimi ni več.
+ tega seveda še tisti smešen zvok 4 valjnika (turbina gor ali dol), ki deluje pač precej pi*kasto (škoda ker ni šel VW v razvoj kakšnega R5 motorja - tule bi bil pa zvok res enkraten). Kot sem že rekel. Še najbolj me impresionira lep izbor dodatne opreme (usnje, navi...). ;)

Seveda čuvaj avto.

ps: ker kekec je že rekel da bi mogla met notri tisti karo vzorec blaga lol. :roll: Kaj bolj ogabnega ne bi mogli vtakniti serijsko. Če bi sam kupoval GTIja bi bil zaradi tega leather na vrhu zaželjene opreme - ker tisti karo vzorec je pa res krneki.

ps: avtorica, če ne bi bilo bolj obširne debate bi tema padla že nekam proti dnu strani. :P

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr maj 28, 2008 6:00 pm

js sm napisal kaj me je zmotilo, avta ne mislim komentirat, niti tvojega pisanja...mislim pa da je drm3 dojel kaj sem hotel povedati.

Uporabniški avatar
HoSu
Nov uporabnik

Napisal/-a HoSu Sr maj 28, 2008 6:23 pm

michelin je napisal/-a:
HoSu je napisal/-a:kje pa lahko kontaktiram tega gospoda?in iz kje pa je?

Imperas, Andrej Vrečar s.p.
Kersnikova ulica 33
3320 Velenje
Telefon:
03 / 586 - 52 04
GSM:
031 / 340 - 893
040 / 544 - 888
Telefax:
03 / 586 - 52 04
E-mail:
info@imperas.si
WWW:
http://www.imperas.si :lol: ;)

najlepša hvala!
drgač pa da jaz malo pokomentiram avtorico teme...kolikor sem bral poste (verjemi da se mi ni dalo vseh) se res neki duvaš.mislm fak no,kupila si golfa in misliš da si boga za jaja prjela!kot je nekdo že napisal,avto ni nič posebnega,konkurenca veliko več ponudi.raj kot tega golfa bi si izbral clia RS,čeprav renaulta ne maram.tako da umiri svoje ego in spusti se na realna tla.golfov GTi je pa že toliko na cesti,da res niso več nič posebnega (kot da so kdaj bili :P )

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr maj 28, 2008 6:30 pm

Courage™ je napisal/-a:Katastrofa je Slovenija. Samo to lahko povem. Prides na Wsee folk se klanja, te ustavlja, ti daje roko, ti ploska, tukaj pa si kupis avto za 20k pa si diler, svercer, mamin sin, take fausaste ludi bi jaz samo odstrelil, ne morem verjet da smo take gnilobe ljudje.
LP

najboljši post v celi temi...

ostala večina je tako ali tako nakladanje ter kretenizem. večkrat si preberite tale post v teh treh dneh ko bo tema zaprta.
SlikaSlika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov