IcEm4n je napisal/-a:megane_coupe, je mogoče zraven kje stranska ulica (če ima kdo voljo in čas, da pokaže zemljevid in točko, kjer je bilo to)?
blackmagic je napisal/-a:Tu zdaj človeka napadate, ko ste samo slike razbitega avta vidli.
Kaj pa če mu je oni z plavo pando v škarjice pripeljal ?
megane_coupe je napisal/-a:ma avto baje da je..1.3 diesel....tako da ne vem:P..okoli 80 konjov ja..
sej to mi ni jasno kako ga je tam začelo zanašat..ki je precej ravnice do tiste ograje...edino ki so robniki sredi ceste..to ga je zajebalo verjetno..
megane_coupe je napisal/-a:evo danes sem slisal zgodbo..kak ose je zgodila prometna..
je vozu on...prehitro seveda..
ga je zaneslo v en pločnik...pol v drugega..in pol je prileteu v tisto ograjo..in je rušil 10 metrov ograjo..pol je sol v drevo..
in to je to...in baje je dobil 400 eur kazni...in z njim je vse ok...hvala bogu...
sam vseeno..nov avto razbit....sej ne da ga obsojam...sam drugič malo pameti v glavo
megane_coupe je napisal/-a:evo danes sem slisal zgodbo..kak ose je zgodila prometna..
je vozu on...prehitro seveda..
ga je zaneslo v en pločnik...pol v drugega..in pol je prileteu v tisto ograjo..in je rušil 10 metrov ograjo..pol je sol v drevo..
in to je to...in baje je dobil 400 eur kazni...in z njim je vse ok...hvala bogu...
sam vseeno..nov avto razbit....sej ne da ga obsojam...sam drugič malo pameti v glavo
@mire:ma zdej ne vem kje je..verjetno doma:=?)..ki se ne poznamo glih full dobor..samo uno..čaw čaw..in kak pogovor kdaj pa kdaj..to je to..
drugače pa ni dobil nobenih poškodb..kolkor sem jaz slišal..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov