damjan je napisal/-a:ej zelo lepo in hudobno zgleda..pa všeč mi je premer izhodne luknje...nč preveliko....brutalno...pohvale
LittleDevil je napisal/-a:@boy36: Res da izpuha še nimaš dolgo, samo imam vseeno eno vprašanje, zanima me kako si zadovoljen s tem izpuhom glede kvalitete. Pri sebi opažam, da ko je suho vreme se rori toliko segrejejo da spremenijo barvo, tako da če bi hotel, da se svetijo bi jih moral vsak teden polirati, sedaj pa ko je malo več vode se na nekaterih mestih vidi malo rje (dušilec in cevi so kot nove, rja se vidi samo zadaj na zunanjih delih rorov)....
LP
boy36 je napisal/-a:Lep pozdrav
Ja avto je moj ,uvožen iz ZDA,razlogi cena in dobava,pri nas naj bi bili letos sam trij prek uradnega uvoznika pa še za te naj ne bi bilo potrjeno.Avto je drugi v SLO.Oprema GSR plus SSS paket -večji zadniji spojler in Rockford Fosgate akustika z woferjem in ksenon luči.Ima 217 kw.
Prvi vtisi so super.Sicer bom do ene 2k ali 3k mal bol nežen z njim.Pol pa bo treba nekje najti da se ga mal isproba.Zunaj izdelava dobra notri jim pa malo peša spoji so na nekaterih mesti nenatančni.Prtljažnik manjhen (pripomba žene),ker ima tam akumulator in posodo za pranje stekl.
Drugače pa kaj naj še rečem ,,sem zelo vesel .Bom še kaj napisal kasneje ko ga malo bolj spoznam.
l.p Boy
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost