Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx To avg 26, 2008 6:52 pm

to je zato ker je že 90% inštruktorov na izpitni pijanih ob 7 zjutraj.... ;)
Evo IX MR In Working Progress

pingvin
Nov uporabnik

Napisal/-a pingvin To avg 26, 2008 6:55 pm

IcEm4n je napisal/-a:megane_coupe, je mogoče zraven kje stranska ulica (če ima kdo voljo in čas, da pokaže zemljevid in točko, kjer je bilo to)?

Problem je, da je to v naselju, kjer je omejitev 50 km/h, dva pasa sta v obe smeri, zraven je mercator in pumpa (torej je ponavadi gužva), pa še 10 metrov od križišča je.

Tako da če je tam divjal, da ga je tako vrglo s ceste (za piko na i je cesta še popolnoma ravna), pol ga je treba obesit za j***a. Seveda, če ni vmes posegala kakšna tretja sila ali pa si je na tak način rešil življenje pred kakšnim drugim podobnim norcem :o

In jaz se tam vozim vsak dan...brrrrr.

Mamo pa v Kopru še enega dosti hujšega pacienta s plavo Pando s plavimi neonkami (pomoje da je 1.2 motor al še bolj švoh, ker res negre nikamor). Tip je dobesedno nenormalen, prehiteva v škarje, nonstop se nekam rine med avte, tudi če je kolona, zadnjič je skoraj zbil motorista, ker je prehiteval v škarje na ovinku in je pač ta nesrečni motorist prišel nasproti. Na avtocesti te prehiti kar po odstavnem pasu, in še se da naštevat. Mimo naše hiše (omejitev 50, izvoz sredi ovinka) pa redno pikira vsaj 100 na uro.

Poznam že kar precej ljudi, ki jih zanima, kdo je to, da mu "povejo", da se tako ne dela. Če se mu nebo prej avto razletel od stalnega teranja. Dobro, da ima športni filter, da ga čuješ že na daleč in se umakneš.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe To avg 26, 2008 7:03 pm

res je..ta z plavo pando res ni normnalen:=)
tip prehiteva povsot...in skoda da se mu avti nasproti njega ustavljajo..jaz bi se tako z guštom zaletu v njega..ko nori tam po kopru...z pando..motor verjetno 1.1:=)...sej taki pa majo srečo..ostanejo zivi....sam ki problem ker koga povozijo..in najebe ničkriva oseba
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Napisal/-a mire To avg 26, 2008 8:10 pm

haha plava panda uni tip se mu oprosti je umsko zaostal clovek saj tko se meni zdi
samo ne vem kdo mu je dal izpit
ti brno ki ga poznas pa kje je zdej bordon
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To avg 26, 2008 8:33 pm

pa nima sam filtra sportnga ma tut auspuh zadj.me je zadn prehtel k sm su nazaj na gorensko.sam motor pa mislm da jer mocnejsi,ker je "lovil" marico tm po a vtocesti.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic To avg 26, 2008 11:04 pm

Tu zdaj človeka napadate, ko ste samo slike razbitega avta vidli.
Kaj pa če mu je oni z plavo pando v škarjice pripeljal ? :twisted:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Sr avg 27, 2008 6:27 am

@blackmagic: pol pa škoda ker sta se zgrešila...
grdo rečeno, a iskreno...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr avg 27, 2008 12:52 pm

blackmagic je napisal/-a:Tu zdaj človeka napadate, ko ste samo slike razbitega avta vidli.
Kaj pa če mu je oni z plavo pando v škarjice pripeljal ? :twisted:

Če bi bil to njegov prvi razbiti avto ja, ampak zdaj pa ni več "nesrečnih naključij". Ne mi govorit kak ste vsaki dan v kriticnih situacijah, ce bi vozili po pameti bi 90% teh situacij izbegnili.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr avg 27, 2008 1:06 pm

Kk pa ves, da je on corso vozu, da je ni punca al kaj podobnega?

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Napisal/-a megane_coupe Sr avg 27, 2008 1:59 pm

evo danes sem slisal zgodbo..kak ose je zgodila prometna..
je vozu on...prehitro seveda..
ga je zaneslo v en pločnik...pol v drugega..in pol je prileteu v tisto ograjo..in je rušil 10 metrov ograjo..pol je sol v drevo..
in to je to...in baje je dobil 400 eur kazni...in z njim je vse ok...hvala bogu...
sam vseeno..nov avto razbit....sej ne da ga obsojam...sam drugič malo pameti v glavo

@mire:ma zdej ne vem kje je..verjetno doma:=?)..ki se ne poznamo glih full dobor..samo uno..čaw čaw..in kak pogovor kdaj pa kdaj..to je to..
drugače pa ni dobil nobenih poškodb..kolkor sem jaz slišal..

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr avg 27, 2008 2:09 pm

Prehitro je pelov in kr na 1x ga je začelo zanašat :roll: , a je zravn še kej prehtevov pa kšne druhe vragolije delov ;)

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr avg 27, 2008 2:11 pm

ma kako lahko sploh gres s tem avto prehitro...avto ima kako 1200kg in kolko ima konjev? ne vem ce jih ima 80....edino ce je jemal iz smarij do salare zalet da je pol dol priletu...ceprav tam je ravnica pa ne vem kako te lahko zacne zanasat..mene zacne zanasat ko grem ovinke pocez..pa se tam obvladam avto....

pomojem je tam prsu kakih 70-80 in je bila kolona in se ni uspel ustavit in je zletel raje vn s ceste.. ;)

LP
Slika

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Napisal/-a megane_coupe Sr avg 27, 2008 2:19 pm

ma avto baje da je..1.3 diesel....tako da ne vem:P..okoli 80 konjov ja..
sej to mi ni jasno kako ga je tam začelo zanašat..ki je precej ravnice do tiste ograje...edino ki so robniki sredi ceste..to ga je zajebalo verjetno..

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr avg 27, 2008 2:27 pm

megane_coupe je napisal/-a:ma avto baje da je..1.3 diesel....tako da ne vem:P..okoli 80 konjov ja..
sej to mi ni jasno kako ga je tam začelo zanašat..ki je precej ravnice do tiste ograje...edino ki so robniki sredi ceste..to ga je zajebalo verjetno..

hmm...robniki sredi ceste ja...ampak ne sredi voznega pasa...edino ce je on mislis (ce je sploh kaj mislis) da je enosmerna pa je kr vozu po sredini ceste, pol pa ko je vidu na sredini pomol, zavil desno v ograjo....jaoo

LP
Slika

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Napisal/-a megane_coupe Sr avg 27, 2008 2:32 pm

ma ne vem..vazno da je z njim vse ok....sam ki bo kmalu spet na cesti:=)....

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr avg 27, 2008 3:17 pm

Dariooo je napisal/-a:ma kako lahko sploh gres s tem avto prehitro...avto ima kako 1200kg in kolko ima konjev? ne vem ce jih ima 80

njegova Corsa ima natanko 75 konj ;) (naftarskega pridiha :lol: :lol: ) Sej se res mal sliš, sam vseen lih ne morš rečt, da se s tem avtom ne da prehitro vozit.
Slika

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Sr avg 27, 2008 3:29 pm

megane_coupe je napisal/-a:evo danes sem slisal zgodbo..kak ose je zgodila prometna..
ga je zaneslo v en pločnik...pol v drugega..in pol je prileteu v tisto ograjo..in je rušil 10 metrov ograjo..pol je sol v drevo..
in to je to...in baje je dobil 400 eur kazni...in z njim je vse ok...hvala bogu...
sam vseeno..nov avto razbit....sej ne da ga obsojam...sam drugič malo pameti v glavo

alo, daj reci mu, ce ga bos videl, da imam ponudbo za njega..sem mu tudi ze poslal na PM, pa se mu je zgleda ta forum zasral..! :) ali pa ce mi lahko njegovo tel. zrihtas?

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Sr avg 27, 2008 3:34 pm

jojoj kaj berem tukaj...tud pri veliki hitrosti se da marsikaj zmarnevirat samo on je pač pretiraval in je dobil po pi*ki po domače povedano. Še bol bi se mogo razbit, pa 400€ kazni? ojoj kaj je z toto slovensko policijo tud nevem ne. Priletel je iz pločnika v pločnik ker je mogoče namesto brenze spet gas stisno in ročno zategno ker mogoče misli da sedi v drift car-u na nurburgring progi...
Evo IX MR In Working Progress

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Sr avg 27, 2008 3:36 pm

megane_coupe je napisal/-a:evo danes sem slisal zgodbo..kak ose je zgodila prometna..

@mire:ma zdej ne vem kje je..verjetno doma:=?)..ki se ne poznamo glih full dobor..samo uno..čaw čaw..in kak pogovor kdaj pa kdaj..to je to..
drugače pa ni dobil nobenih poškodb..kolkor sem jaz slišal..

boli ga falus za avto itak je mel kasko, tko da bo zdaj lah novega kupil z odškodnino, če se kakšnim splača imet kasko se takimle, žal mu je verjetno edino felten, ker teh mu pač ne bodo priznali na zavarovalnici

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Napisal/-a megane_coupe Sr avg 27, 2008 3:38 pm

ja če ga bom vidu mu bom reku:=)..številke pa zal nimam..
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov