GOOS je napisal/-a:Z veseljem pa ga pokazem vsakomur kateri si bo zazelel..
le skupen cas moramo najti!!! drugace pa ni problema...
Jaz sem za

GOOS je napisal/-a:sam menim da je zelo "pozitivna pojava" - kultna pojava!!!
LP
Primoz
Voith je napisal/-a:GOOS je napisal/-a:sam menim da je zelo "pozitivna pojava" - kultna pojava!!!
LP
Primoz
poseben in vsecen avto brez dvoma.
men se zdi edin oblikovnol posiljen in notranjost vsaj pri navadnih mi je precej antipaticna kaksna je pri tem pa nevem..
mi je pa tale oblika precej bolj smooth deluje:
drgac pa kot si rekel, je zadeva predelava. primerjava serijskih ferrarijev in merkanov torej ni na mestu lih.. ce v ferrarija vlozis se $80k, verjetno konjicek zacne rezgetati kot bi ga klali
Voith je napisal/-a:...drgac pa kot si rekel, je zadeva predelava. primerjava serijskih ferrarijev in merkanov torej ni na mestu lih.. ce v ferrarija vlozis se $80k, verjetno konjicek zacne rezgetati kot bi ga klali
M.G. je napisal/-a:Da nou to ta Slovenski asfalt potegnilo dol iz cestišča!
Lepo zgleda!
Drugače pa za registracijo bi ga bilo potrebno malo predelat (luči smerniki..)! Tam čez lužo avtomobili ne potrebujejo niti vzglavnikov!
chgotom je napisal/-a:Z lucmi in smerniki se strinjam, "tu cez luzo" pa avti se kako potrebujejo vzglavnike! Ameriski predpisi o varnosti so zelo strogi! Govora je o novih in novejsih avtih seveda, starodobniki so nekaj drugega.
LP iz Chicaga!
M.G. je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:Z lucmi in smerniki se strinjam, "tu cez luzo" pa avti se kako potrebujejo vzglavnike! Ameriski predpisi o varnosti so zelo strogi! Govora je o novih in novejsih avtih seveda, starodobniki so nekaj drugega.
LP iz Chicaga!
No kolkr se jaz spomnim, ko sem bil pred 4 leti v Kanadi je ravno stric kupil nov avto iz tovarne. Nekega GM-a, na zadnjih sedežih ni imel vzglavnikovMogoče je sedaj že kaj drugače!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov